Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Γιατί βλέπεις κλειστά μαγαζιά και λουκέτα παντού;

Απίστευτο και όμως Ελληνικό

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΕΤΗΣΙΟ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΕΡΔΟΣ 100.000 χιλ €

Πληρώνει φόρους και εισφορές στο κράτος.
ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ 36% 36.000 χιλ €
ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΦΟΡΟΥ 100% 36.000 χιλ €
ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ 26,95% 27.000 χιλ €
ΤΕΛΟΣ ΕΠΙΤΗΔΕΥΜΑΤΟΣ 1.000 χιλ €
ΕΙΣΦΟΡΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 10% 10.000 χιλ  €

ΤΕΛΙΚΟ ποσόν πληρωμής 110.000 χιλ. €

Εάν είναι δυο συνεταίροι  θα λάβουν ο κάθε ένας 0 € μετά από ένα χρόνο δουλειάς.
Η αριστερή κυβέρνηση τους αναγκάζει να πληρώσουν από την τσέπη του επιπλέον 10.000 χιλ. ευρώ αδιαφορώντας εάν μπορούν να τα πληρώσουν.

Πώς θα ζήσουν οι οικογένειες τους;
Πως θα πληρώσουν φώτα, νερά, τηλ. ΕΝΦΙΑ, αντικειμενικά κριτήρια δάνεια, σχολεία φροντιστήρια τρόφιμα, βενζίνες, τέλη κυκλοφορίας κλπ.;

Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2018

Ελλάδα η ποιό διεφθαρμένη χώρα του πλανήτη

Την 58η θέση απο 60 χώρες  καταλαμβάνει η Ελλάδα στη λίστα για την διαφθορά στον πλανήτη που καταρτίζεται από την «Διεθνής Διαφάνεια».

Η χώρα μας καταγράφει χειρότερες επιδόσεις από την Μποτσουάνα, την Γκάνα και την Ναμίμπια.

Τώρα που τα δανεικά τελείωσαν,το αδηφάγο κομματικό τέρας στράφηκε στην υπερφορολόγηση.  Αφήστε αυτούς που παράγουν και πληρώνουν τον μισθό σας ήσυχους!


Προσέξτε πως Καταστρέφουν την οικονομία τον ιδ. Τομέα και την χώρα.

Καθαρά κέρδη 20.000 χιλ ευρώ.
29% φόρος
29% προκατ φόρου
27%  Αστ εισφορές
+ 1.000 φόρος επιτ

17.000 φόροι + 1.000
Σύνολο 18.000 χιλ.

Μένουν 2.000 χιλ.

Μετά από ένα χρόνο δουλειάς
Για να πληρώσεις φώτα νέρα τηλ ΕΝΦΙΑ αντικειμενικά κριτήρια δάνεια κλπ.


Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Μαχαίρωσαν Έλληνες φοιτητές.

Το γεγονός ότι τα πράγματα εντός των πανεπιστημιακών χώρων της χώρας πάνε από το κακό στο χειρότερο είναι γνωστό εδώ και καιρό. Κλοπές, απειλές, καταστροφές και βιαιοπραγίες, ακόμη και σε βάρος καθηγητών, έχουν κατά καιρούς καταγγελθεί και δημοσιευθεί από διάφορα ΜΜΕ, ακόμη και από αυτά του εξωτερικού, με την Πολιτεία να παρακολουθεί -σχεδόν ατάραχη- τέτοιους είδους περιστατικά, τα οποία πλέον αποτελούν καθημερινό φαινόμενο.

Η έκταση ωστόσο της διάλυσης των εκπαιδευτικών χώρων γίνεται ακόμη πιο κατανοητή αν κάποιος διαβάσει την επιστολή-καταπέλτη του καθηγητή Μάνου Στεφανίδη προς τον πρύτανη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Ο αναγνώστης εύκολα αντιλαμβάνεται πως η Πανεπιστημιούπολη έχει αρχίσει να προσομοιάζει περισσότερο σε κακόφημο στέκι παρά σε κέντρο ελεύθερης διακίνησης ιδεών. 

Αρκεί να αναφερθούν τα εξής:

- Μαχαιρώματα φοιτητών που κατέληξαν στο νοσοκομείο 
- Βιαιοπραγία σε βάρος φοιτητών με σκοπό τη κλοπή
- Ληστεία ΑΤΜ στο κτήριο της Φιλοσοφικής υπό την απειλή περιστρόφου στις 8.00 το πρωί
- Οργανωμένη αποχώρηση από τον χώρο καθηγητών και μαθητών μετά τις 21.00 το βράδυ
- Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών έξω από φοιτητική εστία 
- Διαρρήξεις και κλοπές στα γραφεία των καθηγητών 
- Έλλειψη φωτισμού λόγω κλοπών μεταλλικών στοιχείων από τους στύλους φωτισμού 

Αυτά και άλλα πολλά συμβαίνουν σε έναν χώρο κατακλυσμένο από νέους ανθρώπους που ενώ ξεκινούν το πρωί από το σπίτι τους για να μορφωθούν, καταλήγουν δαρμένοι και τρομοκρατημένοι είτε σε κάποιο φαρμακείο, είτε -ακόμη χειρότερα- σε κάποιο νοσοκομείο.



Θα μπορούσε να πει κάποιος πως το μέγεθος του προβλήματος εντοπίζεται σε δύο αράδες από την επιστολή του κ. Στεφανίδη: Η κατάσταση έχει φτάσει στο μη περαιτέρω. Κάνω έκκληση να επέμβετε και να λάβετε μέτρα προτού ζήσουμε τα χειρότερα. Και αυτό γιατί είναι πράγματι ασυνήθιστο και προκλητικό σε ευνομούμενες πολιτείες, όπως θέλετε να λέγεται και η δικιά μας, καθηγητές πανεπιστημίων να καταγγέλλουν πως αδυνατούν να κάνουν τη δουλειά τους και να κάνουν έκκληση προκειμένου να προστατευθούν από ομάδες του οργανωμένου εγκλήματος που δρουν εντός πανεπιστημιακών ιδρυμάτων.

