Πέμπτη 29 Ιουνίου 2017

ότι δεν λύνει η πολιτική τελικά το λύνει η ίδια η ζωή.

Στην πραγματικότητα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει εξαπολύσει με μίσος και ταξικότητα πόλεμο κατά του ιδιωτικού τομέα – εκτός φυσικά από τους μεγάλους παίκτες, με τους οποίους και κυβερνά τη χώρα.

Για αυτό και η κοινωνία στέκεται βουβή και τους έχει γυρίσει την πλάτη.

Πιάτσα» ΣΚΛΗΡΩΝ ναρκωτικών ΚΑΙ η Νομική της Αθήνας.

«Πιάτσα» ναρκωτικών και η Νομική της Αθήνας
ΚΕΝΤΡΟ διακίνησης και χρήσης σκληρών ναρκωτικών έχει γίνει ο χώρος έξω από την Νομική Σχολή και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, λίγα μέτρα μακριά από την Ακαδημία, την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών και την Εθνική Βιβλιοθήκη...

Η οδός Μασσαλίας βρίσκεται σε στρατηγικό σημείο , αφού συνδέει τον σταθμό Πανεπιστήμιο του μετρό με τα γραφεία , τις κατοικίες και τα μπαράκια στη Σκουφά στα Εξάρχεια. 
Σήμερα, στον άλλοτε μποέμικο πεζόδρομο κυριαρχούν η οσμή του θανάτου και η χρήση ναρκωτικών, και η Μασσαλίας, από σημείο συνάντησης φοιτητών και όαση δροσιάς, έχει μεταβληθεί σε μία από τις μεγαλύτερες πιάτσες που χρησιμοποιούν σκοτεινά κυκλώματα για να πουλήσουν τον θάνατο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "Δημοκρατία" η παρουσία των ουσιοεξαρτημένων αυξάνεται, όταν οι διακινητές επισκέπτονται τον πεζόδρομο.
Ουσιοεξαρτημένοι μέρα μεσημέρι έκαναν χρήση ναρκωτικών δίπλα στους περαστικούς. Μια ομάδα τουριστριών που περνούσε από το σημείο αντίκρισε με δέος τα σύνεργα του θανάτου πάνω σε ένα πεζούλι. 
Οι τρεις νεαρές αφού ξεπέρασαν το αρχικό σοκ, έβγαλαν τα κινητά τους και φωτογράφισαν τα "μακάβρια αξιοθέατα".
Το χώμα είναι σπαρμένο με σύριγγες και απομεινάρια χρήσης σκληρών ναρκωτικών , κυρίως ηρωίνη. Κάτω από τα δένδρα , μέσα στις φυλλωσιές και στους θάμνους, γύρω από τα παγκάκια υπάρχουν χρησιμοποιημένες σύριγγες.
 Η οσμή είναι αποπνικτική, καθώς το έδαφος είναι γεμάτο σκουπίδια, σάπια φύλλα, ξερά χόρτα, χαρτιά, μπουκάλια και ακαθαρσίες. 

Ολα είναι δυνατά στη δημοκρατία της απάθειας.


Τ​​ίτλος τιμής εθεωρείτο η απουσία «γκέτο» στην Αθήνα. Εμείς δεν αποθηκεύαμε τους μετανάστες σε αποκλεισμένα προάστια, όπως οι Γάλλοι φέρ’ ειπείν.

Μας έφταναν οι τσιγγάνοι και οι φυλές των Εξαρχείων.

Οι μετανάστες κυκλοφορούσαν και κυκλοφορούν ελεύθεροι, αναμειγνύονται με τον ιθαγενή πληθυσμό, κατά προτίμηση στο κέντρο της πόλης.

Η ελληνική κοινωνία δεν περιθωριοποιεί. Είναι μια «ανοιχτή» κοινωνία που δέχεται και υποδέχεται τους πάντες. 

Γίναμε κι εμείς επιτέλους πολυπολιτισμικοί, με τον τρόπο μας εννοείται, α λα γκρέκα. Αμετανόητα προοδευτικοί, υπέροχα ανθρωπιστές. Είμαστε καλοί άνθρωποι.

Η μετανάστευση είναι ένα από τα ταμπού που ταλανίζουν το συλλογικό μας υποσυνείδητο. Και όπως όλα τα ταμπού, παράγει υστερικές αντιδράσεις.

Αν τολμήσεις να πεις ότι υπάρχει πρόβλημα με το μείγμα, διότι δεν παράγει σύνθεση, άρα μπορεί εν δυνάμει να γίνει και εκρηκτικό, είσαι ξενόφοβος και ρατσιστής. 

Αν τολμήσεις να ρωτήσεις πώς γίνεται να κλείνουν καθημερινά τα ελληνικά μικρομάγαζα και να ανοίγουν διάφορα μίνι μάρκετ και πωλητήρια κινητών από μετανάστες, είσαι κατάπτυστος. 

Αν αναρωτηθείς πώς είναι δυνατόν να έχουν κατασυκοφαντηθεί περιοχές ολόκληρες, όπως η πλατεία Βικτωρίας και το Πεδίον του Αρεως, θα σε κοιτάξουν στραβά. Πώς είναι δυνατόν να γίνουν καταυλισμοί στο κέντρο μιας πρωτεύουσας; Ολα είναι δυνατά στη δημοκρατία της απάθειας.

Οπως επινοήσαμε την πιλοτή και τις αναμονές για να στεγάσουμε τα όνειρά μας, έτσι και επινοήσαμε ένα μοντέλο πολυπολιτισμικότητας για να περιθάλψουμε την προοδευτική μας απάθεια.

Στηρίζεται σε ένα νόμο απαράβατο, ότι η φύση δεν ανέχεται τα μπλεξίματα . Καλώς ήλθατε μιας που μας ήλθατε, όπου βρείτε κενό διαμέρισμα ή μαγαζί μπείτε μέσα. Ούτως ή άλλως, άδειο είναι.


Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017

Πούλησες κάποτε το σπίτι σου; ΤΩΡΑ Αναδρομικό χαράτσι

Θα στην πάρουν την περιουσία δεν θα γλυτώσεις.

enfia-akinita
Η πρακτική ήταν γνωστή και την ακολουθούσαν σχεδόν όλοι. Άσχετα από την πραγματική τιμή του ακινήτου στα συμβόλαια αναγραφόταν μια τιμή βάσει της αντικειμενικής αξίας η οποία ήταν συνήθως πολύ μικρότερη από την τιμή αγοράς του ακινήτου...

Η πρακτική αυτή ωφελούσε σε φορολογικά ζητήματα τόσο τον αγοραστή όσο και τον πωλητή του ακινήτου.
Το αποτέλεσμα ήταν το κράτος να στερείται τεράστια ποσά, χρήματα τα οποία τώρα θα διεκδικήσει με ένα πραγματικό σαφάρι που ξεκινάει με ελέγχους σε όλες τις αγοραπωλησίες ακινήτων από το 201 ως το 2011.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Δημοκρατία” η εφορία θα κάνει διασταυρώσεις ανάμεσα στο τίμημα που δηλώθηκε και τα ποσά που κατατέθηκαν στους τραπεζικούς λογαριασμούς των εργολάβων. Στην περίπτωση που εντοπιστούν διαφορές, κάτι το οποίο θεωρείται βέβαιο στη συντριπτική πλειοψηφία των αγοραπωλησιών, τότε ο φορολογούμενος θα κληθεί να πληρώσει αναδρομικά τον φόρο που αναλογεί στο ποσό που δεν δηλώθηκε στην εφορία.
Πρώτα η εφορία θα καλέσει τον αγοραστή και θα τον ενημερώσει για το ποσό του φόρου μεταβίβασης που πρέπει να πληρώσει βάσει της διαφοράς αντικειμενικής και πραγματικής τιμής αγοράς. Ο φορολογούμενος θα κληθεί να πληρώσει αναδρομικά και εκπρόθεσμα.
Αν δεν ανταποκριθεί ο αγοραστής η εφορία θα “χτυπήσει την πόρτα” του πωλητή, ο οποίος θα κληθεί να πληρώσει τον φόρο μεταβίβασης 3% για να γλιτώσει και τα πρόστιμα για την αδικαιολόγητη αύξηση περιουσίας που φτάνουν ως και το 100%.
Όσους αρνηθούν να πληρώσουν τους περιμένει βαρύ χαράτσι καθώς η εφορία θα τους επιβάλει τον παλιό φόρο μεταβίβασης 10% ο οποίος θα έχει προσαύξηση 1% για κάθε μήνα καθυστέρησης.
Ειδικά στην περίπτωση του πωλητή ο συντελεστής μπορεί να φτάσει και το 45% για απόκρυψη χρήματος μαζί με πρόστιμα και προσαυξήσεις που φτάνουν το 100%.

