Κυριακή 29 Ιουνίου 2014

«Αρένα Press» Νέα αθλητική εφημερίδα της Θεσσαλονίκης.

Μια νέα αθλητική εφημερίδα βρίσκεται  κρεμασμένη στα περίπτερα της Θεσσαλονίκης. Μετά το ραδιοφωνικό σταθμό που έστησε ο δημοσιογράφος Νίκος Πετρουλάκης μετά την αποχώρηση από το «Μέτροσπορτ» ετοίμασε και μία αθλητική εφημερίδα η οποία ξεκινά αύριο 28 Ιουνίου 2014 επίσημα την κυκλοφορία της. Με τίτλο «Αρένα Press» και συνεργάτες γνωστούς δημοσιογράφους της Θεσσαλονίκης η εφημερίδα φιλοδοξεί να μπει “σφήνα” ανάμεσα στα «Σπορ του Βορρά» και το «Metrosport».

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ PHOTOSHOP είναι "Περήφανες φωνές"!!!!

Δικαίωμα σου να είσαι γκέι, αλλά ποιος ο λόγος να μου το τρίβεις και στην μάπα και στα μούτρα με αυτόν τον αισχρό τρόπο; τι πάει να πει gay PRIDE; τι είδους υπερηφάνεια είναι αυτή;;

Σε αυτά τα gaypride μαζεύονται gay  με αυτοκόλλητα και μπλουζάκια, φλοραλ φορέματα και κραγιόν ημίγυμνες, προκαλώντας, να πουν τι;;;
Να μας δηλώσουν την παρουσία τους, ντυμένες κοπέλες με τους δημάρχους αγκαλιά;;;
Να γιατί δεν τους αποδέχεται ο κόσμος.

Δήμαρχε τα παιδάκια της Θεσσαλονίκης και όλης της Ελλάδας, δεν τα σκέφτηκες με όλο αυτό το θέαμα που τους πρόσφερες.



 "Περήφανες φωνές"; 
Στο gay PRIDE gay ντυμένος Παπάς κρατώντας το σταυρό ανάποδα έκανε παρέλαση υπερήφανος.

Ποιο μεγάλη π@υστι@ δεν μπορούσε να γίνει εναντίον του Ελληνικού λαού και της θρησκείας μας από τους υπερήφανους gay χωρίς κανένας πολιτικός της περήφανης "δημοκρατίας" μας ή οποιαδήποτε άλλη αρχή του Ελληνικού κράτους να αντιδράσει για τον θρησκευτικό και πολιτισμικό ρατσισμό των gay εναντίον του Ελληνικού λαού.

Από τον ρατσισμό και τον "θρησκευτικό" ρατσισμό, προστατεύεται κάθε θρησκεία και λαός στην χώρα μας, εκτός από τον Ελληνικό λαό.

Άραγε πως θα αντιδρούσαν τα ταξικά μας αδέλφια οι μουσουλμάνοι, αν μια τέτοια σκηνή αφορούσε την δική τους θρησκεία;;;

Κατάλαβες Έλληνα τι σου ετοιμάζουν; 
και ακόμα δεν έχεις δει τίποτα.
Πόσο...περήφανοι είναι όλοι αυτοί που μας κατάντησαν έτσι;

Αναρωτιόμαστε αν όλοι αυτοί οι πολυπολιτισμικοί έμμισθοι αριστεροί, κεντρώοι και δεξιοί επαγγελματίες "αντιρατσιστές" και οι εκπρόσωποι μας στην βουλή των Ελλήνων, έχουν κάτι να πουν για όλες αυτές τις  "Περήφανες φωνές"!!! που είδαν και άκουσαν όλα τα Ελληνόπουλα..
....Είχε και ένα σπίτι στην Καλαμαριά....

 Η παρέλαση κατέληξε εκεί από όπου ξεκίνησε, στην πλατεία Λευκού Πύργου όπου έγινε ένα μεγάλο πάρτι.

Θερίζει η φυματιωση από τους λαθρομετανάστες και στην Ιταλία

Ακόμα Πέντε Ιταλοί αστυνομικοί βγήκαν θετικοί στο τεστ για το βακτήριο της φυματίωσης αφού συμμετείχαν σε επιχειρήσεις για την διάσωση και μεταφορά λαθρομεταναστών στο λιμάνι της Κατάνης της Σικελίας.

Η είδηση δόθηκε από το συνδικάτο της αστυνομίας Sap, το οποίο διέρρευσε ότι μπορεί να κινηθεί δικαστικά κατά του ιταλικού υπουργείου Εσωτερικών. «Το υπουργείο Εσωτερικών απέκρυψε ότι κατά τις πρόσφατες επιχειρήσεις αποβίβασης λαθρομεταναστών στο λιμάνι της Κατάνης είχαν διαγνωσθεί και άλλα κρούσματα φυματίωσης», προσθέτει σε επίσημη ανακοίνωσή του το συνδικάτο Sap.

Άλλα οκτώ μέλη του Πολεμικού Ναυτικού της χώρας τα οποία συμμετέχουν στην επιχείρηση Mare Nostrum, περισυλλογής λαθρομεταναστών έχουν προκύψει θετικά στο τεστ για το βακτήριο της φυματίωσης και τρεις άνδρες έχουν αναπτύξει την ασθένεια. 

Δεν μας φτάνουν αυτοί που στέλνει το τουρκικό κράτος από τα παράλια της Τουρκίας τώρα «μαζεύουμε» και αυτούς που θέλουν να πάνε σε άλλες χώρες!
Και όμως συνέβη και αυτό στην ανύπαρκτη αυτή χώρα που λέγετε Ελλάδα
Πιο συγκεκριμένα 147 λαθρομετανάστες βρίσκονταν στα χωρικά ύδατα της Μάλτας όταν
βάσει της πάγιας διαδικασίας τηλεφώνησαν στο διεθνή αριθμό 112 για να "διασωθούν!!".

  Εντοπίζονταιαπό το Λιμενικό Σώμα της Μάλτας και λίγο αργότερα τους περισυνέλεξε το  υπό σημαία Μάλτας motor tanker “SOUTHERN SPIRIT”.

Ωστόσο και για λόγους που έχουν κάνουν με την επιστήμη της ψυχιατρικής κρίθηκε σκόπιμο να μεταφερθούν στον Πειραιά! Στη συνέχεια θα αφεθούν ελεύθεροι, να «νομιμοποιηθούν» να μπορούν να ψηφίζουν και όποιον πάρει ο χάρος και φυσικά μετά τον αποικισμό θα απαιτούν την κατασκευή ακόμα μεγαλύτερων τζαμιών στην Αθήνα..Δίπλα στην Ακρόπολη ή στην θέση του Παρθενώνα.