«Όταν πέσει ο ήλιος ο χώρος γίνεται κρανίου τόπος»

Ενδεικτική είναι η φράση του καθηγητή Στεφανίδη σε συνέντευξη του στο zougla.gr, ότι αυτό που συμβαίνει στην Πανεπιστημιούπολη ξεπερνά κάθε νοσηρή φαντασία.

«Καθημερινά σημειώνονται περιστατικά ωμής βίας εδώ και χρόνια. Λυπάμαι που ακόμα δεν έχουν παρθεί αποφασιστικά μέτρα ώστε να διαφυλαχθεί η αρτιμέλεια και η αξιοπρέπεια των καθηγητών, των φοιτητών και του προσωπικού. Το βράδυ ο χώρος είναι απροσπέλαστος καθώς δεν φωτίζεται από κανέναν στύλο φωτισμού. Με το που πέσει το φως ο χώρος γίνεται κρανίου τόπος. Πριν λίγες μέρες ένας φοιτητής μαχαιρώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Μιλάμε για αδιανόητα πράγματα» σημείωσε μεταξύ άλλων. 




Διαβάστε την επιστολή-καταπέλτη που έστειλε ο καθηγητής στον πρύτανη του Πανεπιστημίου 

Αξιότιμε κ. Πρύτανη,

Σας απευθύνω την παρούσα, ανοικτή επιστολή πρώτον γιατί θεωρώ ότι περαιτέρω αποσιώπηση των καθημερινών κρουσμάτων βίας που συμβαίνουν στην πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου εκθέτει όλη την πανεπιστημιακή κοινότητα και φέρει τους πάντες προ των ευθυνών των, και αφετέρου επειδή αναγνωρίζω το συνεχές σας ενδιαφέρον ώστε να βελτιωθούν χρόνιες κακοδαιμονίες που ταλανίζουν το πανεπιστήμιό μας.

Αναφέρομαι στην προκλητικά αυξανόμενη παραβατικότητα και στις εγκληματικές ομάδες που δρουν ανενόχλητες στην αχανή περιοχή της πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου και οι οποίες με τη δύση του ηλίου καθίστανται απροκάλυπτα επικίνδυνες για διδάσκοντες, για διδασκομένους και για το λοιπό προσωπικό του ΕΚΠΑ. Η κατάσταση έχει φτάσει στο μη περαιτέρω. Και η συγκάλυψη των αλλεπάλληλων κρουσμάτων βίας εξισούται με συνενοχή όλων ημών των εχόντων την ηθική αλλά και τη νομική ευθύνη. Πίσω από το αδειανό πουκάμισο ενός διάτρητου «ασύλου» ανεχόμαστε αποθρασυμένους εγκληματίες να ληστεύουν το ΑΤΜ του κτηρίου της Φιλοσοφικής υπό την απειλή περιστρόφου μπροστά στα μάτια έντρομων φοιτητών 8 το πρωί, ενώ όσοι αποχωρούν από τα μαθήματα στις 9 το βράδυ, μεταπτυχιακοί κυρίως φοιτητές και διδάσκοντες, οργανώνονται σε ομάδες για να καταφέρουν να φτάσουν μέσα στο απόλυτο σκοτάδι στα συχνά παραβιασμένα αυτοκίνητά τους. 

Επειδή, κ. Πρύτανη, όλη η πανεπιστημιούπολη παραμένει αφώτιστη εδώ και πολύ καιρό δημιουργώντας σκηνικό θρίλερ, ειδικά στις πιο απομακρυσμένες σχολές. Θυμάμαι επίσης το θλιβερό γεγονός που συνέβη προ χρόνων, όταν μια ομάδα πάλι οπλοφόρων με την απειλή περιστρόφου έβγαλαν τον τέως πρόεδρο του Φαρμακευτικού Τμήματος από το αυτοκίνητό του τον λήστευσαν και διέφυγαν με αυτό.

Η κατάσταση αυτή δεν πάει άλλο.Κάνω έκκληση να επέμβετε και να λάβετε μέτρα προτού ζήσουμε τα χειρότερα. Δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες που κακοποιοί και περιπολικό της αστυνομίας αντάλλασσαν πυροβολισμούς έξω από τη νέα φοιτητική εστία εμπρός από το αμφιθέατρο του ΜΙΘΕ!Είναι κοινό μυστικό ότι ομάδες παραβατικών μπαινοβγαίνουν στην κεντρική φοιτητική εστία επί της οδού Ούλωφ Πάλμε, και μέσω αυτής έχουν διαρρήξει τρεις φορές το συστεγαζόμενο πανεπιστημιακό γυμναστήριο-κολυμβητήριο! Προσωπικά είμαι από τους τυχερούς, αφού το γραφείο μου στον 9ο όροφο της Φιλοσοφικής Σχολής έχει διαρρηχθεί μόνο μία φορά (!). Και μόνο μία φορά μου έσπασαν το αυτοκίνητο με την ασήμαντη [...] απώλεια ενός λάπτοπ. Μάλλον η τέχνη προστατεύει τους ιστορικούς της...