Τρίτη 27 Ιουνίου 2017

Δεν το πιστεύω. Συνελήφθησαν 4 γύφτοι με (μόνο) 4 ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΙΛΑ ΗΡΩΪΝΗΣ

Αστυνομικοί της δίωξης ναρκωτικών συνέλαβαν για την υπόθεση έναν άντρα και τρεις γυναίκες, όλοι γύφτοι, με την κατηγορία της συμμετοχής σε συμμορία διακίνησης ναρκωτικών. 
Όπως ανακοινώθηκε, στην κατοχή των γυναικών βρέθηκαν οκτώ δέματα ηρωίνης, συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών και 78 γραμμαρίων.

Γίνονται τέτοια πράγματα;

Οι δύο εφοριακοί βρίσκονταν για έλεγχο στο νησί από την ΔΟΥ της Κρήτης και βρέθηκαν να έχουν στην κατοχή τους προσημειωμένα χαρτονομίσματα (300 ευρώ) τα οποία τους δόθηκαν από επιχειρηματία της Ρόδου...
ύστερα από συνεννόηση με αξιωματικούς της αστυνομίας.

Η "ΧΡΗΣΙΜΟΤΗΤΑ" του Τσοχατζόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ...

Μια παρέα είναι

Να που όμως επιβεβαιώνεται ολοένα και περισσότερο. Να που ο Τσίπρας έχει βρει έναν καινούργιο σύμμαχο και υποστηρικτή: Τον ...Άκη Τσοχατζόπουλο!!!...Προχθές, κατά την εμφάνισή του στο Α' Νεκροταφείο με αφορμή την επέτειο του θανάτου του Ανδρ. Παπανδρέου, το στόμα του έσταζε μέλι για τον Αλ. Τσίπρα.
Και σας παραθέτω τη δήλωση του, όπως ακριβώς την έκανε, αναφερόμενος στον πρωθυπουργό για να φρικάρετε: «Είπε πως η συμφωνία είναι διέξοδος. Το ελπίζω, αν και έπρεπε να δώσει πρωτοβουλία στους πολίτες..».
«Και λοιπόν έχει καμιά σημασία τι δηλώνει ο Τσοχατζόπουλος για να τον πάρουμε στα σοβαρά;» θα αναρωτηθείτε και πάρα πολύ σωστά.
Μετά τον Τσίπρα -που και γι αυτόν αμφίβολο είναι πόσο στα αλήθεια το πιστεύει- είναι ο μόνος Έλληνας που «ελπίζει» πως «η συμφωνία είναι διέξοδος».
Στην επόμενη φάση, μπορεί να συναντηθούν πουθενά και όταν ο Τσίπρας ρωτήσει τον Τσοχατζόπουλο «Άκη, τι ώρα είναι;» εκείνος να του απαντήσει «Ο,τι ώρα πεις εσύ, Αλέξη», όπως είχε συνηθίσει να λέει στον Παπανδρέου...

Γιατί όμως το θέμα έχει μια σχετική σοβαρότητα και ποια;

Από τις 7 Απριλίου σας απεκάλυπτα τα παρασκηνιακά παζάρια του Τσοχατζόπουλου, εν όψει της αποφυλάκισής του, με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και για συγκεκριμένο σκοπό:
«Φαντάζεσαι τι έχει να γίνει, όταν ο Άκης ανοίξει το στόμα του και αρχίσει να καίει, τους πρώην συντρόφους του;».

Αυτό, όπως μετέφερα, ειπώθηκε από υψηλόβαθμο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ με ένα αινιγματικό ύφος και ένα αδιόρατο χαμόγελο, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες, που όμως ήταν αποκαλυπτικό για τις προθέσεις και διαθέσεις…

Επίσης επαναλαμβάνω ότι πολλοί από τους πιο στενούς συνεργάτες του Τσοχατζόπουλου –και όχι μόνο βουλευτές ή απλά στελεχάκια- έχουν πάει προ πολλού στον ΣΥΡΙΖΑ και έχουν ενταχθεί στον ηγετική ομάδα του κόμματος. Οι Κοτσακάς, Χωραφάς, Ταφύλλης είναι μερικοί από αυτούς.

Κάποιοι έκαναν και τη «γέφυρα» του Άκη με την Κουμουνδούρου.

Πέραν αυτού ο ίδιος ο Τσοχατζόπουλος που ήταν από την εποχή του ΠΑΚ στον κεντρικό ηγετικό πυρήνα εκτός από το αρχείο που διαθέτει, έχει αφήσει σαφώς να εννοηθεί ότι ξέρει μυστικά - βόμβες για όλους τους πρώην συντρόφους του.

Ήδη μαζί με το γλείψιμο στον Τσίπρα, τις προηγούμενες ημέρες άρχισε να «προαναγγέλλει» στοιχεία σε βάρος του Σημίτη, του Παπανδρέου, όπως και του Βενιζέλου, ενώ και χθες προέβη στη ...διαπίστωση ότι «όλες οι κυβερνητικές ηγεσίες από το 1998 και μέχρι το 2015 κατέστρεψαν την Ελλάδα» και ότι ειδικά «Σημίτης και Παπανδρέου είναι τραγικά ένοχοι».
Θέλω ακόμη να σημειώσω ότι εκτός των άλλων η χθεσινή γλειψιματική δήλωση του ήταν μια ανταπόδοση προς τον Τσίπρα ο οποίος όταν γινόταν στη Βουλή η πρώτη συζήτηση για τις νέες εξεταστικές και προανακριτικές επιτροπές, ειδικά για τον Γ. Παπαντωνίου, είχε πει την φοβερή φράση «Μόνο ο Τσοχατζόπουλος τα έκανε όλα στην Ελλάδα;», που ακούστηκε ως ένα μεγάλο ελαφρυντικό για τον Άκη με το ανάλογο και θρασύ σκεπτικό που χρησιμοποιεί και ο ίδιος για τον εαυτό του: «Εγώ θα την πληρώσω για όλους τους μιζαδόρους του ΠΑΣΟΚ;».
Η χρησιμότητα λοιπόν του Τσοχατζόπουλου στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι -τώρα μάλιστα που μπαίνουμε σε εποχή μεγάλων μαχαιρωμάτων γύρω από παλιά και νέα σκάνδαλα- βολεύει την κυβερνητική παρέα στο αφήγημα που πάει να πλασάρει: «Κοιτάξτε ποιοι μας κατηγορούν, αυτοί που όπως παραδέχεται και ένας δικός τους, ο Τσοχατζόπουλος, κατέστρεψαν την Ελλάδα...»

Με αυτό το ανάχωμα θα προσπαθήσουν να συγκρατήσουν τις διαρροές δυσαρεστημένων ψηφοφόρων και ιδιαίτερα των λεγόμενων «πασοκογενών» που ήταν η μεγαλύτερη δεξαμενή τους.

