Κυριακή 2 Ιουνίου 2013

Λαθρομετανάστες στην Ελλάδα έχουν συστήσει ομάδες κρούσης


 Το EnetEnglish, επικαλούμενο το βρετανικό Channel 4, παρουσίασε τον Michael, μέλος των «Μαύρων Πανθήρων», ο οποίος έφτασε στην Ελλάδα από την Κένυα σε ηλικία 8 μηνών. Σήμερα είναι 28 ετών. «Είμαι μέλος των "Μαύρων Πανθήρων" στην Αθήνα και όλοι το γνωρίζουν αυτό. Οπότε δίνω μία σαφή προειδοποίηση: Μην ενοχλείτε τους μαύρους, με κανένα τρόπο.
------------------
Έγκλημα θρησκευτικού μίσους και φανατισμού η φρικτή δολοφονία του ζευγαριού στο Αλιβέρι Ευβοίας; Αυτό αναφέρει σε νέο δημοσίευμα της η ιστοσελίδα newsbomb.gr επικαλούμενη χαρακτηρισμούς υψηλόβαθμων αστυνομικών για έγκλημα τυφλού μίσους με στοιχεία θρησκευτικής βίας.







Να σημειώσουμε επιπλέον ότι γίνεται λόγος για οργή και αγανάκτηση από τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι μάλιστα καταγγέλλουν για «ομάδες κρούσης φανατικών μουσουλμάνων, όχι μόνο πακιστανικής καταγωγής, που προκαλούν προβλήματα, απειλούν και εμπλέκονται σε επεισόδια το τελευταίο διάστημα».









Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------