Την περασμένη Τετάρτη 24 Ιανουαρίου, η ώρα 6:30 μ.μ., μεταπτυχιακός φοιτητής του Φαρμακευτικού ληστεύεται, πορτοφόλι και λάπτοπ, μαχαιρώνεται και στέλνεται σε νοσοκομείο από τρεις τραμπούκους, οι οποίοι βέβαια παραμένουν ασύλληπτοι. Την επόμενη μέρα, 25 Ιανουαρίου, περί τις 4:30 μ.μ., οι ίδιοι τρεις τραμπούκοι (;) με ένα μπουλντόγκ με προπηλακίζουν σκαιά και με καθυβρίζουν όταν τους ζητώ να φύγουν από το πανεπιστημιακό γήπεδο του τένις, το οποίο ρύπαιναν. Οι δύο συνάδελφοι φύλακες που προσέτρεξαν από το παρακείμενο πανεπιστημιακό γυμναστήριο με έσωσαν από τα χειρότερα. Αναφέρομαι σε προσωπικά παραδείγματα ώστε να μην τολμήσει κανείς να τα αμφισβητήσει. Γνωρίζετε όμως ότι σχεδόν όλοι οι συνάδελφοι έχουν ανάλογες οδυνηρές εμπειρίες.Προσερχόμεθα πλέον στην εργασία μας, ειδικά τις βραδινές ώρες, με φόβο αλλά και με ντροπή. Κι αν εμείς αισθανόμαστε έτσι, φαντάζεστε, νομίζω, πώς αισθάνονται π.χ οι πρωτοετείς μας φοιτητές, για τους οποίους έχουμε τεράστια ευθύνη, όπως πιστεύω ότι θα συμφωνείτε. Και ας μην αναφερθώ στα απίστευτα συμβάντα κλοπής ολόκληρης της στέγης της νέας βιβλιοθήκης ή των μεταλλικών στοιχείων από τους στύλους φωτισμού από Ρομά (;), με αποτέλεσμα να βρίσκεται χρόνια τώρα σε εγκληματικό σκοτάδι η πανεπιστημιούπολη, το δάσος της οποίας, ειρήσθω εν παρόδω, απολαμβάνουν και εκατοντάδες περίοικοι.

Κύριε Πρύτανη, θα είναι το μεγάλο επίτευγμα της θητείας σας αν απαλλάξετε την πανεπιστημιούπολη από τα κακοποιά στοιχεία που τη λυμαίνονται ληστεύοντας, κακοποιώντας, εμπορευόμενοι ναρκωτικά κ.λπ.

Καταρχάς πρέπει τάχιστα να επαναλειτουργήσουν οι στύλοι φωτισμού. Οι πύλες εισόδου μετά τη δύση του ηλίου πρέπει να επιτρέπουν τη διέλευση οχημάτων μόνο με την επίδειξη ακαδημαϊκής ταυτότητας.Αυτοκίνητο του πανεπιστημίου πρέπει να περιπολεί συνεχώς γύρω από τα κεντρικά κτήρια από τη δύση του ηλίου ως τουλάχιστον το πέρας των μαθημάτων, έχοντας μάλιστα και σειρήνα για να χρησιμοποιηθεί ως εκφοβισμός αν παραστεί ανάγκη. Επίσης απαιτείται ενδοσυνεννόηση ανάμεσα στους φύλακες των σχολών και των φυλακίων, και ασφαλώς μεγαλύτερη εγρήγορση, γιατί σήμερα παρουσιάζονται οι ίδιοι και καταπτοημένοι και ανασφαλείς. Περισσότερο ανασφαλείς και περισσότερο εκτεθειμένοι από όλους εμάς! Τέλος, μεγαλύτερη και αμεσότερη συνεργασία με την αστυνομία, η οποία δυο τρεις φορές αν παρέμβει αστραπιαία, νομίζω ότι θα περιορίσει στο ελάχιστο την παραβατικότητα, καθώς η ανομία και η έλλειψη αστυνόμευσης δημιουργούν ολοένα αυξανόμενη ασυδοσία.

Είθε, κ. Πρύτανι, η πολιτεία να σας συντρέξει στο δύσκολο έργο σας. Όλοι εμείς πάντως, οι αγωνιώντες και αγωνιζόμενοι συνάδελφοί σας, βρισκόμαστε στο πλευρό σας.

Υ.Γ.: Σας θυμίζω την περίπτωση απομακρυθέντος υπαλλήλου μας, του κ. Φώτη Χαλκίδη, ο οποίος ήρθε πολλές φορές αντιμέτωπος με την αλβανική μαφία της Πανεπιστημιούπολης, ενώ ο γιος του Σάββας, που υπηρετεί ως φύλακας, έχει ξυλοκοπηθεί εν ώρα υπηρεσία τουλάχιστον δύο φορές με την αστυνομία τουλάχιστον στις περισσότερες των περιπτώσεων να μην παρεμβαίνει προφασιζόμενη το κόλλημα του ασύλου. Κάποτε αυτή η υποκρισία πρέπει να σταματήσει. Κρούω τον κώδωνα του κινδύνου.

Μάνος Στεφανίδης

Αναπληρωτής καθηγητής του

Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του ΕΚΠΑ

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

ο Πάπας και οι «ακόλουθοί» του. Τι δεν καταλαβαίνεις

Ποιος μπορεί να ξεχάσει, τον Απρίλιο του 2016, την επίσκεψη του Πάπα Φραγκίσκου στην Λέσβο, όπου συναντήθηκε, για το μεταναστευτικό, με τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο και τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.  

Μάλιστα ο Πάπας είχε ευλογήσει το τραπέζι, στο οποίο συνέφαγαν, λες και παρουσιαζόταν ως προκαθήμενος των δύο...


Ε, λοιπόν αυτή η στιγμή έγινε γραμματόσημο, στο πλαίσιο μιας σειράς γραμματοσήμων που καταγράφει τις διαδρομές του Πάπα Φραγκίσκου το 2016.


Η σφραγίδα που φιλοτεχνήθηκε από την Gabriella Titotto, για το «ταξίδι στο ελληνικό νησί της Λέσβου», όπως χαρακτηρίστηκε κατά την παρουσίασή της τον περασμένο Νοέμβριο, δείχνει φυσικά τον Πάπα Φραγκίσκο τεράστιο στο προσκήνιο και πίσω, ως «παρατρεχάμενους», θα μπορούσε κανείς να πει, τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο, δίπλα σε μια ομάδα «μεταναστών».