Αθήνα κέντρο οδός Σταδίου και Μητροπόλεως
Λαθρομετανάστες έρχονται κατά χιλιάδες σε καθημερινή βάση και ζητάνε ιθαγένεια και δικαίωμα ψήφου που εμείς τους δίνουμε. Ο εποικισμός και ή αλλοίωση τού Ελληνικού πληθυσμού κορυφώνεται, και οι νεοέλληνες δεν δίνουν καμία σημασία στον Νο1 εθνικό κίνδυνο. Νομίζουν οι περισσότεροι από εμάς ότι θα την γλυτώσουν.  
ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ.

Οι Ελληνικές εφημερίδες ήταν πάντα αμαρτωλές

Χωρίς οφέλη η προεκλογική περίοδος για τις εφημερίδες. Ο μέσος όρος των κυκλοφοριών υποχώρησε τον περασμένο Μάιο κατά -6%, στα 890.010 φύλλα (-56.000), και συνολικά στο πεντάμηνο κατά -7%, στα 970.029 φύλλα (-78.173). Στις απογευματινές εφημερίδες τα «Νέα» παραμένουν τον Μάιο στην πρώτη θέση με μέσο όρο κυκλοφορίας 24.115 φύλλα (-2.496), στις ημερήσιες αθλητικές πρώτο ήταν το «Φως» με μέσο όρο κυκλοφορίας 8.444 φύλλα (-2.552).

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Αλγερινός βίασε και κακοποίησε 17χρονο στο Παγκράτι

Συνελήφθη στο Παγκράτι από την ασφάλεια ένας 31χρονος Αλγερινός, ο οποίος αφού έριξε ναρκωτικά στο φαγητό 17χρονου, τον βίασε και τον κακοποίησε ενώ το θύμα βρισκόταν σε κατάσταση ύπνωσης.

Μάλιστα, ο δράστης βιντεοσκόπησε την αποτρόπαια πράξη του με τον 17χρονο και στη συνέχεια ανάρτησε
το επίμαχο υλικό σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, ποσότητα ηρωίνης. και μισό ναρκωτικό δισκίο.

Η μπου μπου

Τι δίνει για έξοδα κηδείας το ΕΤΑΠ-ΜΜΕ; ή «ΕΟΚ και ΝΑΤΟ στο ίδιο συνδικάτο»

Η επιλογή είναι δική μας.
H κρίση της Δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης έχει ονοματεπώνυμο: Πέρα από τις γνωστές «αμαρτίες» (κακοδιαχείριση, χρηματιστήριο, ανείσπρακτες οφειλές, μαϊμού συντάξεις – επιδόματα κ.τ.λ.) προστέθηκαν και οι νέες, όπως Μνημόνια – Μεσοπρόθεσμα Προγράμματα Δημοσιονομικής Προσαρμογής – PSI («κούρεμα» των αποθεματικών των Ταμείων), εκτίναξη της ανεργίας και της ανασφάλιστης «μαύρης» εργασίας, λόγω των σκληρών πολιτικών λιτότητας των μνημονίων.

Επίσης, έχει και σαφή πολιτική κατεύθυνση: «ιδιωτικοποίηση» της Δημόσιας Κοινωνικής Ασφάλισης, πλην της ελάχιστης εγγυημένης σύνταξης από το κράτος, που ορίζεται από 1/1/2015 στα 360 ευρώ.

Το Ενιαίο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης (ΕΤΕΑ) στο πλαίσιο εφαρμογής της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος που ισχύει από 1/7/2014 για όλα τα επικουρικά Ταμεία, ανακοίνωσε μείωση των επικουρικών συντάξεων που χορηγεί κατά 5,2%, από 1η Ιουλίου 2014. Εισερχόμαστε στην εποχή των επικουρικών συντάξεων και εφάπαξ – ασανσέρ, χωρίς καμία κρατική εγγύηση, ούτε για το ύψος, ούτε για τη χορήγηση.

Το μοναδικό κριτήριο, πόσα και αν δοθούν, θα είναι η ισοσκέλιση εσόδων – δαπανών του Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (ΦΚΑ) που τα χορηγεί.

Έναν μακάβριο τρόπο βρήκαν για να διαμαρτυρηθούν οι εργαζόμενοι του ΙΚΑ Θεσσαλονίκης! 
στις εφαρμοζόμενες πολιτικές της κυβέρνησης, τοποθέτησαν  κρεμάλες έξω από τα κεντρικά στην πλατεία Αριστοτέλους. Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για τις απολύσεις και την κατάρρευση της δημόσιας κοινωνικής ασφάλισης.

ΚΚΕ, το «αριστερό παπούτσι» του καθεστώτος…

Η ηγεσία του ΚΚΕ σαν το «αριστερό παπούτσι» του καθεστώτος, με αυτόν το σχιζοειδή σεκταρισμό της δεν στηρίζει μόνο την κυβέρνηση, αλλά ισχυροποιεί τον αφελληνισμό της χώρας, την εξαθλίωση των Ελλήνων εργατών και την διάλυση των Ελληνικών επιχειρήσεών


Το ΚΚΕ ούτε στις απεργιακές κινητοποιήσεις και διαδηλώσεις δεν κατεβαίνει μαζί με τους άλλους ΔΙΑΣΠΑ κάθε κινηματική ΠΡΑΚΤΙΚΗ, κάθε αγωνιστική κινητοποίηση, κάθε λαϊκή εκδήλωση που ξεφεύγει από τα στενά κομματικά και σεχταριστικά του πλαίσια…

Αν ήταν πραγματικά Κομμουνιστικό Κόμμα θα ανταποκρινόταν στο κάλεσμα των καιρών και θα έθετε, την ΕΝΟΤΗΤΑ του ΑΓΩΝΑ, πριν και πρώτα απ’ όλα, στην ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ (κινηματική οργάνωση), πάνω σε ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ αιτήματα (ΔΕΗ, εθνικοί δρόμοι, εθνική περιουσία και άλλα) με στόχο την ΑΝΑΤΡΟΠΗ της κυβέρνησης και ένα ΜΕΤΑΒΑΤΙΚΟ εκλογικό, κυβερνητικό πρόγραμμα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στηρίζει την κυβέρνηση με πολιτικά τερτίπια και οπορτουνιστικές εξωκοινοβουλευτικές συμμαχίες και το ΚΚΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ την κυβέρνηση ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΝΤΑΣ και ΔΙΑΣΠΩΝΤΑΣ, όλα τα κινήματα που φέρνουν εμπόδια στα σχέδια του καθεστώτος.

