Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Μονομερή και αντιδεοντολογική κάλυψη των γεγονότων με αφορμή την παύση λειτουργίας της ΕΡΤ.

Προσωρινές διαγραφές σε δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ επέβαλε το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, ύστερα από αυτεπάγγελτη δίωξη του ΠΠΣ, για αντιδεοντολογική (αντισυνδικαλιστική) συμπεριφορά, σύμφωνα με ανακοίνωση.
Συγκεκριμένα, διατηρούνται ομόφωνα οι πρωτοβάθμιες ποινές: για 6 μήνες διαγράφεται από τα μητρώα της ΕΣΗΕΑ ο Άρης Πορτοσάλτε, 3 μήνες προσωρινή διαγραφή επιβλήθηκε στον Δημήτρη Γιατζόγλου και τον Δημήτρη Οικονόμου, ενώ για 2 μήνες διαγράφονται οι Μανώλης Βουλαρίνος, Γιώργος Ψάλτης, Νίκος Υποφάντης, Σία Κοσιώνη και Βασίλης Λυριτζής.

 
Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΚΑΪ μετά τη προσωρινή διαγραφή πέντε δημοσιογράφων του σταθμού του (Μανώλης Βουλαρίνος, Γιώργος Ψάλτης, Νίκος Υποφάντης, Σία Κοσιώνη, Βασίλης Λυριτζής).
Η ανακοίνωση του ΣΚΑΪ έχει ως εξής:
«Ο ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ δεν εκπέμπει ειδήσεις και ενημερωτικές εκπομπές αρνούμενος να πειθαρχήσει στις «υποδείξεις» των συνδικαλιστικών ενώσεων δημοσιογράφων, οι οποίες επιχειρούν να επιβάλουν μονομερή και αντιδεοντολογική κάλυψη των γεγονότων που διαδραματίζονται με αφορμή την παύση λειτουργίας της ΕΡΤ.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------