Βγάλτε τον σκασμό παρτάλια.
Τώρα εξηγούνται πολλά! Από το βγάλσιμο του Σταυρού ενώπιον των μουσουλμάνων «μεταναστών» μέχρι την στάση του Αρχιεπισκόπου κατά της διεξαγωγής συλλαλητηρίων για την Μακεδονία.

Τα δύο «αδέρφια», όπως χαρακτηρίζονται, ο Πάπας Φραγκίσκος και ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος, μαζί με τον προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας, μένουν στην ιστορία, η οποία θα κρίνει τους πάντες!

Δείτε το γραμματόσημο! Ο Χριστός φυσικά πουθενά!

Εχουν αφαιρέσει και τον σταυρό απο το κονταρη της Ελληνικής σημαίας.  

Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

Μας πήραν και τα σώβρακα.

Τα έχετε όλοι χαμένα;

Και τι έγινε που φέρουν, πολιτική ευθύνη τα λαμόγια που ψηφίζουμε;

τώρα τελείωσε, μας πήραν και τα σώβρακα.

Που να κάνει η Ελληνίδα παιδιά, τι να πρώτο πληρώσει ο έρμος ο πατέρας με 550 ευρώ μισθό άντε να βοηθήσουν και από το σπίτι αν έχει να πάει στα 800 ευρώ……

Μετά, τεκμήριο τα παιδιά και ΕΝΦΙΑ, Φόρους, τέλη, σπίτι, ρεύμα, γυναίκα αυτοκίνητο, σχολεία, φροντιστήρια, βρε πάτε καλά.

χώρα είναι αυτή;
μέχρι και οι Μάο Μάο θα έρθουν στο τέλος.


Μίλησαν και τα φαντάσματα του παρελθόντος για την Μακεδονία μας

Για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων, τοποθετήθηκε ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος σημειώνοντας πως η ελληνικότητα της Μακεδονίας δεν διακυβεύεται από την επιλογή ενός ονόματος. 


Ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος με μαγιό στο Πόρτο Χέλι

Σε χαλαρές στιγμές και φορώντας μαγιό κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός τον Τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνο κατά τη διάρκεια των διακοπών του με την Άννα Μαρία στο Πόρτο Χέλι, μόλις έφτασαν στο λιμάνι και κατέβηκαν από το ιστιοφόρο τους «Αφρόεσσα»

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Ακόμα ελπίζεις; Ακόμα το σκέπτεστε;..


Η χώρα βρίσκεται στον πάτο
Δεν είναι μόνο τα οικονομικά.
Είναι κυρίως ότι έχουμε πάρει στραβό δρόμο.

Τα υψηλότερο επίπεδο δημοσίου χρέους διατηρεί η Ελλάδα, στο τέλος του γ΄ τριμήνου 2017,  με τον λόγο χρέους προς ΑΕΠ να βρίσκεται στο 186,9%.!.
Ενώ στην Βουλγαρία βρίσκεται στο 28,7%

Θυμάστε που μας έλεγαν ότι δεν θα μας κάνουνε Βουλγαρία;

Μας κάνανε κάτι πολύ χειρότερο, διότι οι καλοί, οι έξυπνοι, οι ταλαντούχοι τα παιδιά μας, φεύγουν στο εξωτερικό γιατί εδώ δεν έχουν από που να πιαστούν.

Μέσα σε λίγα χρόνια κατάφεραν να κάνουν την χώρα να είναι πιο μικρή, πιο άθλια, πιο ξένη για τους Έλληνες.

Όλα διαλύονται κι εμείς το βλέπουμε να συμβαίνει.απαθείς και χειροκροτώντας τα ίδια φθαρμένα υλικά του παρελθόντος .

Έχετε επιτέλους αναρωτηθεί τι  ΠΑΡΑΓΕΙ αυτό το κράτος που θέλουνε να το ονομάζουμε Ελληνικό;

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Γιατί φοβούνται τα συλλαλητήρια

όταν τα μεγάλα και τα σπουδαία - αυτά που νιώθουμε, σαν Έλληνες   αυτά που φωνάζει η ψυχή μας και υπαγορεύει η συνείδησή μας - κινδυνεύουν ή θίγονται, θα κατεβαίνουμε κατά μιλιούνια!


-Το 1956 Συλλαλητήρια δημοκρατίας και εθνικής ανεξαρτηρίας κλόνισαν το Κομμουνιστικό καθεστώς στην Ουγγαρία.

-- Και το 1980 στην Πολωνία συλλαλητήρια υπό την αιγίδα του Συνδικάτου «Αλληλεγγύη» και της Καθολικής Εκκλησίας κλόνισαν το κομμουνιστικό καθεστώς στην Πολωνία.

-- Και το Μάϊο του 1968, όταν ξέσπασε η εξέγερση των αριστεριστών φοιτητών στο Παρίσι (το επίσημο ΚΚ Γαλλίας απείχε τότε), η Γκωλική παράταξη οργάνωσε μεγάλο αντισυλλαλητήριο, πολλαπλάσιο σε όγκο. Έτσι το τελείωσε κι ακολούθησαν εκλογές, όπου νίκησε ξανά η γκωλική δεξιά…

--Το ίδιο έγινε κι ένα χρόνο αργότερα, το Σεπτέμβριο του 1969: οι αριστεριστές φοιτητές κατέβηκαν στους δρόμους σε Ιταλία και Γερμανία. Και στη συνέχεια οι Χριστιανοδημοκράδες κατέβηκαν κι αυτοί με πολλαπλάσιο πλήθος και σταμάτησαν τις αριστερίστικες φοιτητικές ταραχές.

--Και στη Βενεζουέλα, εδώ και μερικά χρόνια, ο λαός της χώρας βρίσκεται καθημερινά στους δρόμους για την αποκατάσταση της δημοκρατίας και την εκδίωξη του αριστερού δικτάτορα Τσάβες.

Κι αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα

το μόνο που τους «πειράζει» είναι ενωτικά πατριωτικά συλλαλητήρια για όσα ο Ελληνικός λαός πάσχει και πονάει και αγωνιά.