Στόχος του ΚΚΕ δεν είναι ο απεγκλωβισμός του ελληνικού λαού από αυτήν την ΚΙΝΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑ, αλλά η στήριξη της κυβέρνησης και της κατοχικής ΑΚΙΝΗΣΙΑΣ, ακόμα δε και η ΔΙΑΣΠΑΣΗ αυτών των αντικυβερνητικών ΜΕΤΩΠΩΝ.

Στόχος του ΚΚΕ από την μία δεν είναι η προώθηση πραγματικών ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ ΑΓΩΝΑ, αλλά η ΔΙΑΣΠΑΣΗ κάθε ΜΕΤΩΠΟΥ αντικυβερνητικού ΑΓΩΝΑ. Από την άλλη με τους κομματικούς τους συνδικαληστές προσπαθούν να τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό λαό, χτυπώντας την πρωτοπορία του, για να μην τον αφήσουν να σηκώσει κεφάλι. Ηλίθιοι δήμιοι! δεν θα σας περάσει..

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΠΑΤΡΙΔΑ. «είσοδος ελευθέρα, εισιτήριον η ζωή σου»

ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΖΑ ΤΟΥΣ
ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ. 


Την ΔΕΗ την πουλάνε, τα λιμάνια τα πουλάνε, τις εταιρείες νερού τις πουλάνε, τα νησιά τα πουλάνε, τις παραλίες τις πουλάνε και όλα αυτά στο όνομα του μνημονίου, και της δημοκρατίας τους.

Σιγά σιγά θα αφελληνιστούν τα πάντα και μετά θα έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ να μοιράσει ιθαγένειες δικαίωμα ψήφου και επανένωση των λαθρομεταναστών με τις οικογένειες τους και τελειώσαν όλα.

Θεατράκι παίζουν κάθε φορά και μας έχει κουράσει αφόρητα. Μετά και από το θεατρικό έργο που έστησαν στην Βουλή συμπολιτευόμενοι και αντιπολιτευόμενοι είδαμε ακριβώς πόσο βαθύς είναι ο τάφος μας.

Σεμνά και ταπεινά έλαβε τέλος κι αυτή η θεατρική παραστασούλα,
Εύχομαι η «δικαιοσύνη» με τους πιο τυφλούς υπηρέτες της συγκυβέρνησης, ΤΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, δημοσιογράφους και συνδικαληστές να μην μπορέσουν ΠΟΤΕ να κοιμηθούν ήσυχοι!

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Ο κομματικός συνδικαλισμός ναρκώνει τις συνειδήσεις των εργατών

Τι έχει απομείνει από τις ΣΣ Εργασίας των δημοσιογράφων και όλων των άλλων εργαζομένων μετά τους 'αγώνες' και τις μονοήμερες απεργίες των κομματικών συνδικαληστών και των κομμάτων που τους στηρίζουν.

Οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας που αφορούν τους δημοσιογράφους χαρακτηρίζονται από τον νομοθέτη ως ομοιοεπαγγελματικές, δηλαδή αφορούν μισθωτούς που ασκούν ένα συγκεκριμένο επάγγελμα, εν προκειμένω το δημοσιογραφικό.

Στις ομοιοεπαγγελματικές συλλογικές συμβάσεις λοιπόν ισχύει εκ του νόμου ο κανόνας της δέσμευσης μόνο των μελών. Με πιο απλά λόγια για να ρυθμίζει η συλλογική σύμβαση τις σχέσεις αμοιβής και εργασίας ενός δημοσιογράφου θα πρέπει αυτός να είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ και ο εργοδότης του μέλος της αντίστοιχης εργοδοτικής Ένωσης.

Πολύ Παλαιότερα τότε που υπήρχαν πραγματικοί συνδικαλιστές και όχι κομματικές ορντινάντσες με τον θεσμό της επέκτασης της συλλογικής σύμβασης (κηρυσσόταν με απόφαση του Υπουργού Εργασίας υποχρεωτική και για τους εργοδότες που δεν ανήκαν στις εργοδοτικές Ενώσεις) η συλλογικές συμβάσεις εργασίας των δημοσιογράφων και των άλλων κλάδων δέσμευαν τους πάντες. 

Με το αρθρ. 36, παρ. 6, Ν. 4024/2011 ανεστάλη η δυνατότητα του Υπουργού Εργασίας να κηρύσσει με απόφασή του τις ομοιοεπαγγελματικές συλλογικές συμβάσεις γενικώς υποχρεωτικές.

Κατά συνέπεια οι συλλογικές συμβάσεις οι οποίες ενδεχομένως!!! θα υπογραφούν(σικ) και θα αφορούν τους δημοσιογράφους της Αθήνας θα ισχύουν μόνο για αυτούς που θα εργάζονται σε εργοδότες-μέλη των αντίστοιχων εργοδοτικών οργανώσεων.

Κατάλαβες τώρα εργάτη πως σε κατάντησαν οι βουλευτοσυνδικαληστές σου;;;;;



Συγχώνευσης ΔΟΛ με Πήγασο

Την ιδέα της συγχώνευσης του ΔΟΛ με τον Πήγασο επαναφέρουν οι τράπεζες που δάνεισαν τις δύο επιχειρήσεις. Το αίτημα έχει τεθεί εδώ και πολύ καιροί και οι δύο πλευρές έχουν βρεθεί ξανά στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, καθώς οι αριθμοί δεν βγαίνουν…


Τόσο ο Πήγασος, όσο και ο ΔΟΛ έχουν να αντιμετωπίσουν, παρά την πολιτική λιτότητας διαρκώς νέες ζημίες και να καλύψουν βάρη από τα προηγούμενα χρόνια αλλά και ταυτόχρονα να καλύπτουν αναλογικά και τα κενά που προκύπτουν κάθε χρόνο στο Mega.

Αν οι δύο πλευρές προχωρήσουν στη συγχώνευση, γεγονός που θα σημάνει για τους εργαζόμενους κι άλλες απολύσεις, θα μπορέσουν να κουρέψουν τα δάνεια που έχουν με τις τράπεζες, αλλά και να αποκτήσουν την πλειοψηφία των μετοχών του Mega.

Με 814 εργαζόμενους λιγότερους σε σχέση με το 2009 λειτουργεί ο όμιλος ΔΟΛ. Το 2009 κι ενώ η ύφεση έδειχνε τα σημάδια της, ο όμιλος ΔΟΛ απασχολούσε 1.643 εργαζόμενους και την προηγούμενη χρονιά είχε περιορίσει το προσωπικοί της σε 829 θέσεις. Η μείωση των θέσεων εργασίας ξεκίνησε σταδιακά, με το ΔΟΛ να έχει το 2010, 1.585 εργαζόμενους, το 2001, 1.080, το 2012 περιόρισε το δυναμικό του σε 920 και τώρα υποχώρησε στους 829. 


