Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Παραστρατιωκές ομάδες σχηματίζουν οι μουσουλμάνοι

Η οργάνωση ονομάζεται Islamic Emergency Defence (IED) και το όνομά της δεν είναι τυχαίο καθώς έγινε με τρόπο ώστε να προσομοιάζει στον όρο IED που σημαίνει αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός και είναι η κυριότερη αιτία των θανάτων των Βρετανών στρατιωτών στο Αφγανιστάν.

Στο ιστολόγιο της οργάνωσης αναφέρεται πως σκοπός μας είναι η δημιουργία ενός εθνικού δικτύου στο οποίοι μουσουλμάνοι εθελοντές θα είναι έτοιμοι να προστατέψουν κάθε άλλο μουσουλμάνο έναντι οποιαδήποτε λεκτικής ή φυσικής επίθεσης.

Οι μουσουλμάνοι στη Βρετανία δεν πρέπει να φοβούνται να προστατεύουν τους εαυτούς τους και τους αδελφούς τους ή τις αδελφές τους γιατί είναι εθνικό, λογικό και πάνω από όλα ισλαμικό.

Τώρα και στην Ελλάδα τα ταξικά μας αδέλφια!!!
Ένας Κενιάτης στην Αθήνα με το όνομα Michael Chege ανακοίνωσε στο βρετανικό Channel 4 ότι "Ιδρύσαμε τους «Μαύρους Πάνθηρες»
 Ευρύτατη απήχηση έχει από χθες στο Διαδίκτυο και στα social media δημοσίευμα του Enet και του EnetEnglish για την παράνομοι ομάδα κρούσης «Μαύροι Πάνθηρες», την οποία έχουν συστήσει μετανάστες στην Αθήνα. Το EnetEnglish, επικαλούμενο το βρετανικό Channel 4, παρουσίασε τον Michael Chege, μέλος των «Μαύρων Πανθήρων» ο οποιος και δήλωσε «Είμαι μέλος των "Μαύρων Πανθήρων" και όλοι το γνωρίζουν αυτό. Οπότε δίνω μία σαφή προειδοποίηση: Μην ενοχλείτε τους μαύρους, με κανένα τρόπο. Το εννοώ».

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------