Αν και καταδικασμένος για τις μίζες μαμούθ των εξοπλιστικών ο Τσοχατζόπουλος, μαζί με την αποστροφή που προκαλεί θυμίζει και το βούρκο του πασοκικού παρελθόντος.

Και στην κατάσταση που βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ ακόμη και από τα ...μαλλιά του Τσοχατζόπουλου προσπαθεί να πιαστεί!

Απολαύστε το

https://youtu.be/BkOLvBkd0DM

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ


Ανεργία εγκληματικότητα πορνεία διαφθορά. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ  αυτά εχει  κάνει  σε όλες τις χώρες που είχε και έχει καταφέρει να πάρει την εξουσία με νόμιμο ή παράνομο τρόπο. 


Η αριστερά της πρώην Σοβιετικής Ένωσης, της Ρουμανίας, της Βουλγαρίας, της Κούβας, της Βενεζουέλας, της Βόρειας Κορέας και τώρα της χώρας μας !!!...

Παντού νομενκλατούρα, παντού προπαγάνδα, παντού φρικτά ψέματα, παντού εγκλήματα εναντίον των αντιθέτων, παντού διαφθορά, παντού φτώχια και οι λαοί μούγκα....Ναι αυτή είναι η αριστερά.

Οταν τον ρωτησα ποιο ειναι το ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΙ μου ειπε ΥΠΟΥΡΓΟΣ"!.

Ενας λαθρομετανάστης στην Κρητη που πουλουσε τσιγαρα λαθραια,σε ερωτηση μου,ΠΩΣ γινεται το αλισβερισι,μου ειπε το εξης:
Ερχοτανε καραβι στα νοτια παραλια 500 μετρα απο την ακτη. ΤΑ βαζουν σε ΒΑΡΚΕΣ και τους περιμενουν στην στερια ΦΟΡΤΗΓΑ. ΤΑ κανουν διανομη σε ολη την ΚΡΗΤΗ. Οταν τον ρωτησα ποιο ειναι το ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΙ μου ειπε ΥΠΟΥΡΓΟΣ...
Αυτος επαιρνε την κουτα 10 ευρω και την πουλουσε 15.
Δεν ειναι μονο της ΣΕΚΑΠ.
Ερχονται και απο ΤΟΥΡΚΙΑ και απο αλλες χωρες.
Ειχε φερει κατι μαλμπορο Τουρκικα οχι στουκας, απλα αφορολογητα.
Ηταν ποιοτικα καλυτερα και απο του περιπτερου.
Υπαρχουν βεβαια και αλλες μαρκες που ερχονται απο ΠΑΚΙΣΤΑΝ.
ΤΑ βρισκουμε στην οδο ΑΘΗΝΑΣ στη ΒΑΡΒΑΚΕΙΟ αλλα αυτα ΔΕΝ καπνιζονται.Ειναι μπαζουκας.
Βηχας και αγιος ο ΘΕΟΣ.
Ειναι κατι Καρελια λα'ι'τς ,κατι more και κατι slim.
ΞΕΧΑΣΑ να πω οτι: Στον Ασπροπυργο τα διακινουν αστυνομικοι.
Κατω απο την οδο Αθηνας μεσα σε μια στοα με ενα καφενεδακι στην σκαλα στον πρωτο οροφο υπαρχει ΑΠΟΘΗΚΗ 300τ.μ τιγκα στα κιβωτια.
Τα εχω δει με τα ματια μου γιατι ειχα παει ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ 70 κουτες.
Οι αστυνομικοι απ'εξω.
Ολα τα ξερουν.
ΠΑΡΑΝΟΜΑ αλλα καθ'ολα ΝΟΜΙΜΑ.
Η πλακα ειναι οτι καθονται ειδικοι φρουροι με το χερι στην σκανδαλη στα 50 μετρα πιο πανω.
Ολο μαλακιες ΒΛΕΠΟΥΜΕ στο Ελλαδισταν.
Φανταστητε τωρα ποσο ευκολα μπηκα εγω μεσα στην αποθηκη και δεν μπορει να μπει αστυνομια;
Ξερετε πως μπηκα;
Επειδη τα πουλανε ΒΑΠΟΡΑΚΙΑ και επειδη ηθελα πολλες κουτες ζητησα καλυτερη τιμη.
Με παρεπεμψαν στο ΑΦΕΝΤΙΚΟ ο οποιος με εβαλε μεσα στην ΑΠΟΘΗΚΗ οπου γεμισα 2 σακ βουαγιαζ πλερωκα τα ευρα και εφυγα.
Απο κατω στον δρομο 2 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ χαμπαρι δεν πηραν.
Το λεπων;

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Διαμάντια και 700 κιλά κοσμήματα σε ψυγεία, φούρνους και υδρορροές

Έχουνρημάξει τον Ελληνικό λαό με τις κλοπές και τις ληστείες.
Ανοχύρωτη η Ελλάδα 


Δύο διαμερίσματα γεμάτα με διαμάντια και χρυσό από τη σπείρα των Γύφτων εντόπισαν οι αστυνομικοί στο Χαλάνδρι. «Αποθηκάριος» του θησαυρού ήταν ο ενεχυροδανειστής της συμμορίας και η σύζυγός του...οι οποίοι ξέπλεναν τα κλοπιμαία σε ενεχυροδανειστήρια σε Καλλιθέα, Παλιό Φάληρο και Μενίδι.

Μέσα σε ψυγεία, φούρνους, σε καλάθια ρούχων, σιφώνια, υδρορροές, κρύπτες στους τοίχους και σε συσκευές, βρέθηκαν πάνω από 700 κιλά χρυσαφικών, ασημικών και κοσμημάτων (ρολόγια, δακτυλίδια, σταυροί), 100.000 ευρώ σε μετρητά καθώς και ποσότητα διαμαντιών μεγάλης αξίας.

Οι αστυνομικοί έβαλαν «σκοπιές» για να περιφρουρήσουν τον θησαυρό έως ότου τον μετακινήσουν σε ασφαλέστερο σημείο.

Ο ενεχυροδανειστής, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, δεν είχε σκοπό να μετατρέψει τα κλοπιμαία σε... πλάκες χρυσού αλλά να ανοίξει καταστήματα για την μεταπώλησή τους, προκειμένου να μην χάσουν την αξία τους από το «λιώσιμο».

Δημοσιεύθηκε η απόφαση του ΣτΕ Οριστικά αντισυνταγματικός ο νόμος Ραγκούση για την ιθαγένεια

Οι πολιτικοί δολοφονούν την Ελλάδα. προωθούν  την αποδόμηση της χώρας


Αντισυνταγματικές κρίθηκαν σχεδόν ομόφωνα από την Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας οι διατάξεις του Ν. 3838/2010 (νόμος Ραγκούση) που έδωσαν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους αλλοδαπούς που διαμένουν στην Ελλάδα με τη χορήγηση ιθαγένειας.

Η Ολομέλεια με την απόφασή της έκρινε ότι το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι επιφυλάσσεται από το Σύνταγμα μόνο στους Έλληνες πολίτες και δεν μπορεί να επεκταθεί και στους μη έχοντες την ιδιότητα αυτή, αν δεν γίνει αναθεώρηση της σχετικής διάταξης του Συντάγματος.

Μάλιστα, όπως επισημαίνουν νομικοί κύκλοι με την απόφαση αυτή της Ολομέλειας είναι δυνατόν να ακυρωθούν τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών του 2010, λόγω της συμμετοχής αλλοδαπών εγγεγραμμένων στους σχετικούς καταλόγους στην εκλογική διαδικασία.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η δημοσίευση της απόφασης της Ολομέλειας του ΣτΕ αναμένονταν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς όταν είχαν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα της διάσκεψης που είχε προηγηθεί ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Χαράλαμπος Αθανασίου είχε ζητήσει το «πάγωμα» των διαδικασιών για χορήγηση ελληνικής ιθαγένειας.