Δεν μπορούν να μας φιμώσουν, τα τσουτσέκια…
Και δεν πρόκειται να σιωπήσουμε, εμείς…

Φωνή λαού - Οργή Θεού!


Τα κρατικά αμαρτωλά κανάλια ΔΕΝ κάλυψαν το μεγαλύτερο συλλαλητήριο των τελευταίων δεκαετιών στη χώρα.

Εξοργιστική ήταν η στάση όλων των καθεστωτικών ΜΜΕ, απέναντι στο μεγαλειώδες συλλαλητήριο για την Μακεδονία μας. 

Η αποκορύφωση όμως του καθεστωτικού αίσχους, ήταν η στάση της ΕΡΤ – την οποία πληρώνουν ΟΛΟΙ οι Έλληνες, με ειδικό χαράτσι στους λογαριασμούς της ΔΕΗ. 

Κανένα κανάλι δεν διέκοψε το πρόγραμμά του, για να δείξει την λαοθάλασσα. Ούτε καν η ΕΡΤ 3, όπου έξω από την πόρτα τους γινόταν μια λαϊκή συγκέντρωση που είχε να δει ο τόπος για δεκαετίες, κι αυτοί έπαιζαν το «Κυριακή στο χωριό»!!!

Η δε διαδικτυακή ΕΡΤ είδε… μερικές  «δεκάδες πολίτες» στο συλλαλητήριο! Δηλαδή, καμμιά… εβδομηνταριά ή ογδονταριά νοματαίους!

Όταν γίνεται η παραμικρή δράση του «Ρουβίκωνα» ή άλλων… σαλτιμπάγκων, που αφορά είκοσι άτομα το πολύ, τρέχουν και τη δείχνουν live και σταματάνε τη ροή του προγράμματος με «έκτακτα δελτία»;

Και βέβαια, τίποτα δεν έγινε τυχαία! «Αυτό μας έλειπε τώρα, η ΕΡΤ να δείχνει live τους μακεδονομάχους», έγραφε η φυλλάδα των Ιών.

Λαϊκό κίνημα 
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΡΤ


Δεν πληρώνω ΕΡΤ



α. Με κόκκινο χρώμα επιφάνεια39.333 τετρ. μέτρων πέριξ της εξέδρας των ομιλητών και αγάλματος Μεγάλου Αλεξάνδρου. 
Πυκνότητα 4 άτομα/τμ. ΣΥΝΟΛΟ:...
157.332 άτομα

β. Με πράσινο χρώμα επιφάνεια31.063 τμ από Λευκό Πύργο μέχρι Βασιλικό Θέατρο. 
Πυκνότητα 3 άτομα/τμ. 
ΣΥΝΟΛΟ: 93.189 άτομα
γ. Με Κίτρινο χρώμα επιφάνεια126.959 τμ πέριξ του κέντρου του συλλαλητηρίου και επί της παραλιακής εκατέρωθεν. 
Πυκνότητα 2 άτομα/τμ. 
ΣΥΝΟΛΟ: 253.918 άτομα.
δ. Με γαλάζιο χρώμα υπόλοιπη περιοχή από λιμάνι μέχρι τη μέση της παραλιακής οδού Νίκης από Δυτικά και από το Μακεδονία Palace μέχρι το Μέγαρο Μουσικής στα Ανατολικά και πάνω από τον Λευκό Πύργο επιφάνεια 77.902 τμ. 
Πυκνότητα 1 άτομο/τμ. 
ΣΥΝΟΛΟ: 77.902 άτομα.
ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ: 582.341 άτομα. 
https://netakias.files.wordpress.com/2018/01/makedonia-syllalhthrio-thessaloniki3.jpg
Σε αυτούς δεν έχουν υπολογισθεί οι ομάδες και μεμονωμένα άτομα, που εκινούντο κρατώντας ελληνικές σημαίες, στις παρυφές της συγκέντρωσης και στους κάθετους δρόμους όπως επίσης και όσοι Θεσσαλονικείς συμμετείχαν με την παρουσία τους από τα μπαλκόνια των κτιρίων σε όλος το μήκος της παραλιακής.
Αν αφαιρέσουμε ένα σφάλμα 15% (που είναι πάρα πολύ) τότε με μεγάλη ασφάλεια μπορούμε να πούμε ότι στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης  συμμετείχαν περί τις 
500.000 άτομα!!
Αυτό το μισό εκατομμύριο Ελλήνων, ασχέτως κομματικών τους επιλογών, το αγνόησαν σκοπίμως όλα τα κανάλια, συμπεριλαμβανομένης της ΕΡΤ για την οποία όλοι όσοι συμμετείχαν καταβάλλουν τον οβολό τους υπέρ ΕΡΤ ακόμα ΚΑΙ οι πεθαμένοι στους λογαριασμούς ρεύματος.