Λυσσασμένα "σκυλιά" γκρέμισαν και βεβήλωσαν το άγαλμα του εύζωνα στην Άρτα

Το ορειχάλκινο άγαλμα του τσολιά, σύμβολο τιμής για την πόλη της Άρτας βρισκόταν τοποθετημένο στον κόμβο της δυτικής εισόδου. Λυσσασμένα "σκυλιά" φανατικοί ανθέλληνες λαθρολάγνοι, το κτύπησαν με μίσος και μανία ωσότου αποκολληθεί από τη βάση του. Μετά το έσυραν μερικά μέτρα πιο κάτω όπου και το εγκατέλειψαν.

Από το 1968, βρίσκετε στο συγκεκριμένο σημείο και ήταν η πρώτη φορά, όπου ο εύζωνας τσολιάς λύγισε από την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε και έπεσε στο έδαφος. Οι υλικές βλάβες που υπέστη περιορίζονται μόνο στη λόγχη του όπλου που έσπασε.

Καλή τύχη στη πατρίδα μας.

Η Ελλάδα αγωνία και προσεύχεται

Θα δώσουμε σε λίγο έναν αγώνα επιβίωσης σαν ΕΘΝΟΣ και δεν περισσεύει ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

Τίποτα όμως δεν έρχεται ξαφνικά και απρόοπτα. Θυμηθείτε τους Συριζαίους και τους κουκουέδες με τα «πλακάτ» που έλεγαν “ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ” (θα γίνουμε όλοι Πακιστανοί).

Και μην ξεχνάτε ότι από τα 2.500.000 εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που είναι στην χώρα μας, υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες φανατικοί που θα ασπαστούν αμέσως τα κηρύγματα της Τζιχάντ.


Και η Τζιχάντ το έχει ανακοινώσει σε Τουρκική εφημερίδα. «Στόχος μας η Ελλάδα». Μην καθόμαστε λοιπόν ήσυχοι και πίνουμε το «φραπόγαλο» βλέποντας την καταστροφή της πατρίδας μας. 

Τα Ελληνόπουλα λιποθυμούν από υποσιτισμό στα σχολεία και συνειδητοποιούμε, πλέον, ότι αυτό το ανθελληνικό πολιτικό σύστημα και το όργανό του, δημοσιογράφοι, συνδικαληστές δεν ντρέπονται να εμφανίζονται ως εκσυγχρονιστική φάρσα.

«Λυσσασμένα σκυλιά, θέλουν πάλι ξανά, να ξεσκίσουν τη Γη σου»

Καλή τύχη στη πατρίδα μας.

Όλοι ξέρουν και όλοι σιωπούν! Όσοι δεν ξέρουν, κοιμούνται και άρα δεν κάνουν για να ασχοληθούν με τα κοινά! Στα κοινά δεν χωράει ύπνος, δεν χωράνε απάτες, δεν χωράνε σκοπιμότητες, δεν χωράνε επαναλαμβανόμενα λάθη, δεν χωράνε ανοησίες, δεν χωράνε επιπολαιότητες!

Η κυβέρνηση συμφώνησε να πωληθεί ο εθνικός μας πλούτος για ένα κομμάτι ψωμί! Για ένα δάνειο που κανείς δεν μας είπε γιατί το πήραμε, με τι όρους και ποιες συμφωνίες!
Για ένα χρέος και μια ολυμπιάδα  που ποτέ δεν θα μάθουμε ποιοι τα φάγανε.

Όπως έχουν τα πράγματα πρέπει άμεσα να βρεθεί μια λύση αφού πρώτα απαιτούνται ηγέτες κι όχι μαριονέτες.

Ανεβάζουν το έλλειμμα και ξεπουλιούνται τα πάντα. Τα ξεπούλημα ελπίδας βαπτίζεται μεταρρύθμιση. Δεν υπάρχει αντιμνημονιακή στάση από κανένα κόμμα, δημοσιογράφο, συνδικαληστή. Το μνημόνιο είναι σχέδιο χειραγώγησης και εθνικής μειοδοσίας.


Τρίτη 24 Ιουνίου 2014

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ

Δεν πρόκειται για αναστροφή γήρανσης του πληθυσμού. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ
ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ. 

Και το εκτελούν μεθοδικά και αποφασισμένα με σχέδιο που δεν το κρύβουν. 

Όποιος το πάρει είδηση και διαμαρτυρηθεί τι κάνουν;  
θα τον πουν ρατσιστή και φασίστα. 

 Στο σχέδιό τους έχουν αποφασίσει να εξαφανίσουν πλήρως το ελληνικό έθνος! Γι’ αυτό φέρνουν συνεχώς λαθρομετανάστες: για να τους βάλουν στη θέση των Ελλήνων. Αυτοί θα είναι οι αυριανοί Έλληνες!

Γι’ αυτό έβαλαν το ΠΑΣΟΚ, με το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ να τους δώσει την ελληνική ιθαγένεια μπας και σώσουν τα καταραμένα καταρρέοντα κόμματα τους από την οργή των Ελλήνων για την δυστυχία που έφεραν στον τόπο.

Σύμφωνα με το υπ. αριθ. 318/11-4-2011 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Υπουργείο Εξωτερικών, με θέμα “Εθνική Στρατηγική για την κοινωνική ένταξη των υπηκόων τρίτων χωρών από 2011 έως 2015″, μεταξύ άλλων αναφέρονται επί λέξει τα εξής :
“… το εθνικό συμφέρον επιτάσσει να
συνεχισθεί η νόμιμη μετανάστευση” (σελ.8), “… η χώρα θα χρειασθεί και νέους μετανάστες προκειμένου να αντιμετωπισθεί το επερχόμενο φαινόμενο γήρανσης του πληθυσμού”
,

Την ώρα που τιμωρούν τους Έλληνες αν κάνουν παιδιά αυξάνοντας ακόμα και την φορολογία στην Ελληνική λαϊκή οικογένεια με παιδιά, λένε ότι ο πληθυσμός γερνάει, αντί να δώσουν ελαφρύνσεις για να κάνουμε περισσότερα παιδιά, φέρνουν λαθρομετανάστες.

“…η δημογραφική σύνθεση της χώρας καθιστά αναγκαιότητα την προσέλκυση μεταναστών, πάντα μέσω των νομίμων οδών” (σελ 7 και 8), “η διαχείριση των μεταναστευτικών ροών, πρέπει να στηρίζεται σε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης αλληλεγγύης και στενής συνεργασίας μεταξύ των χωρών προέλευσης, (εννοεί βεβαίως κυρίως αφροασιατικές χώρες), διέλευσης (Τουρκία) και προορισμού (Ελλάδα) ” (σελ. 6).

