Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Ποια αριστερά ρε, ένα 3-4% αρρωστημένα νεοταξίτικα κι απάτριδα κομματόσκυλα είναι ή Υποκρισία αλά Ελληνικά.

Η αριστερά ήταν και είναι πάντα εναντίον των Ελλήνων, όπως πχ η θέση τους για τους λαθρομετανάστες, και η εξίσωση των λαθρομεταναστών με τους Έλληνες εργάτες που  τίναξε την ανεργία των Ελλήνων στο 27,8%.
Υποκρισία αλά Ελληνικά.
Με 1.500.000 εκατομμύρια άνεργους στον ιδιωτικό τομέα και 4.000 αυτοκτονίες Ελλήνων η αντιπολίτευση σύσσωμη λυπάται, οργίζεται, συστρατεύεται για τους 2.380 της ΕΡΤ και την προάσπιση των αργομισθιών τους!!!!
Δεν αισθάνομαι ταξικός αδελφός της Έλλης Στάη και κανενός ακριβοπληρωμένου κρατικοδίαιτου “συναδέλφου”. Πόσο μάλλον δημοσιογράφων που εισέπρατταν μέχρι πρότινος από 100.000 έως 300.000 ετησίως. Όπως δεν αισθάνομαι ταξικός αδελφός κανενός υψηλόμισθου δημοσίου υπαλλήλου.

Είμαι ουσιαστικά άνεργος, ενώ εκείνοι έχουν μόνιμη εργασία. Είμαι ανασφάλιστος ενώ εκείνοι έχουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Δεν πρόκειται να δω σύνταξη ποτέ μου, ενώ εκείνοι θα πάρουν και παχυλό εφάπαξ, Δεν αποζημιώθηκα ποτέ απο εργασία που απολύθηκα, ενώ π.χ. οι απολυμένοι της ΕΡΤ θα εισπράξουν αποζημιώσεις έως και 80.000 ευρώ. Ζω με 6.000 τον χρόνο την ώρα που αυτό το ποσό μπορεί να είναι οι μηνιαίες ή διμηνιαίες απολαβές τους. Με λίγα λόγια, ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΤΑΞΕΙΣ.-

Ως Λούμπεν προλετάριος, δεν κατανοώ τα κελεύσματα της “επανάστασής” σας. Τα στημένα παιχνιδάκια προκαθορισμένων μεταβολών ελάχιστα με συγκινούν. Την ώρα που εσείς θέλετε να κάνετε το Ραδιομέγαρο “νέο πολυτεχνείο”, εμείς αγωνιζόμαστε για να απαλλαγούμε από την προηγούμενη γενιά του πολυτεχνείου και τα νέα αριστερά αρρωστημένα νεοταξίτικα κι απάτριδα κομματόσκυλαπου φορτώσατε στην πλάτη μας 38 χρόνια.

«Λοιπόν οι αποζημιώσεις στην ΕΡΤ, όπως άλλωστε υποσχέθηκε και ο πρωθυπουργός θα είναι ''γενναιόδωρες'

 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------