Την ίδια στιγμή η αμαρτωλή ΕΡΤ
έδειχνε 

Ερτ1: Το αλάτι της Γης
Ερτ2: Καλλιτεχνικό πατινάζ
Ερτ3 ποδοσφαιρικος αγώνας 

ΕΡΤ 1 , ΕΡΤ 2 , ΕΡΤ 3 - Κλείστε Τα Τα Μπουρδέλα

Λαϊκό κίνημα 
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΡΤ

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Δεν πληρώνω ΕΡΤ

ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΡΤ

ΕΡΤ 1 , ΕΡΤ 2 , ΕΡΤ 3 - Κλείστε Τα Τα Μπουρδέλα

Λαϊκό κίνημα
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΡΤ


Οι κομμουνιστές Τον λαό δεν θα τον φιμώσουν ποτέ

1.Κλεισανε τα μοναδικα κρατικα διοδια στα Μαλγαρα με εντολή απο το υπουργειο συγκοινωνιών για να εμποδισουν την διέλευση του κόσμου στο συλλαλητήριο.
2. 2000 και λεωφορεία απο στερεά Ελλάδα και οχι μονο τους κρατησανε στο καλοχωρι και απο εκει τους επέτρεψαν να έρθουν με τα ποδια μεχρι στο συλλαλητήριο
(μιλαμε για ανθρωπους καθε ηλικίας ηλικιωμένοι, νεοι, οικογενειάρχες ,μικροι, μεγάλοι ,ΑμΕΑ. )
3.Διαπιστώσαμε με λυπη οσοι παρευρέθηκαμε σε αυτόν τον μεγαλο αγώνα οτι ριξανε εσκεμμένα τα δίκτυα της κινητής τηλεφωνιας. Δεν λειτουργούσε κανενα δικτυο.
4. Δεν λειτουργούσε σχεδον καθολου καποιο πάροχο δεδομένων στα κινητα του κόσμου προφανως να μην γίνονται κοινοποίησης και αναρτήσεις! Τα κανάλια μα κυριως τα κρατικα που τα πληρώνουμε εμεις οι φορολογούμενοι πολίτες δεν δειξανε ούτε ενα πλανο !
Ποσο εσωτερικο ΜΠΟΪΚΟΤΆΖ απο το Ελληνικό κρατος???? Ντροπη σε ολους εκει που δίνουν αυτές τις εντολές!
Ερτ1: Το αλάτι της Γης
Ερτ2: Καλλιτεχνικό πατινάζ
Ερτ3 ποδοσφαιρικος αγώνας
Mega: καταλάθος μπαμπάς
Αντ1: Θα βρεις το δάσκαλο σου
Alpha: Μια κυρία στα μπουζούκια
Star: Traction
Σκάι: 9 μήνες
Την ίδια ωρα που η Θεσσαλονίκη βουλιάζει με περισσότερο από 500.000 κόσμο στο μεγαλύτερο συλλαλητήριο μετά το 1992. Για την Μακεδονία μας! Για την Μακεδονία μας τη μία την ελληνική!
Πόσο περισσότερος αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης? Πόσο φίμωτρο πια από τα "ελληνικά" κανάλια!
Αλητες ανώτατοι "δημοσιογράφοι"
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Τον λαό δεν θα τον φιμωσετε ποτέ



Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018

Να σπάσει το «ταμπού» των μαζικών διορισμών στο δημόσιο! Το πελατειακό κράτος απομυζά φόρους!

Ας μας δώσουν μια ξεκαθαρη απάντηση οι πολιτικοί  σωτήρες μας και οι συνδικαληστές μας.

Με τι ιδ. τομέα, τι μισθούς, και τι επενδύσεις θα μειωθεί η ανεργία;

Πότε ενδιαφέρθηκαν για τα 2.000.000 εκατ. ανέργους και τα εκατοντάδες χιλ. λουκέτα του ιδ. τομέα.

H χώρα βρίσκεται σε κατάσταση σήψης, όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό απλά δεν θέλει ή είναι τυφλός. 

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες γεγονότων που δείχνουν ότι δεν είμαστε ούτε κανονική δημοκρατία, ούτε κανονική χώρα.


Αυξήθηκαν Κατά 15.000 Οι Άνεργοι Το Δεκέμβριο

Ανεργία πείνα και λουκέτα ΠΑΝΤΟΎ.

Σε 879.881 άτομα διαμορφώθηκε το σύνολο των εγγεγραμμένων ανέργων,  για τον Δεκέμβριο 2017. 

Το Νοέμβριο είχε διαμορφωθεί σε 864.778 άτομα.



Άρχισαν οι αριστερές απολύσεις

Μόνο μια Τετράωρη στάση εργασίας "Στο Κόκκινο" λόγω των απολύσεων..

Σε απολύσεις προχωρά ο ιδιοκτήτης του σταθμού (δηλαδή ο ΣΥΡΙΖΑ).
Ανάμεσα μάλιστα σε εκείνους που τους έχει ανακοινωθεί ήδη η απόλυσή τους είναι και ο πρώην εργασιακός εκπρόσωπος του σταθμού!

Η εξέλιξη ήρθε έπειτα από άρνηση των εργαζομένων να δεχτούν το τελεσίγραφο για μειώσεις κατά 20% στους μισθούς τους (πάνω από 750 ευρώ μηνιαίως), αλλά και για την επ' αόριστον αναβολή της καταβολής των δύο οφειλόμενων από την επιχείρηση μισθών.

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Κομμουνιστές Έγραψαν Συνθήματα Στον Λευκό Πύργο – «Έλληνας Δεν Γεννιέσαι, Καταντάς»


Ανθέλληνες λατρεις

Οι  λάτρεις της τέχνης αποκαλούν τζιχαντιστές και χριστιανοταλιμπάν αυτούς που διαμαρτύρονται για το γλυπτό «phylax» στο Παλαιό Φάληρο..

Όμως για αυτούς  που καταστρέφουν πραγματικά έργα τέχνης και την πολιτισμική μας κληρονομιά... παντού και σε όλη την Ελλάδα... κάνουν τις «πάπιες»... και δεν λένε ΚΟΥΒΈΝΤΑ. 




Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο για έναν εργαζόμενο από αριστερό αφεντικό

Οι κομμουνιστές από το «Στο Κόκκινο» και την ιστοσελίδα «stokokkino.gr», έδειξαν την πόρτα της εξόδο σε τρεις εργαζόμενους. 

Όπως άλλωστε είχαν κάνει και τα συντρόφια τους, του… τιμημένου κουκουέ με τον 902 tv, για να τον πουλήσουν «καθαρό» σε… offshore εταιρεία, προς δόξαν του… σοσιαλισμού.

Ενδεικτικό του κλίματος τρομοκρατίας που έχει διαμορφωθεί στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ και για να μη βάλουν τα κεφάλια τους στη… λαιμητόμο των επομένων απολύσεων, οι προσωρινά… παραμένοντες δημοσιογράφοι έκαναν απλά και μόνον μια 4ωρη στάση εργασίας για την τιμή των όπλων, κι όχι απεργία.