Κι αν οι μετανάστες δεν είναι νόμιμοι τους κάνουμε νόμιμους αμέσως, μετά, τους δίνουμε επιδόματα ελαφρύνσεις περίθαλψη, παιδικούς σταθμούς... ότι στερούμε από τους Έλληνες που είναι άχρηστοι πια γιατί δεν τους ψηφίζουν.

Και στο τέλος όλους τους λαθρομετανάστες τους κάνουν Έλληνες δίνοντας τους ΟΧΙ άδεια παραμονής, ΟΧΙ υπηκοότητα αλλά ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ.

Χιλιάδες αλλοδαποί με πλαστά η παραποιημένα έγραφα <<ελληνικότητας >> πήραν την ελληνική ιθαγένεια και ορκίσθηκαν . Όταν όμως θέλησαν να εκδώσουν αστυνομική ταυτότητα ,οι αστυνομικές αρχές μετά από πολλές καταγγελίες αναγκάστηκαν να εξετάσουν από την αρχή όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα και διαπίστωσαν εκατοντάδες χιλιάδες πλαστά . Τώρα υπάρχει νομικό κενό, επειδή όλοι αυτοί ήδη πήραν την ελληνική ιθαγένεια και ψήφισαν στης εκλογές.

Και εσύ Έλληνα κάτσε να πεινάς, να μένεις άνεργος, να αυτοκτονείς, να μεταναστεύεις, να μένεις ανασφάλιστος και να σε απειλούν με κατασχέσεις καταθέσεων και ακινήτων...

Τελικά ο Ελληνικός λαός δεν έχει απλά την εξουσία που δικαιούται αλλά και την παραεξουσία


Χάσαμε και τα παιδιά μας που φύγανε στο εξωτερικό.
Και κανείς πια δεν είναι περήφανος για τη Πατρίδα μας.
Και κανείς δε θέλει να μείνει εδώ πια.
Και όλοι δηλώνουν αθώοι και κανείς δεν έχει ευθύνη.
Και όλοι αυτοί, πολιτικοί, κυβερνώντες, δημοσιογράφοι, συνδικαληστές, κομματόσκυλα και λαμόγια, έχουν περιουσίες τεράστιες, καταθέσεις στο εξωτερικό, ακίνητα, εταιρίες.

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Στα τάρταρα οι Κυκλοφορίες Κυριακάτικων Εφημερίδων


Πανωλεθρία στις κυκλοφορίες των εφημερίδων.
Οι Έλληνες δεν τις εμπιστεύονται, όπως δεν 
εμπιστεύονται και τους δημοσιογράφους.

Τα ελάχιστα φύλλα που πουλάνε  το οφείλουν 
στις προσφορές τους και μόνο σ΄αυτές.

Θέμα 118.000,  
Το Βήμα 96.000,  
Έθνος 88.000, 
Real News 71.000,  
Ελεύθερος Τύπος 15.000,  
Δημοκρατία 14.000,  
Ελευθεροτυπία 10.000.

Και λίγοι είναι

Κυριακή 22 Ιουνίου 2014

Συνελήφθησαν δυο τυπογράφοι για πλαστογραφία, απάτη και απιστία

Ο ένας τυπογράφος από την Βάρη, ηλικίας 44 ετών κατηγορείται για πλαστογραφία, απάτη και απιστία, κατά συναυτουργία και κατ’ εξακολούθηση, ενώ ο δεύτερος τυπογράφος, ηλικίας 52 ετών που δήλωσε βοηθός του πρώτου κατηγορείται για απλή συνέργεια στα παραπάνω αδικήματα.
Δυο υπάλληλοι – ελεγκτές κομίστρου της Ανώνυμης Εταιρείας Οδικές Συγκοινωνίες (Ο.ΣΥ. Α.Ε.) και δύο ιδιώτες – τυπογράφοι, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση κατάρτισης πλαστών βεβαιώσεων παράβασης και εικονικής επιβολής προστίμων σε επιβάτες με σκοπό τον προσπορισμό παράνομου εισοδήματος.

Από την προανάκριση που διενεργήθηκε προέκυψε ότι, ο 31χρονος και ο 32χρονος, τουλάχιστον από τον Απρίλιο του 2013 είχαν προβεί σε κατάρτιση πλαστών μπλοκ βεβαίωσης παραβάσεων προκειμένου να αποκομίζουν παράνομα οικονομικά οφέλη.

Τα μπλοκ προμηθεύονταν, έναντι οικονομικού αντιτίμου, από 44χρονο τυπογράφο στην περιοχή της Βάρης, από τον οποίο είχαν επίσης προμηθευτεί και μια σφραγίδα κόκκινου χρώματος, με την οποία θεωρούσαν την πράξη βεβαίωσης προστίμου κατά το ήμισυ. 

Όπως επίσης προέκυψε, οι δυο υπάλληλοι, παράλληλα με τα καθήκοντα του οδηγού εκτελούσαν από κοινού εθελοντικά υπηρεσία ελεγκτή, και συγκεκριμένα τουλάχιστον δύο (2) φορές την εβδομάδα, αποκομίζοντας την κάθε φορά παράνομο χρηματικό όφελος από διακόσια (200) ευρώ έως τριακόσια πενήντα (350) ευρώ έκαστος.

Όλοι οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί (22-06-2014) στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και η υπόθεση παραπέμφθηκε για κύρια ανάκριση.

Ανθρώπινα δικαιώματα δεν έχουν μόνο οι gay. (γκέϊ)

Ανθρώπινα δικαιώματα δεν έχουν μόνο οι (γκέϊ).
Πάνω από όλα ανθρώπινο δικαίωμα είναι να μη με ενοχλεί από πλευράς αισθητικής ο (γκέϊ) που διαδηλώνει για να μου δείξει πως είναι υπερήφανος που είναι (γκέϊ).

Βασικά δεν με ενδιαφέρει τι είναι αλλά όχι να μου χαλάει και την αισθητική στην πόλη μου.

Όποιος είναι ή θέλει να είναι (γκέϊ), να πάει στα γραφεία των δημάρχων Αθήνας και Θεσσαλονίκης να εκδηλώσει την υπερηφάνεια του, όχι στους κοινόχρηστους δρόμους και στις πλατείες όπου κανείς άλλος δεν συγκεντρώνεται για να δηλώνει υπερήφανος το ότι είναι σεξουαλικά φυσιολογικός άνθρωπος με οικογένεια, παιδιά και εγγόνια.