 Πλέον με βάση την απόφαση της Ολομέλειας που δημοσιεύθηκε αναμένεται να χαραχτεί και η νέα «γραμμή» της κυβέρνησης πάνω στο θέμα αυτό.

Η Ολομέλεια του ΣτΕ έκρινε ακόμη ότι ότι η πολιτογράφηση που προβλέπει ο Ν. 3838/2010 γίνεται με βάση τυπικές προϋποθέσεις, όπως είναι χρόνος νόμιμης διαμονής του αιτούντος αλλοδαπού ή της οικογένειας του, φοίτηση σε ελληνικό σχολείο επί ορισμένο χρόνο, κ.ά και χωρίς να γίνεται εξατομικευμένη κρίση.

Δηλαδή, προβλέπεται χορήγηση ιθαγένειας χωρίς να εξετάζεται αν υπάρχουν πραγματικοί δεσμοί του αλλοδαπού που υποβάλλει την αίτηση πολιτογράφησης με το ελληνικό έθνος.

Στην απόφασή τους τα μέλη της Ολομέλειας του ΣτΕ σημειώνουν μεταξύ άλλων: «Ο νομοθέτης έχει μεν τη δυνατότητα να εκτιμά εκάστοτε τις συγκεκριμένες συνθήκες (πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές) και να καθορίζει τις προϋποθέσεις κτήσεως της ελληνικής ιθαγένειας κατά τρόπο χαλαρότερο ή αυστηρότερο, αλλά δεν μπορεί να παραγνωρίσει το γεγονός ότι το ελληνικό κράτος ιδρύθηκε και υπάρχει ως εθνικό κράτος με συγκεκριμένη ιστορία και ότι ο χαρακτήρας αυτός είναι εγγυημένος από το ισχύον Σύνταγμα.

Επίσης, ότι το κράτος αυτό είναι εντεταγμένο σε υπερεθνική κοινότητα εθνικών κρατών με παρόμοιες συνταγματικές παραδόσεις (Ευρωπαϊκή Ένωση), η οποία σέβεται την εθνική τους ταυτότητα που είναι συμφυής με τη θεμελιώδη πολιτική και συνταγματική τους δομή.

Συνέπεια δε τούτων είναι ότι ελάχιστος όρος και όριο των σχετικών νομοθετικών ρυθμίσεων για την απονομή της ελληνικής ιθαγένειας είναι η ύπαρξη γνησίου δεσμού του αλλοδαπού προς το ελληνικό κράτος και την ελληνική κοινωνία, τα οποία δεν είναι οργανισμοί ασπόνδυλοι και δημιουργήματα εφήμερα, αλλά παριστούν διαχρονική ενότητα με ορισμένο πολιτιστικό υπόβαθρο, κοινότητα με σχετικώς σταθερά ήθη και έθιμα,
κοινή γλώσσα με μακρά παράδοση, στοιχεία τα οποία μεταβιβάζονται από γενεά σε γενεά με τη βοήθεια μικρότερων κοινωνικών μονάδων (οικογένεια) και οργανωμένων κρατικών μονάδων (εκπαίδευση).


Εάν παραγνωριζόταν η προϋπόθεση του ουσιαστικού δεσμού και ο νομοθέτης - εναλλασσόμενος κατά θεμελιώδη αρχή του δημοκρατικού πολιτεύματος - μπορούσε να τον αγνοήσει και να ελαχιστοποιήσει τα προσόντα κτήσεως της ιθαγενείας, τότε πρακτικώς θα μπορούσε και να προσδιορίσει αυθαιρέτως τη σύνθεση του λαού, με την προσθήκη απροσδιορίστου αριθμού προσώπων ποικίλης προελεύσεως, με χαλαρή ή ανύπαρκτη ενσωμάτωση, με ό,τι τούτο θα συνεπαγόταν για τη συνταγματική τάξη και τη λειτουργία του πολιτεύματος, καθώς και την ομαλή, ειρηνική εξέλιξη της κοινωνικής
ζωής, λαμβανομένου σοβαρά υπόψη και του γεγονότος ότι το status της ιθαγένειας είναι αμετάκλητο, αφού η σχετική συνταγματική ρύθμιση απαγορεύει την αφαίρεση της ιθαγένειας».

Το ιστορικό της υπόθεσης

Η συγκεκριμένη υπόθεση παραπέμφθηκε στην Ολομέλεια από το Δ’ Τμήμα του ΣτΕ που είχε κάνει δεκτή προσφυγή του δικηγόρου και κατοίκου του κέντρου της Αθήνας κ. Ιωάννη Ανδριόπουλου ο οποίος ζητούσε να ακυρωθεί ως αντισυνταγματική η από 30.4.2010 απόφαση του τότε υπουργού Εσωτερικών που καθορίζει τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίζονται κατά την αίτηση εγγραφής στο δημοτολόγιο.

Επίσης, ο προσφεύγων ζητούσε να ακυρωθεί και η από 7.5.2010 εγκύκλιος του ίδιου υπουργού η οποία δίνει το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι (μόνο για τις θέσεις δημοτικών συμβούλων, συμβούλων δημοτικών διαμερισμάτων και τοπικών συμβούλων) στους ομογενείς και στους νομίμως διαμένοντες στην Ελλάδα υπηκόους τρίτων χωρών για την ανάδειξη τους στην πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση

Κυριακή 25 Ιουνίου 2017

θα σκότωναν τη μάνα τους για να κρατήσουν τις καρέκλες τους

Έχουμε πόλεμο. Όχι αψιμαχίες με λιανοτούφεκα αλλά κανονικές μάχες με όλους τους. Και οι πολιτικές μάχες στις οποίες διαπλέκονται επιχειρηματίες, νταβατζήδες, εγκληματίες αλλά και κυνικοί υπουργοί ή πρωθυπουργοί και βουλευτές και πολιτικά στελέχη που θα σκότωναν τη μάνα τους για να κρατήσουν τις καρέκλες τους, είναι οι χειρότερες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα καταλάβει την εξουσία και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ουδέποτε μπορούσαν να ονειρευτούν τέτοια μεγαλεία. Ίσως σε κάποιον άλλον… ψεκασμένο πλανήτη ο Καμμένος να ήταν ακόμη και πρωθυπουργός.
Κατέλαβαν την εξουσία και δεν πρόκειται να παραδοθούν εύκολα. Από κόμματα του… 0%, από καταληψίες και μαρξιστάκια της κακιάς ώρας, από αποτυχημένους δεξιούληδες, μπούληδες της πολιτικής δεν μπορούμε να περιμένουμε κάτι λιγότερο. Γι’ αυτό και κάθε μέρα δίνουν μάχη μέχρις εσχάτων για να πείσουν τον κόσμο
Γι’ αυτό και πλέον παίζουν τα ρέστα τους με κάθε κόστος, με κάθε τίμημα. Ακόμη και με τις συναλλαγές με κατάδικους, ακόμη και με τη χρήση παρακρατικών μέσων, ακόμη και με ύβρεις και απαξίωση. 
Συριζαίοι δείχνουν μια πρωτόγνωρη τάση για τηλεοπτικό μπούλινγκ χωρίς βέβαια να απαντούν επί της ουσίας για τα λάθη τους στην οικονομία, τη διαπλοκή με συγκεκριμένους επιχειρηματίες, τις ωμές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, το ψέμα και την απάτη.
Τέλος το βόλεμα, η νηφαλιότητα και η άνευρη αντιμετώπιση των εχθρών. Οι μάχες κερδίζονται με συγκρούσεις από όσους βγαίνουν μπροστά, όχι από εκείνους που μένουν στα μετόπισθεν.

Σεβασμός προς τον Εθνικό Ύμνο


Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Οι Έλληνες τρώμε από τα σκουπίδια



Αύξηση των Ελλήνων που στερούνται βασικών ειδών διατροφής και διαβίωσης καταδεικνύουν στοιχεία που έδωσε  στη δημοσιότητα η Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), αποδεικνύοντας πως η διατήρηση της εισοδηματικής φτώχειας και ανισότητας βρίσκεται στα ύψη.

