Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Πάλη ενάντια στον συνδικαλιστικό πόλεμο και την κομματική εκμετάλλευση

Την Τετάρτη το πρωί οι εργαζόμενοι της Fimi Pack που πήγαν στο εργοστάσιο, συνάντησαν αλλαγμένες τις κλειδαριές και το εργοστάσιο κλειστό. 

Οι εργαζόμενοι με το Σωματείο και τη σωματειακή τους επιτροπή αμέσως συγκαλέσανε γενική συνέλευση και αποφάσισαν τη φύλαξη του εργοστασίου, για να διασφαλιστεί ότι δεν θα φύγει κάτι από την περιουσία της εταιρίας που έχουν δεσμεύσει με ασφαλιστικά μέτρα. 
 
Καμιά συναίνεση στα κομματόσκυλα
Μετά το κλείσιμο του εργοστάσιου  από τον πόλεμο των κομματικών συνδικαλιστών του ΚΚΕ στην Fimi Pack με συνεχιζόμενες απεργίες και στάσεις εργασίας και την ανεργία 120 εργατών οι κομματικοί συνδικαλιστές έχουν το θράσος να βγάλουν και ανακοίνωση προσπαθώντας να αποποιηθούν τις ευθύνες για τους λάθος χειρισμούς τους και ούτε γάτα ούτε ζημιά: Οι εργαζόμενοι στην Fimi Pack μπορούν να αφεθούν να βράσουν στο ζουμί τους. Μαζί τους και χιλιάδες άλλοι που ακολουθούν, καθώς είναι στην ημερήσια διάταξη των αριστερών  επαναστατών  της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων η διάλυση δεκάδων ακόμα Ελληνικών τυπογραφείων με επόμενο στόχο μετά το κλείσιμο της Fimi Pack  την UP-PRESS.
 
Διαβάστε την ανακοίνωση της ντροπής.
Καλούμε όλους αυτούς που δε χάνουν ευκαιρία να κατηγορούν τους αγώνες των εργατών ως αιτία για το κλείσιμο των επιχειρήσεων, όλα τα τσιράκια των εργοδοτών που δήθεν κόπτονται για το καλό μας, να πάνε στην πύλη της FimiPack να μιλήσουν με τους εργαζόμενους. Οι εργάτες του χιλιάρικου, που δούλεψαν για 8 μήνες απλήρωτοι για να σωθεί η εταιρία, θα τους δώσουν την απάντηση που τους αξίζει.
 Ομοσπονδία Τύπου & Χάρτου, αλλά και η λαϊκή επιτροπή της Παλλήνης!!!

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------