Δεν χρωστάμε σε τίποτα να εξηγούμε στα παιδιά μας τις ανωμαλίες των (γκέϊ), ούτε έχουμε τη διάθεση να τους εξηγούμε γιατί τα κάνουν όλα αυτά.

Μόνο εκεί στα γραφεία του ΤΣΥΡΙΖΑ, της νεολαίας του που στηρίζουν τις εκδηλώσεις και των δημάρχων Αθήνας και Θεσσαλονίκης μπορούν να είναι καλοδεχούμενοι οι (γκέϊ) που προκαλούν και να το καταλάβουν μία και οριστικά.

Και για τους πολυπολιτισμικούς


Η Ελβετία για μια ακόμη φορά λέει ΟΧΙ στα τζαμιά, στους μιναρέδες και στην μετανάστευση για να προστατεύσει τους πολίτες της

Το ΟΧΙ στην μετανάστευση αφορά ακόμα και τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ζουν ή εργάζονται στη χώρα. Την λαθρομετανάστευση και τον αποικισμό μέσω αυτής δεν τον συζητάνε καν στην Ελβετία γιατί δεν θέλουν να παραδώσουν τους Ελβετούς και την χώρα τους σε αποίκους τρίτων χωρών!!!.

Η Ελβετία ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι θα υιοθετήσει από το 2017 ποσοστώσεις ακόμα και για τους πολίτες της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ζουν ή εργάζονται στη χώρα.

Τα σχέδια της ελβετικής κυβέρνησης ανακοινώθηκαν περίπου τέσσερις μήνες μετά το δημοψήφισμα της 9ης Φεβρουαρίου 2014, στο οποίο οι Ελβετοί τάχθηκαν υπέρ του περιορισμού της μετανάστευσης και των Τζαμιών για να προστατεύσουν την οικονομία και τους Ελβετούς πολίτες.

Σύμφωνα με το νομοσχέδιο ποσοστώσεις θα υιοθετηθούν ακόμα και για τον οποιονδήποτε παραμένει στην Ελβετία για περισσότερους από τέσσερις μήνες με στόχο να μειωθεί συνολικά το ποσοστό των μεταναστών σε επίπεδο που δεν έχει καθοριστεί ακόμη.

Με την συνεχή είσοδο μεταναστών από τρίτες χώρες στην Ευρώπη και λαθρομεταναστών στην Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία η Ελβετική κυβέρνηση αναγνωρίζει ότι σε λίγο καιρό το πρόβλημα θα έρθει και στην δική της πόρτα γι' αυτό βλέποντας τον άμεσο κίνδυνο της αλλοίωσης του εθνικού πληθυσμού τον άλλον κρατών και την διάλυση τους αποφάσισε για μια ακόμη φορά να πει ΟΧΙ στην μετανάστευση από πολίτες τρίτων χωρών και σε ποσόστωση από πολίτες της ΕΕ.

Η Ελλάδα είναι χώρα προορισμού ακόμα και για γυναίκες και παιδιά που διακινούνται για σκοπούς εμπορίας ανθρώπων (trafficking), οργάνων και καταναγκαστικής εργασίας, καθώς και για άνδρες που υποβάλλονται σε καταναγκαστική εργασία, σύμφωνα με την ετήσια έκθεση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που δόθηκε στη δημοσιότητα την Παρασκευή.
Αυτή την χώρα ονειρευόμαστε για να μεγαλώσουν τα παιδιά και τα εγγόνια μας.
Κατάλαβε τώρα Έλληνα τι σου ετοιμάζουν;.

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

Με σειρήνες και φάρους περιπολικών, με φωνες και βρισιές, μπουκάρουν οι συνδικαληστές στα τυπογραφεία

Χαμός στην Ελληνική τυπογραφεία. 

Η συνδικαληστές, έβαλαν στο στόχαστρο όλο τον όμιλο των εταιρειών της ΕΞΠΡΕΣ και τους εναπομείναντες Έλληνες εργάτες.

Μεγάλη επιχείρηση για την εξάρθρωση τυπογραφείων οργάνωσαν οι συνδικαληστές του κλάδου.

Συγκεκριμένα μετά από καταγγελία της Ένωσης, 5μελές κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας Ανατολικής Αττικής συνοδευόμενο από τρία οχήματα της Αστυνομίας και ομάδα εργαζομένων;;; - από δημοσιογράφους και τεχνικούς του ΚΚΕ καθώς και μέλη του δ.σ. της ΕΤΗΠΤΑ με συνεχής χρήση της σειρήνας και του φάρου ενός περιπολικού εισέβαλαν στα πιεστήρια στην Κερατέα .

Μετά από διαπληκτισμούς και αντιπαραθέσεις και κόντρα στην επιταγή της επιχείρησης και του υπεύθυνου ασφαλείας να μην εισέλθουν οι συνδικαληστές στα πιεστήρια για λόγους ασφαλείας των εργαζομένων στην παραγωγή όσον βρίσκονταν οι μηχανές σε λειτουργία, η υπεύθυνη της Επιθεώρησης Εργασίας και ο υπαστυνόμος έδωσαν την άδεια!!! στον πρόεδρο και γεν. γραμματέα να παρευρεθούν στον έλεγχο. 

Κανείς τελικά δεν μπορεί να αντισταθεί στις επιθυμίες των συνδικαληστών.

Οι συνδικαληστές μας  αδιαφορώντας για την ανεργία και τα λουκέτα που σπέρνουν στο διάβα τους ζητούν την πτώχευση όλων των εταιρειών του τέως Ομίλου, αλλά και όλων των ιδιοκτητών για να μπορέσουν να διεκδικήσουν τα χρήματά τους από οφειλές. 

Δεν θα μείνει τίποτα όρθιο. Ότι δεν πρόλαβαν να καταστρέψουν οι πολιτικοί το έχει αναλάβει εργολαβία το αριστερό χέρι του συστήματος, οι συνδικαληστές και τα τσιράκια τους.

Θέλουν να  διαλύσουν και με τον νόμο του αστικού κράτους που πολεμούν όλοι την Ελληνική τυπογραφία όπως διέλυσαν και έστειλαν στην ανεργία εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες εργάτες της Ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης και της Ελληνικής βιομηχανίας.

Είμαστε η μόνη χώρα με την μεγαλύτερη ανεργία και με τα περισσότερα βιομηχανικά πάρκα πληρωμένα με λεφτά του Ελληνικού λαού σε Αθήνα, Πάτρα, Βόλο, Θεσσαλονίκη, που τα καταντήσαμε νεκροταφεία εργοστασίων .