Συγκεκριμένα, ο πληθυσμός που βρίσκεται σε κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικό αποκλεισμό ανέρχεται στο 35,7% του πληθυσμού της χώρας το 2015........ κατάλαβες τώρα τι σου ετοιμάζουν;;;;;;;;;

Ο κίνδυνος φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού είναι υψηλότερος στην περίπτωση των ατόμων ηλικίας 18-64 ετών (39,4%).


Πρωθυπουργός Αυστραλίας προς Μουσουλμάνους της χώρας: «Αν ο Θεός μας σας ενοχλεί, σας προτείνω να σκεφτείτε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη»

Η Αυστραλία λέει ΟΧΙ στο Ισλάμ και είναι η δεύτερη φορά που το κάνει…

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ η πρωθυπουργός της Αυστραλίας προς τους Μουσουλμάνους της χώρας!!

Οι μουσουλμάνοι που θέλουν να ζήσουν σύμφωνα με τον Ισλαμικό νόμο Sharia, ενημερώθηκαν ότι πρέπει να φύγουν από την Αυστραλία, καθώς η Κυβέρνηση έχει στοχοποιήσει όλους τους εξτρεμιστές στην προσπάθεια της να αντιμετωπίσει τις εν δυνάμει τρομοκρατικές επιθέσεις. 

Επί πλέον, η Gillard εκνεύρισε μερικούς μουσουλμάνους με την δήλωση της ότι υποστηρίζει πλήρως τις ενέργειες των μυστικών υπηρεσιών στην παρακολούθηση των τζαμιών σε όλη την επικράτεια. 

Ανακοίνωση της πρωθυπουργού της Αυστραλίας Julia Gillard – Australia σε ελεύθερη μετάφραση: 

«ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ, ΟΧΙ ΟΙ ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΝ… Είτε σας αρέσει είτε όχι. Έχω κουραστεί από την ανησυχία αυτού του έθνους μήπως ενοχλούμε μερικούς ανθρώπους ή την κουλτούρα τους. Από την εποχή των επιθέσεων στο Bali, έχουμε παρατηρήσει μια αύξηση του πατριωτισμού στην πλειονότητα των Αυστραλών. 

Η κουλτούρα μας έχει εξελιχθεί για περισσότερο από δύο αιώνες με αγώνες, προσπάθειες και επιτυχίες από εκατομμύρια ανδρών και γυναικών που κατέκτησαν την ελευθερία.  

Μιλάμε κυρίως ΑΓΓΛΙΚΑ, όχι Ισπανικά, Λιβανέζικα, Αραβικά, Κινέζικα, Γιαπωνέζικα, Ρωσικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν επιθυμείτε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, να μάθετε την γλώσσα μας. 

Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποια Χριστιανική, δεξιά πολιτική προπαγάνδα, αλλά ένα γεγονός, επειδή Χριστιανοί άνδρες και γυναίκες βασισμένοι στα Χριστιανικά ιδεώδη, ίδρυσαν αυτό το έθνος, και αυτό είναι πλήρως εξακριβωμένο. Εάν ο Θεός μας σας ενοχλεί, τότε σας προτείνω να σκεφτείτε κάποιο άλλο μέρος του πλανήτη σαν την νέα σας πατρίδα, γιατί ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας. 

Θα αποδεχτούμε τις πεποιθήσεις σας, και δεν θα τις αμφισβητήσουμε. Αυτό που επιθυμούμε εκ μέρους σας είναι να αποδεχτείτε τις δικές μας πεποιθήσεις και να ζήσετε σε αρμονία και ειρήνη μαζί μας. 

Αυτή είναι η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ και Ο ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ και θα σας επιτρέψουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε όλα. Αλλά, αφού τελειώσετε με τις διαμαρτυρίες σας και τις γκρίνιες σας για την Σημαία μας, τα Χριστιανικά μας πιστεύω ή τον τρόπο ζωής μας, σας συνιστώ ολόθερμα να εκμεταλλευτείτε μια άλλη μεγάλη Αυστραλιανή ελευθερία: 

ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ. 

«‘Αν δεν είστε ευτυχείς εδώ τότε ΦΥΓΕΤΕ. Δεν σας υποχρεώσαμε να έλθετε. Εσείς ΕΠΙΛΕΞΑΤΕ να έλθετε εδώ. Επομένως ΑΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ την χώρα που ΕΣΕΙΣ επιλέξατε.»

Οι περισσότεροι Μουσουλμάνοι δεν είναι ευτυχισμένοι…
Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Γάζα

Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Αίγυπτο

Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Λιβύη

Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Μαρόκο

Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Ιράν

Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Ιράκ

Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Υεμένη

Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Αφγανιστάν

Δεν είναι ευτυχισμένοι στο Πακιστάν

Δεν είναι ευτυχισμένοι στην Συρία

Δεν είναι ευτυχισμένοι στον Λίβανο

Που είναι λοιπόν ευτυχισμένοι;

Είναι ευτυχισμένοι στην Αυστραλία

Είναι ευτυχισμένοι στην Αγγλία

Είναι ευτυχισμένοι στον Καναδά

Είναι ευτυχισμένοι στις ΗΠΑ

Είναι ευτυχισμένοι στην Γαλλία

Είναι ευτυχισμένοι στην Γερμανία

Είναι ευτυχισμένοι στην Σουηδία

Είναι ευτυχισμένοι στην Νορβηγία

Είναι ευτυχισμένοι στην Δανία

Είναι ευτυχισμένοι σε κάθε χώρα που δεν είναι μουσουλμανική

Και ποιόν κατηγορούν;

Όχι το Ισλάμ!

Όχι τους ηγέτες τους!

Όχι τους εαυτούς τους!

ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΖΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ

Και θέλουν να τις αλλάξουν, ώστε να μοιάζουν με τις χώρες στις οποίες ήταν δυστυχείς….

Είναι για τα πανηγύρια και το γνωρίζουν.

Υπάρχουν δύο επιλογές για τους Ευρωπαίους:

--Είτε να «μοιράσουν» με την Ελλάδα το κούρεμα χρέους των 40 δισεκατομμυρίων μισό-μισό: 


Να μας κόψουν εκείνοι από τώρα 20 δισεκατομμύρια απ’ όσα τους χρωστάμε, αλλά να πληρώσει και η Ελλάδα άλλα τόσα, από κούρεμα καταθέσεων – για την ακρίβεια από «εφ’ άπαξ εισφορά» επί των καταθέσεων (όχι βέβαια από 100 χιλιάδες και πάνω, αλλά, ας πούμε, από 2 χιλιάδες και πάνω).

--Είτε να μας βγάλουν από το ευρώ («προσωρινά»), να μας κουρέψουν πολύ μεγαλύτερο μέρος του χρέους μας, να μας δώσουν και μια πρόσθετη βοήθεια 50 δισεκατομμυρίων για να αντέξουμε τα πρώτα δύο χρόνια, ας πούμε…

Κι ύστερα να μας αφήσουν στην τύχη μας ώστε να ολοκληρωθεί το σχέδιο διαμελισμού και αντικατάσταση Εθνικού πληθυσμού από τα εκατομμύρια των αλλοδαπών.

Με την πρώτη «λύση» η Ελλάδα θα έχει χάσει 20 δισεκατομμύρια καταθέσεις της μέσα σε ένα βράδυ.

Και με τη δεύτερη θα χάσει πάνω από τα μισά απ’ όλες τις «αξίες» (κινητά ακίνητα, μετρητά, αγοραστική δύναμη, καταθέσεις κλπ.), επίσης μέσα σε λίγα 24ωρα!

Χώρια που θα αναγκαστεί να έχει «δελτίο» για όλα τα εισαγόμενα (καύσιμα τρόφιμα, φάρμακα, ανταλλακτικά). Γενικά κατάρρευση.