Τι κατάντια είναι αυτή;

ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ συνθήματα στον Λευκό Πύργο έγραψαν κομμουνιστές  τη νύχτα της Παρασκευής

 Στα συνθήματα έγραψαν, μεταξύ άλλων τη φράση: «Έλληνας δεν γεννιέσαι καταντάς» και «μόνο εντατικές για τους εθνικιστές»....

Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη Κυριακή στον Λευκό Πύργο είναι προγραμματισμένο το συλλαλητήριο για τον όρο "Μακεδονία ", ενώ στις 13:00 ομάδες αριστερών θα πραγματοποιήσουν αντισυγκέντρωση κουκουλοΦΛΩΡΩΝ στην Καμάρα. 




Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Φωνή λαού,οργή Θεού

Θυελλώδεις ήταν οι άνεμοι που έπνεαν από τα ξημερώματα της Πέμπτης στο παλαιό Φάληρο με αποτέλεσμα ο κόκκινος δαίμονας να γκρεμιστεί από το 8 μέτρο βαρθρο που τον είχε στήσει ο Νεοδημοκράτης Δήμαρχος του Φαλήρου  που θέλει να γίνει και βολευτης του ελληνικού κΥνοβουλίου.

Φαληρισε δηλαδή ο δαιμονας φαληρισε και ο Δημαρχος 

Δυστυχώς αυτή είναι η φρικτή πραγματικότητα στην Ελλάδα

Να σου παίρνουν φορολογόντας  σε την δουλειά, να μην ξαναβρίσκεις ποτέ δουλειά, να μην έχεις να ζήσεις και στο τέλος να σου παίρνουν το σπίτι οι τράπεζες με τους νομους των κομμουνιστικών  γιατί δεν έχεις να πληρώσεις αυτό που αγόρασες όταν είχες δουλειά...


Συνδικαλισμός α Λα αριστερά και τα κομματόσκυλα

Ταλαιπωρήθηκαν την Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018 εκατομμύρια συμπολίτες σας με την απεργία στα ΜΜΜ που είχε σαν στόχο την «ματαίωση» ψήφισης του περιώνυμου εκείνου ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ, το οποίο τελικά ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΙΚΕ, ναι ή όχι;

 Τι ακριβώς πετύχατε πέρα από το να ταλαιπωρήσετε εκατομμύρια συμπολιτών σας και μαζί χιλιάδες τουρίστες που έφευγαν ή ερχόντουσαν στο Λεκανοπέδιο;»


Τελικά, αφού πέρα από την ταλαιπωρία εκατομμυρίων πολιτών, από την απεργία της περασμένη Δευτέρας όπως διαπιστώσαμε για μια ακόμη φορά ΔΕΝ προέκυψε ΚΑΝΕΝΑ θετικό αποτέλεσμα καιρός είναι να τις σταματήσουν, βρίσκοντας νέους τρόπους  και μεθόδους εναντίωσης σε ανεπιθύμητα Νομοσχέδια;

     Βέβαια την περασμένη Δευτέρα κέρδισαν τα μεροκάματά τους οι Ταξιτζήδες που κατά διαβολική σύμπτωση δεν απεργούσαν.



Πιο «Βατερλώ» δεν γίνεται!

μάλιστα κ. κομαντάντε»,  ενημέρωση και δημοκρατία ΔΕΝ συμβιβάζονται. Αυτή είναι η μάχη κατά της διαπλοκής.

Tο ποσοστό απασχόλησης στην Ελλάδα διαμορφώθηκε σε μόλις 52,4%.

Δηλαδή ένας στους δύο Έλληνες από 15 έως 64 ετών ΔΕΝ εργάζεται!, ενώ ο αριστερός   υπουργός Οικονομικών  δηλώνει περήφανος για τους ρυθμούς ανάπτυξης της χώρας.


Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Ρουμανία: 1% Φορολογία Για Τζίρο Μέχρι 1.000.000 Ευρώ!!!

Ρουμανία: 1% επί του τζίρου, για τις μικροεταιρίες

Την ίδια ώρα η Ρουμανία μπήκε στο 2018 αντιμετωπίζοντας τον μικρό και μεσαίο επαγγελματία εντελώς διαφορετικά:

– Η φορολογία μικροεταιριών θα είναι 3% επί του τζίρου, αν η εταιρία δεν έχει υπάλληλο και 1% επί του τζίρου αν έχει έναν υπάλληλο (που μπορεί να είναι και ο ίδιος της ο μέτοχος)

– Το πλαφόν για αυτή τη φορολόγηση ανέβηκε από τις 500.000 Ευρώ στο… 1.000.000 ευρώ

– Πλέον αυτή η επιλογή παρέχεται σε κάθε είδους μικροεταιρία, ανεξαρτήτως ΚΑΔ

– Για τζίρο άνω του 1.000.000 Ευρώ, παραμένει η φορολογία 16% επί των κερδών

– Ο ιδιωτικός υπάλληλος θα πληρώνει 10% φόρο αντί για 16%, για οποιοδήποτε ποσό που θα εισπράξει

– Τα εστιατόρια θα πληρώνουν φόρο «τεκμαρτό», χαμηλότερο από το 1% επί του τζίρου

– Η φορολογία των προγραμματιστών θα παραμείνει στο 0%, μιας και αποδείχτηκε πως αποδίδει στη χώρα δεκάδες άλλα πλεονεκτήματα και έσοδα.

– Ο μέτοχος εταιρίας ΕΠΕ συνεχίζει να ΜΗΝ έχει υποχρέωση ασφάλισης. Έτσι μπορεί να κινηθεί ευέλικτα και με χαμηλότερο κόστος.