Έλληνες καταλάβατε τώρα τι παιχνίδια παίζουν στην πλάτη μας;

Είμαστε  μόνη χώρα παγκοσμίως που στο όνομα του εργάτη οι κομματικοί συνδικαληστές και τα τσιράκια τους έχουν καταστρέψει την Ελληνική εργατική τάξη, έχουν οδηγήσει στην ανεργία και στην απελπισία πάνω από 2.000.000 εργαζομένους, έχουν διαλύσει την Ελληνική λαϊκή εργατική οικογένεια και προετοιμάζουν συστηματικά το έδαφος για τα χειρότερα που έρχονται.
Τα Σόδομα και τα Γόμορρα της σύγχρονης εποχής, προσεχώς θα γίνουν πραγματικότητα στην πιο διεφθαρμένη χώρα της Ευρώπης, την Ελλάδα!

H ομερτά είναι νόμος-ζωής για τα παπαγαλάκια

Ποιος θα προστατέψει τον Ελληνικό λαό από τα εθνοκτόνα ΜΜΕ, τους δημοσιογράφους και τους συνδικαληστές;

Το πιο αστείο βέβαια ήταν ότι ο Βενιζέλος περιέλαβε στο νόμο το άρθρο αυτό που μετέθετε την ευθύνη καταβολής του Αγγελιοσήμου (ενός αισχρού, Μεσαιωνικού, φόρου υπέρ τρίτων που τροφοδοτεί τα ταμεία συνταξιοδοτήσεως των παπαγάλων-δημοσιογράφων, εφ’ όσον είναι «πιστά φανταράκια»...), από τα ΜΜΕ στους διαφημιζόμενους-διαφημιστικές. 

Έτσι, το 1995, άρχισαν για πρώτη φορά να εισρέουν ΔΙΣ ευρώ από το Αγγελιόσημο στα ταμεία των δημοσιογράφων, αφού μέχρι τότε οι «βαρόνοι» απλά το κατακλεβαν. 
Είχε φροντίσει βεβαίως, βεβαίως πριν να χαρίσει  κάποια ΔΙΣ ευρώ Αγγελιοσήμου στα ΜΜΕ μέσα στο Πάσχα του 1994.

Προφανώς και δεν μάθατε ποτέ τίποτα, ποιος θα μίλαγε;; 
η ομερτά είναι νόμος-ζωής για τα παπαγαλάκια .


«H Ελλάδα ξεπουλά τα πάντα, οι Έλληνες στον άνεμο»

Τρόμο προκαλεί κυριολεκτικά η “ικανότητα” των εντολοδόχων ΜΜΕ να αντιστρέφουν πλήρως την πραγματικότητα, μετατρέποντας τις εθνικές τραγωδίες σε “θριάμβους” και την κατάλυση τoυ Συντάγματος μέσω βαρύτατων κακουργημάτων του κοινού ποινικού δικαίου σε “success story”.

Μέσα από διαδικασίες που για λόγους παραπλάνησης και μόνο συνδέονται με τη λέξη ανάπτυξη, ενώ ουδεμία σχέση έχουν με κάτι τέτοιο καθώς δεν πρόκειται για επένδυση για εξαγορά και μάλιστα χωρίς το παραμικρό όφελος για την ελληνική οικονομία, ένα ολοκληρωμένο δίκτυο στο οποίο ενεργό ρόλο θα παίζει και ο ΟΣΕ θα τα πάσης φύσεως κινεζικά εμπορεύματα, θα καταφέρουν να κατακλύσουν την Ευρώπη, κάτι που ωστόσο η ίδια η Ευρώπη δεν το βλέπει με καθόλου καλό μάτι, καθώς μια τέτοιου βαθμού ενίσχυση του ρόλου του Πειραιά, θα υποβαθμίσει τα δικά τους μεγάλα λιμάνια όπως του Ρότερνταμ, της Αμβέρσας και του Αμβούργου. 

Τι έχει όμως στην πραγματικότητα να κερδίσει η Ελλάδα από όλη αυτή την ιστορία; Kαι για ποιο λόγο ο Σαμαράς ως ένας ενθουσιώδης κτηματομεσίτης έχει βαλθεί να “ξεφορτωθεί” τον Πειραιά;

Η κυβέρνηση αναφέρεται σε 19 επιχειρηματικές συμφωνίες μεταξύ των δύο χωρών, αξίας 6,5 δισ. δολαρίων. Θα είχε όμως εξαιρετικό ενδιαφέρον αν η κυβέρνηση έλεγε πως, από τις επενδύσεις των 6,5 δις που αναγγέλθηκαν εν μέσω πανηγυρισμών, τα 4 δις θα επιστρέψουν αμέσως πάλι στην Κίνα, καθώς αφορούν εντολές ναυπήγησης ή αγορά πλοίων από την Ασιατική υπερδύναμη, με αποτέλεσμα τον πλήρη αφανισμό των Ελληνικών Ναυπηγείων. 

Από την άλλη μεριά, οι ίδια η κυβέρνηση με αυτό το κακόγουστο έργο που παίχτηκε με εκατοντάδες κάμερες παρούσες, πέραν του ότι εξυπηρετεί τις προσωπικές της “φιλίες”, με ό,τι αυτό μπορεί και να συνεπάγεται στην αύξηση των μηδενικών στους λογαριασμούς καταθέσεων, είναι προφανές ότι ενισχύει και το παραμύθι του “success story”, μήπως και καταφέρει και διαμορφώσει κοινωνικές συναινέσεις που με τη σειρά τους θα μεταφραστούν σε κοινοβουλευτικές αλητείες, ώστε να περάσει τον ύφαλο των 180 ψήφων και να καταφέρει να εξαντλήσει την τετραετία, όπως επίσης και τους Έλληνες.

Αν φυσικά σε όλα τα παραπάνω ανύπαρκτα για τον λαό οφέλη,  προστεθεί και το κορυφαίας σημασίας ζήτημα εθνικής ασφάλειας, τότε πλέον δεν μπορούμε να μιλάμε για τίποτε λιγότερο από μια κυβέρνηση δοσιλόγων που, την ίδια στιγμή κατά την οποία στρώνουν κόκκινα χαλιά σε μια δικτατορική -εκτός των άλλων- κυβέρνηση, ανοίγουν διάπλατα τις πόρτες σε μια νέα εθνική τραγωδία. 


Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014

Το μεγαλύτερο κινέζικο μαγαζί της Ευρώπης έγινε η Ελλάδα.

Μεγάλες συμφωνίες κλείστηκαν.