Εμπάτε σκύλοι

Η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα στον κόσμο ολόκληρο, που δεν απελαύνει τους αλλοδαπούς εγκληματίες μετά την έκτιση της ποινής τους.

 Κι αυτοί, συνήθως υποπίπτουν στο ίδιο αδίκημα…   

Ληστείες σε στάσεις λεωφορείων στα Άνω Λιόσια.

Συμμορία, τα μέλη της οποίας διέπρατταν ληστείες σε πεζούς τη στιγμή που ανέμεναν σε στάσεις λεωφορείων στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, είχαν συστήσει «ευπαθάκια».

Πρόκειται για τρία ανήλικα, που ανέμεναν σε στάση λεωφορείου χωρίς να επιβιβάζονται στα διερχόμενα λεωφορεία και συνελήφθησαν.

Όπως διαπιστώθηκε τα «ευπαθάκια», από τον περασμένο Ιανουάριο, είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, με σκοπό τη διάπραξη ληστειών εις βάρος κυρίως ανηλίκων ή ηλικιωμένων γυναικών, που ανέμεναν σε στάσεις λεωφορείων στα Άνω Λιόσια.

Από την μέχρι στιγμής έρευνα έχουν εξιχνιασθεί έντεκα ληστείες

Απλήρωτοι και οι φαρμακοποιοί. Εδώ είναι ελαντα

Απλήρωτα από τον ΕΟΠΥΥ παραμένουν εδώ και πέντε μήνες τα φαρμακεία της χώρας για τις εκτελεσθείσες συνταγές ιατροτεχνολογικών και άλλων προϊόντων, παρά τις διαβεβαιώσεις ότι θα πληρωθούν με… συνοπτικές διαδικασίες, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο αντιπρόεδρος του ΦΣΘ, Α. Αργυρόπουλος.

Μάλιστα, φαρμακοποιοί υπογραμμίζουν ότι ο ΕΟΠΥΥ ενημερώνει τηλεφωνικώς ότι θα «κουρέψει» χρήματα των συνταγών του Ιανουαρίου 2017, οι οποίες ήδη έχουν εκτελεστεί και πληρωθεί από τους φαρμακοποιούς, χωρίς καν να δώσει κάποια εξήγηση για τους λόγους της συγκεκριμένης περικοπής.


Μάλιστα, κατήγγειλαν ότι όταν κάποιος φαρμακοποιός ζητήσει να καταθέσει ένσταση, τα… σαΐνια του ΕΟΠΥΥ τον συμβουλεύουν να μην το κάνει διότι πρώτον θα καθυστερήσει ακόμα περισσότερο να πάρει τα οφειλόμενα και δεύτερον διότι κάποιες Περιφερειακές Διευθύνσεις του Οργανισμού παραδέχονται ότι δεν γνωρίζουν πώς να διαχειριστούν την ένσταση.


ΟΥΤΕ Ε Ν Α Σ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΧΝΟΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ

Η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ και η παρέα σας το ΚΚΕ καταστρέψατε την ΕΛΛΆΔΑ και το λαό της, και όλοι μαζί, έχετε βγάλει πάνω από ένα τρις Ευρώ στις τράπεζες του Εξωτερικού,

Αυτός είναι ο λόγος που ξεπουλιέται η χώρα και πολύ σύντομα οι μη της ΕΛΙΤ Έλληνες που δεν είχαν το θράσος να κλέβουν, θα ψάχνουν στα σκουπίδια για φαγητό ή θα αυτοκτονούν 
για να γλυτώσουν τον εξευτελισμό που εσείς οι πολιτικοί τους κάνατε, γι'αυτό πρέπει να ντρέπεστε.



Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

ΕΛΛΑΣ βοηθήστε την πατρίδα

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της νορβηγικής εταιρίας PGS, η Ελλάδα είναι μία από τις μεγαλύτερες χώρες σε αποθέματα φυσικού αερίου..


Επίσης, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Γερμανικού Ομοσπονδιακού Ινστιτούτου Γεωεπιστημών και φυσικών πόρων, οι μελέτες φανέρωσαν πως η Ελλάδα διαθέτει 20 τρισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου, τα οποία κοστίζουν περισσότερο από 3 τρις Ευρώ!!!!

  Ίσως λοιπόν τώρα καταλαβαίνουμε γιατί συμβαίνουν τόσα πολλά δεινά στην Ελλάδα, η οποία φαίνεται πως βρίσκεται πάνω από ένα χρυσορυχείο φυσικού αερίου, αλλά και πετρελαίου, για το οποίο διαγκωνίζονται όλες οι μεγάλες δυνάμεις…

«Δυστυχώς η Ελλάδα είναι προτεκτοράτο με μια κυβέρνηση που δεν μπορεί να λάβει αποφάσεις» τόνισε ο Πάμπλο Ιγκλέσιας των Podemos μιλώντας στην ισπανική El Mundo.

Αυτά μόνο στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ συμβαίνουν

Ο Γαβρόγλου κατηγορεί τους φοιτητές για τα ναρκωτικά και την πορνεία στο ΑΠΘ!

gavroglou_1
Ο υπουργός Παιδείας Κωνσταντίνος Γαβρόγλου απαντώντας στις καταγγελίες φοιτητών για την τραγική κατάσταση στο ΑΠΘ, έριξε την ευθύνη στο φοιτητικό κίνημα. 

Συγκεκριμένα ο κ.Γαβρόγλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ απέδωσε την κατάσταση...-βάσει των όσων αναφέρουν οι φοιτητές- στην απουσία «ρωμαλέου φοιτητικού κινήματος». 

Μάλιστα πρόσθεσε «έχουν διαπιστωθεί τέτοια φαινόμενα, όχι όμως στην έκταση που περιγράφονται». «Στα πανεπιστήμια αυτά τα θέματα λύνονται από μέσα, αν υπάρχει ένα ρωμαλέο φοιτητικό κίνημα και σύλλογος καθηγητών. 

Αν κάποιοι καλοθελητές θέλουν να το παρουσιάσουν ως κανόνα τι να πω. 

Ποτέ δεν έχει φέρει λύση η αντιμετώπιση με αστυνομικούς τρόπους» κατέληξε για το θέμα ο υπουργός Παιδείας.

Υπενθυμίζεται ότι στην επιστολή τους προς τον Κοσμήτορα της Πολυτεχνικής Σχολής και τον Πρύτανη του ΑΠΘ, οι φοιτητές αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι στο Πανεπιστήμιο  «η παραβατικότητα, οι κλοπές, τα ναρκωτικά, η πορνεία και η βία είναι πλέον καθημερινότητα για όσους περνάμε ένα μεγάλο μέρος της ημέρας σε αυτούς τους χώρους ιδιαίτερα στην περιοχή της Πολυτεχνικής Σχολής».

Τονίζεται ακόμη ότι «από τα πιο απλά περιστατικά -όπως η διαρκής παρουσία μεγάλου αριθμού χρηστών ναρκωτικών σε χώρους του Ιδρύματος- έως τα σοβαρά, δηλαδή την παράνομη διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στους χώρους του Πανεπιστημίου, και τα ακόμη κρισιμότερα, όπως οι βιασμοί και ο θάνατος ανθρώπων εντός του Πανεπιστημίου, όλα δημιουργούν αίσθηση μόνιμης ανασφάλειας και φόβου για το σύνολο της ακαδημαϊκής κοινότητας καθ” όλη τη διάρκεια της ημέρας».

Νά και ένα πολιτικός μέ @ρχιδι@


Υπό την προϋπόθεση της συνέχισης της υποδούλωσης μας μέχρι το 2060 και μετά βλέπουμε!!!!!