Χαμηλή φορολογία = αλματώδης ανάπτυξη. Το 2013, το 2014, το 2015, το 2016, το 2017, το 2018…

Την ώρα που επί χρόνια η Ελλάδα ανεβάζει τους φόρους και τις επιβαρύνσεις για όσους δημιουργούν πλούτο (με εξαίρεση μία περίοδο της κυβέρνησης Σαμαρά), η Ρουμανία ακολούθησε διαφορετικό δρόμο. Όταν μπήκε στο μνημόνιο ανέβασε μόνο τον ΦΠΑ, μία φορά. Κατά τα άλλα, έκοψε από το Δημόσιο, απέλυσε δημοσίους υπαλλήλους και μείωσε τις δαπάνες, χωρίς να ακουμπήσει τη φορολογία εισοδήματος ή αυτή των ακινήτων. Αποτέλεσμα: Βγήκε από την κρίση σε 18 μήνες και από το 2013 τρέχει…


Διοριστείτε σύντροφοι, διοριστείτε κι αφήστε τα κορόιδα να… κουρεύονται!

Έχουμε αναρωτηθεί πολλές φορές (κυρίως με αφορμή
τα νέα διόδια που ξεφυτρώνουν παντού σαν τα… μανιτάρια, αλλά και τις συνεχείς αυξήσεις στα υπάρχοντα), που χάθηκαν εκείνα τα… παλουκάρια του «Δεν Πληρώνω» κι έχουν να εμφανιστούν στους δρόμους του… αγώνα επί τρία συναπτά έτη.
Η απάντηση στο ερώτημα είναι σαφής: διορίζονται στο αθάνατο ελληνικό δημόσιο, για να τους πληρώνουμε όλοι εμείς οι αγρίως φορολογούμενοι Έλληνες – μη εξαιρουμένων των κορόιδων που τους πίστεψαν!


Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018

Mega: "Κάναμε λάθος, ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο". ΠΟΙΟΝ κόσμο; ΑΥΤΟΥΣ που καταστρέψατε.που στείλατε εξορία, που ξεσπιτώσατε, που καταντήσατε ζητιάνους; ή μήπως τους ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ - ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ των μνημονίων; ΑΠΥΘΜΕΝΟ το θράσσος ΣΑΣ!!


Η πρώτη δημόσια συγνώμη από το Mega στον κόσμο, για την στάση του κατά την περίοδο των Μνημονίων, αλλά και στο δημοψήφισμα! ” Κάναμε λάθος, ζητάμε συγνώμη από τον κόσμο, υποσχόμαστε να αλλάξουμε εάν …”...

Την πρώτη δημόσια παραδοχή και συγνώμη προς την λαό, για την στάση (προπαγάνδα, παραπληροφόρηση, απόκρυψη ειδήσεων, παρερμηνεία γεγονότων, αλλοίωση στοιχείων, καταπάτηση των  κανόνων δεοντολογίας) που κράτησαν κατά τη διάρκεια των Μνημονίων αλλά και στην περίοδο του δημοψηφίσματος... εξέφρασαν τα στελέχη του Mega στο σημερινό έκτακτο δελτίο των εργαζομένων!Και μάλιστα δύο φορές. Την πρώτη από τον Μιχάλη Ιγνατίου και ενώ είχε προηγηθεί η άστοχη και απαράδεκτη τοποθέτηση της Μαρίας Σπυράκη, που εντελώς ξεδιάντροπα είπε ότι “αυτό που συνέβη στο Mega, δεν συνέβη με κυβέρνηση της ΝΔ …”, αποσιωπώντας ότι με κυβέρνηση της ΝΔ αλλά και την ίδια μεγαλοστέλεχος του Mega είχε πέσει “μαύρο” στην ΕΡΤ για χάρη των μετόχων και του Mega… Και τη δεύτερη προς το τέλος του δελτίου, όταν η Ναταλί Κάκκαβα και στη συνέχεια ξανά ο Μιχάλης Ιγνατίου ζήτησαν ” ένα μεγάλο συγνώμη από τον κόσμο για την στάση που κράτησαν την περίοδο των Μνημονίων”! “Θυμώσαμε τον κόσμο και έχει δίκιο που μας γύρισε την πλάτη και είναι οργισμένος μαζί μας. Κάναμε λάθος … Υποσχόμαστε όμως ότι αυτή τη φορά θα αλλάξουμε!  Αν μας δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία … θα αλλάξουμε. Θα είμαστε διαφορετικοί. Το υποσχόμαστε …” είπε η Ναταλί Κάκκαβα για να επαναλάβει τα λόγια της αμέσως μετά και ο Μιχάλης Ιγνατίου.

Τελικά είμαστε ο ποιό  ΜΑΛΑΚΑΣ λαός του κόσμου όλου. 

Εσείς όμως δεν αφήσατε καμία ευκαιρία στους:
-ΑΝΕΡΓΟΥΣ
-ΞΕΣΠΙΤΩΜΕΝΟΥΣ
-ΝΕΟΠΤΩΧΟΥΣ
-ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ
-ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ
ΞΕΠΟΎΛΗΜΑ 
-ΑΥΤΟΧΕΙΡΕΣ

Σε όλους αυτούς και κυρίως σε αυτούς που αυτοκτόνησαν, ποιός θα τους δώσει την ζωή τους πίσω; Μήπως εσείς κύριοι και κυρίες του Mega αν σας δώσουμε μία δεύτερη ευκαιρία;

Μήπως όμως απευθύνεσθε σε λάθος ακροατήριο; 

Σας διαφεύγει ότι το Mega δεν το έκλεισε ο Ελληνικός Λαός, αλλά αυτοί για λογαριασμό των οποίων μας "δουλεύατε" τόσα χρόνια; Και αφού σας "έστιψαν" καλά, είχατε κι' εσείς την τύχη της στιμένης λεμονόκουπας, σας πέταξαν στα σκουπίδια.

 Τώρα δηλαδή τι είδους δεύτερη ευκαιρία ζητάτε από τον ο Ελληνικό Λαό, μήπως να σας μισθοδοτεί γιά ότι "καλό" του προσφέρατε απλόχερα;


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------