Made in China και η ελληνική δικαιοσύνη, που δεν χρειάζεται να δούμε άλλα μετά τα χθεσινά για να καταλάβουμε ότι ακόμα κι αν σε σφάξει πασόκος πολιτικός στον ύπνο δεν φέρνει καμία ποινική ευθύνη διότι είναι πασόκος. Πλέον το αλάθητο δεν το έχει μόνο ο Πάπας παγκοσμίως, το έχει και ο Πασόκος με την βούλα της δικαιοσύνης. 


made in China και η ελληνική «Αριστερά». Μέσα σε δύο χρόνια οι αριστεροί Έλληνες made in China, οι οποίοι βολόδερναν επί χρόνια σε κουλτουριάρικα στέκια φιλοσοφώντας με την ελπίδα να πηδήξουν καμια γκόμενα, πήδηξαν όλη την ιστορία της Ελλάδας και τους Έλληνες εργάτες σε χρόνο ρεκόρ.

Ό,τι Ελληνικό κατάφερε 2.000 χρόνια να ζήσει , ήρθαν οι αναμορφωτές, μεταρρυθμιστές, νεωτεριστές και ως εκ γενετής βάρβαροι τους εκτέλεσαν χωρίς ίχνος οίκτου.

Αυτή άλλωστε ήταν η εντολή τους.
 Σκοτώστε τους από μέσα με ανεργία και λαθρομετανάστευση, γιατί οι επιθέσεις απέξω τους ισχυροποιούν τους Έλληνες.

Η Αυστραλία για δεύτερη φορά λέει ΟΧΙ στο Ισλάμ για να προστατεύσει τους Αυστραλούς

Οι μουσουλμάνοι που θέλουν να ζήσουν σύμφωνα με τον Ισλαμικό νόμο Sharia, ενημερώθηκαν ότι πρέπει να φύγουν από την Αυστραλία, καθώς η Κυβέρνηση έχει στοχοποιήσει όλους τους εξτρεμιστές στην προσπάθεια της να αντιμετωπίσει τις εν δυνάμει τρομοκρατικές επιθέσεις.

Επί πλέον, η Gillard εκνεύρισε μερικούς μουσουλμάνους με την δήλωση της ότι υποστηρίζει πλήρως τις ενέργειες των μυστικών υπηρεσιών στην παρακολούθηση των τζαμιών σε όλη την επικράτεια.
 Ανακοίνωση της πρωθυπουργού της Αυστραλίας Julia Gillard – Australia σε ελεύθερη μετάφραση:
“ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ… Είτε σας αρέσει είτε όχι. Έχω κουραστεί από την ανησυχία αυτού του έθνους μήπως ενοχλούμε μερικούς ανθρώπους ή την κουλτούρα τους. Από την εποχή των επιθέσεων στο Bali, έχουμε παρατηρήσει μια αύξηση του πατριωτισμού στην πλειονότητα των Αυστραλών.
Η κουλτούρα μας έχει εξελιχθεί για περισσότερο από δύο αιώνες με αγώνες, προσπάθειες και επιτυχίες από εκατομμύρια ανδρών και γυναικών που κατέκτησαν την ελευθερία.
Μιλάμε κυρίως ΑΓΓΛΙΚΑ, όχι Ισπανικά, Λιβανέζικα, Αραβικά, Κινέζικα, Γιαπωνέζικα, Ρωσικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν επιθυμείτε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, να μάθετε την γλώσσα μας.
Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποια Χριστιανική, δεξιά πολιτική προπαγάνδα, αλλά ένα γεγονός, επειδή Χριστιανοί άνδρες και γυναίκες βασισμένοι στα Χριστιανικά ιδεώδη, ίδρυσαν αυτό το έθνος, και αυτό είναι πλήρως εξακριβωμένο. Εάν ο Θεός μας σας ενοχλεί, τότε σας προτείνω να σκεφτείτε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη σαν την νέα σας πατρίδα, γιατί ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.
Θα αποδεχτούμε τις πεποιθήσεις σας, και δεν θα τις αμφισβητήσουμε. Αυτό που επιθυμούμε εκ μέρους σας είναι να αποδεχτείτε τις δικές μας πεποιθήσεις και να ζήσετε σε αρμονία και ειρήνη μαζί μας.
Αυτή είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ και Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ και θα σας επιτρέψουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε όλα. Αλλά, αφού τελειώσετε με τις διαμαρτυρίες σας και τις γκρίνιες σας για την Σημαία μας, τα Χριστιανικά μας πιστεύω ή τον τρόπο ζωής μας, σας συνιστώ ολόθερμα να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη Αυστραλιανή ελευθερία:
 ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ.
‘Αν δεν είστε ευτυχείς εδώ τότε ΦΥΓΕΤΕ. Δεν σας υποχρεώσαμε να έλθετε. Εσείς ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ να έλθετε εδώ. Επομένως ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ την χώρα που ΕΣΕΙΣ επιλέξατε.”

Λαθρομετανάστες περιοδεύουν σε όλοι την Ελλάδα ανεξέλεγκτα

Αυτοί που τους αμολάνε στους δρόμους και όποιον Έλληνα πάρει ο χάρος αυτοί θέλουν κρέμασμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για 72 λαθρομετανάστες, εκ των οποίων οι 63 είναι Αφγανοί και οι 9 από τη Συρία.

Οι λαθρομετανάστες εντοπίστηκαν το πρωί στην ευρύτερη περιοχή της Καρύστου, κοντά στο χωριό Πλατανιστό να περιφέρονται ασκόπως (έτσι δήλωσαν).

Οι πολιτικοί των Αθηνών, για να διαχειριστούν τους λαθρομετανάστες, τα λεγόμενα ταξικά μας αδέλφια κατά ΚΚΕ, έχουν αποδυθεί σε αγώνα «κυνηγών κεφαλών» των Ελλήνων.

Κατάλαβες τώρα γιατί σε έδιωξαν από το χωριό σου, και από τη Γη σου, δίνοντάς σου μια θέση στο «δημόσιο»;;;
Για να τα δώσουν δωρεάν στους νέους «εποίκους» λαθρομετανάστες!!!

Κατάλαβες τώρα γιατί πρέπει το ζευγάρι να δουλεύει σε δύο δουλειές;;
Ενώ ο παππούς πρέπει να δουλεύει μέχρι τα 70 του;;;;
Για να μεγαλώσουν τα παιδιά μόνα τους, χωρίς κανένα προσανατολισμό και αρχές. Για να χαθεί η «καταραμένη» φυλή σου….

Κατάλαβες τώρα γιατί τα κάνουν όλα αυτά;;;;
Γιατί δεν θέλουν άλλους Έλληνες σε αυτόν το τόπο!!!
Ούτε στο γένος , ούτε στη σκέψη!!! Θέλουν να εξαλείψουν τον Ελληνισμό!!!

Τούτο το ξέρουν πολύ καλά και γι' αυτό προωθούν την υπογεννητικότητα.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------