Ο Τσίπρας θα πάει λέει μαζι με τον Παπανδρέου  το 2060 στο Καστελόριζο για να κηρύξει το τέλος των μνημονίων



ΜΕΝΙΔΙ. ΕΦΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΣΕ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΓΥΦΤΩΝ. ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ "ΜΟΝΟ" 2 ΚΙΛΑ ΗΡΩΪΝΗΣ

Οργανωμένη επιχείρηση της Αστυνομίας πραγματοποιήθηκε απο το μεσημέρι της Πέμπτης σε καταυλισμό Ρομά στην Αγία Σωτήρα Αχαρνών όπου πραγματοποιήθηκαν 35 προσαγωγές. Μέχρι στιγμής από τους 35 περίπου 20 άτομα έχουν συλληφθεί για διάφορα αδικήματα, ενώ συνεχίζεται...
η προανάκριση από την Ασφάλεια Αττικής και πιθανόν να αυξηθούν οι συλλήψεις.
Οι αστυνομικοί έκαναν τουλάχιστον έξι κατ' οίκον έρευνες, για τυχόν κρυμμένα όπλα, ενώ έχουν κατασχεθεί περίπου δύο κιλά ηρωίνης.

Πέμπτη 22 Ιουνίου 2017

39 είναι τα κτήρια που τελούν υπό κατάληψη σε ολόκληρη την Αττική

Οι αρχές, όπως δηλώνουν, έχουν σχέδια εκκένωσης για κάθε ένα από αυτά, 
αλλά όπως καταγγέλλουν δεν τους έρχεται ποτέ η πολιτική εντολή.



Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν, παρότι υπάρχουν χρόνιες εισαγγελικές παραγγελίες για την εκκένωση τους, δεν δίδονται εντολές ενεργειών εξαιτίας της πολιτικής ατολμίας.
Ο λόγος, βεβαίως, για εστίες βαριάς εγκληματικότητας, που αποτελούν καρκίνωμα στις περιοχές που υπάρχουν.




Ο κατάλογος των δημοσίων κτιρίων που βρίσκονται υπό κατάληψη
όπως δημοσιεύτηκε στον Tύπο έχει ως εξής:

Στέκι Λέλας Καραγιάννη Κυψέλη (1988), Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Περιστερίου πλ. Δέγλερη (1990), Κατάληψη Πάτμου και Καραβία Κάτω Πατήσια (1998), Αυτοδιαχειριζόμενη Βιβλιοθήκη πλ. Βικτωρίας (2004), Κατάληψη «Πραποπούλου» Χαλάνδρι (2006), «Πριάμου» Ιλιον (2008), Κτίριο Πρώην ΠΙΚΠΑ Α. Πετράλωνα (2009), Στέκι Μεταναστών Τσαμαδού Εξάρχεια (2009), Ζαΐμη 11 Εξάρχεια (2009), Πάρκο Ναυαρίνου (2009), «Αγρός Καματερού» πάρκο Τρίτση (2009), Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Πλ. Αγ. Δημητρίου Πετρούπολη (2009), Κατάληψη «Στρούγκα» Ν. Φιλαδέλφεια (2010), Στέκι «Σινιάλο» Αιγάλεω (2010), Κατάληψη Βαλτετσίου 60 (2011), Καλλιδρομίου και Ζωσιμάδων «Αρχείο 71» (2011), «Παπουτσάδικο» Χαϊδάρι (2011), Στέκι ΒΟΞ (2012), Ελεύθερος Κοινωνικός Χώρος Αλληλεγγύης «Ιστός» Χαϊδάρι (2012), Κατάληψη Θεάτρου Εμπρός Πλάκα (2013), Κατάληψη Πάρκου Ανάληψης Βύρωνα (2014), Κατάληψη Ματρόζου 45 (2017).

Τα ιδιωτικά κτίρια που έχουν καταληφθεί είναι τα παρακάτω: 
Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Ανω-Κάτω Πατησίων (1996), Κατάληψη Επαυλη Κούβελου Μαρούσι (2010), Συνέλευση κατοίκων Βύρωνα-Καισαριανή-Παγκρατίου (2012), Κατάληψη Καλλιδρομίου 74 (2016). Σε ιδιώτες και Δημόσιο ανήκει η Κατάληψη Προσφυγικών Κτιρίων Αμπελοκήπων (2013).



Η λίστα των καταλήψεων για φιλοξενία λαθρομεταναστών: 
Κατάληψη Νοταρά 26 Εξάρχεια (2015), Κατάληψη Δερβενίων 56 Εξάρχεια (2015), Κατάληψη Θεμιστοκλέους 58 Εξάρχεια (2016), Κατάληψη Καποδιστρίου και Κάνιγγος 22 Εξάρχεια (2016), Κατάληψη Οκτάβιου Μερλιέ και Πρασσά Εξάρχεια (2016), Ξενοδοχείο «City Plaza» (2016), Κατάληψη κτιρίου Μεθώνης 52 Εξάρχεια (2016), Κατάληψη Αχαρνών και Σουρμελή (2016), Κατάληψη κτιρίου Σπ. Τρικούπη 57 Εξάρχεια Ξενοδοχείο «ΟΝΕΙΡΟ» (2016), Κατάληψη Αραχώβης 44 Εξάρχεια (2016), Κατάληψη Σπ. Τρικούπη 17 Εξάρχεια (2016), Κατάληψη Αχαρνών

Εύκολα μπορεί να παρατηρήσει κανείς ότι τα περισσότερα από τα κτήρια τελούν υπό κατάληψη επί δεκαετίες, με την Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση και τον Μητσοτάκη υπουργό.

Άρειος Πάγος ΤΕΛΟΣ στην αυθαιρεσία των δημοσιογράφων

Αμετάκλητη καταδίκη από τον Άρειο Πάγο του δημοσιογράφου  
Στρατή Μπαλάσκα για το αδίκημα της εξύβρισης. 

Ο Στρατή Μπαλάσκα σε δημοσίευμα του στην ημερήσια εφημερίδα του Ν. Λέσβου «ΕΜΠΡΟΣ», αναφέρθηκε στον εγκαλούντα υβριστικά ως «Ο γνωστός δεδηλωμένος νεοναζί γυμνασιάρχης [....]»

Ο δημοσιογράφο; απεκάλεσε τον Γυμνασιάρχη «νεοναζί» επειδή έγραψε σε προσωπική του ιστοσελίδα, άρθρο με τίτλο «Το απόλυτο ψεύδος είναι ένα: αυτό του Πολυτεχνείου».

Ο Άρειος Πάγος δέχτηκε, ότι η φράση «νεοναζί» είναι υβριστική και ότι τελικώς ο δημοσιογράφος..
είχε σκοπό να προσβάλλει την τιμή και την υπόληψη του μηνυτή που τυγχάνει εν ενεργεία εκπαιδευτικός.

Η ολέθρια σχέση πατέρα και γιου Μπόμπολα και το τέλος του «Πήγασου»

Τα γραφεία της εφημερίδας «Εθνος» στη Μεταμόρφωση Χαλανδρίου τις τελευταίες εβδομάδες μοιάζουν με έρημο τοπίο σαρωμένο από ορμητικό τυφώνα.
Στο ευρύχωρο γραφείο του εμβληματικού εκδότη και δημιουργού της εφημερίδας Γιώργου Μπόμπολα δεν κουνιέται φύλλο. Παρόμοια δυσοίωνη ακινησία επικρατεί σιωπηλά και στο γραφείο του ιδιοκτήτη του εκδοτικού ομίλου Φώτη Μπόμπολα στον ίδιο όροφο. Από τη μεριά του ο τελευταίος, ως μεγαλομέτοχος της επιχείρησης και νυν εκδότης, έχει βάλει λουκέτο. Απαγορεύει πλέον την είσοδο στους 400 απεργούς και απλήρωτους επί πέντε μήνες  εργαζομένους στις κτιριακές εγκαταστάσεις. Για τις οφειλόμενες δεδουλευμένες αποδοχές τους δεν κάνει καν κουβέντα. Αντίθετα,..  επιμένει να δηλώνει ότι προτιμά να πτωχεύσει ο Πήγασος παρά να ξαναβάλει χρήματα στο συγκρότημα.
Ηδη η εκδοτική επιχείρηση που διαφέντευε έως προσφάτως το επιδραστικό MEGA CHANNEL και καθόριζε τις ισορροπίες στα ελληνικά ΜΜΕ βρίσκεται στα χέρια των τραπεζών λόγω των συσσωρευμένων χρεών που ξεπερνούν πλέον τα 160  εκατ. ευρώ. Και όπως όλη η πιάτσα κουβεντιάζει, βαριά ευθύνη φέρει η πολύπλοκη σχέση μεταξύ πατέρα και γιου, που κατέληξε να έχει ολέθριες συνέπειες σωριάζοντας τον άλλοτε κραταιό όμιλο στα σημερινά συντρίμμια του.
 (...)
Αναπόφευκτα, σε έναν μιντιακό χώρο που άλλοτε παλλόταν από ενέργεια και δημιουργική ζωντάνια δεσπόζει πια μια ατροφική ηρεμία που διακόπτεται σποραδικά από το βουητό των διερχόμενων αυτοκινήτων από τη διπλανή  Αττική οδό. Στα 88 του χρόνια ο πατριάρχης της οικογένειας Γιώργος Μπόμπολας φέρει βαρέως που η εφημερίδα την οποία έχτισε το 1981 δεν κυκλοφορεί στα περίπτερα εδώ και τρεις εβδομάδες. Σε κάθε ευκαιρία φέρεται να πνέει μένεα κατά του γιου του. Υπάρχουν, άλλωστε, αυτόπτες μάρτυρες μιας ακόμη θυελλώδους σκηνής από το σίριαλ της μεταξύ τους διελκυστίνδας για να πιστοποιήσουν το μέγεθος της οξύτατης αντιπαράθεσής τους. (....)
«Πες μου γιατί με κλέβεις!..»
 
O πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Πήγασος Εκδοτικής, κάτοχος των μετοχών της οικογένειας στο κανάλι και πλειοψηφών μέτοχος του MEGA έκανε ό,τι γούσταρε σε ό,τι ήταν δικό του. Εβρισκε νέα στελέχη και ακουμπούσε πάνω τους. Βασιζόταν σε αυτούς με τυφλή εμπιστοσύνη. Οταν, όμως, αυτοί τον παρέσυραν σε υπερβολικά έξοδα, ο πατέρας γινόταν έξαλλος. Δεν καταλάβαινε γιατί ο γιος του εμπιστευόταν για συμβουλές  περισσότερο από αυτόν έναν ξένο. Και ενόσω ο Φώτης  προστάτευε τις επιλογές του, ο κύριος Γιώργος -όπως τον αποκαλούσαν στο συγκρότημα- τις αμφισβητούσε  καλλιεργώντας μόνιμες εστίες σύγκρουσης, που όσο γρήγορα έσβηναν, άλλο τόσο σύντομα αναζωπυρώνονταν. Και βέβαια ο πατριάρχης της οικογένειας ήταν καχύποπτος -ενδεχομένως δικαιολογημένα- για τις «ειδικές τραβηχτικές» και τη σπατάλη χρημάτων που κυριολεκτικά πετιούνταν με ευθύνη του γιου του από το παράθυρο. Ο ίδιος μπορεί να χρησιμοποιούσε το εκδοτικό του δημιούργημα, αλλά δεν το απομυζούσε. Μυθικός έχει μένει στις εγκαταστάσεις του Χαλανδρίου ο άγριος καβγάς του πατέρα με κορυφαίο στέλεχος επιλογής του γιου. Τον είχε αρπάξει από το πέτο και τον στριφογύριζε μέσα στο γραφείο του φωνάζοντας: «Πες μου γιατί με κλέβεις».
Η γραμματέας τρόμαξε τόσο που κάλεσε τη φρουρά του τρεις φουσκωτούς που στάθηκαν με το αυτί κολλημένο πάνω στην πόρτα του γραφείου, μήπως και χρειαστεί να επέμβουν για να προλάβουν εκτεταμένες χειροδικίες. Προφανώς σε τέτοιες συνθήκες ανταγωνιστικών παθών προκοπή δεν γίνεται. Εξάλλου στο υπόβαθρο των μεταξύ τους αντιμαχιών στεκόταν τσιμενταρισμένο το χρήμα. Οχι πως ο Φώτης ήταν οικονομικό αποπαίδι σε σχέση με τον μικρότερο αδελφό του, Λεωνίδα, ισχυρό μέτοχο της κατασκευαστικής Ελλάκτωρ. Ανεξάρτητα από το αν ο πατέρας του μιλούσε με τρυφερότητα για την αγαπημένη του κόρη Μαρία και εκθείαζε τις σπουδές του βενιαμίν, ενώ στις όποιες επιτυχίες του πρωτότοκου απέφευγε να αναφερθεί, ο Φώτης και ένα υπέροχο 25μετρο σκάφος τύπου Swan έχει στην κατοχή του και σωστό πύργο διαθέτει στο Παλαιό Ψυχικό. (...)
Η φιλόδοξη σύζυγος
 
 Μετά την οδυνηρή απώλεια της μητέρας του ο Φώτης Μπόμπολας έκοψε κάθε επαφή με τον πατέρα του. Μιλούσαν μόνο μέσω κοινών φίλων ή στελεχών του Πήγασου. «Να του πεις αυτό σε παρακαλώ», έλεγε συχνά ο Γιώργος Μπόμπολας σε κάποιον τρίτο. «Να του πεις εκείνο», του απαντούσε μέσω του ίδιου προσώπου ο Φώτης Μπόμπολας. Η μεταξύ τους κρίση από το πεδίο των αιχμηρών διαξιφισμών του στυλ «το παιδί είναι ανίκανο - ο γέρος είναι βλάκας» είχε περάσει στο τέλμα ενός παρ’ ολίγον πυρηνικού ολοκαυτώματος. Αλλωστε ο γιος αφότου παντρεύτηκε το 2009 το στέλεχος της επιχείρησης Ειρήνη Μανουσάκη, η οπoία εργαζόταν στον Πήγασο από φοιτήτρια, είχε επιλέξει την πλήρη αυτονόμηση από τις επιλογές του πατέρα του.
Θεωρείται -πάντα με ίχνη κακογλωσσιάς- ότι η φιλόδοξη σύζυγός του τον επηρέαζε προς την κατεύθυνση του πλήρους απογαλακτισμού από το οικογενειακό περιβάλλον και εμμέσως ενθάρρυνε μια  εικονική «πατροκτονία» ώστε να γίνει με την πυγμή του ο αδιαμφισβήτητος εκδότης του συγκροτήματος. Ηταν η εποχή που ο ίδιος με πρωτοφανή έπαρση διαμήνυε προς σχετικούς και άσχετους ότι θα απαγορεύσει την είσοδο του πατέρα του στην επιχείρηση που εκείνος ίδρυσε! (...)
- από εκτενές ρεπορτάζ στο Πρώτο Θέμα υπό τον τίτλο «Η ολέθρια σχέση πατέρα και γιού Μπόμπολα»

Δάνειο 80 εκατομμυρίων ευρώ ενθυλάκωσε επί ΣΥΡΙΖΑ ο Φώτης Μπόμπολας!

Και μάλιστα 80 εκατομμυρίων ευρώ! 


H ανοιχτή γραμμή υποστήριξης του ιστορικού συγκροτήματος του ΕΘΝΟΥΣ προς την κυβέρνηση των «αδιάφθορων»… πολέμιων της Διαπλοκής των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, φαίνεται να ανταμείβεται πλουσιοπάροχα από το εγχώριο (φοβισμένο) Τραπεζικό κατεστημένο.

Αφού την ίδια περίοδο που έχει κλείσει η στρόφιγγα της Τραπεζικής δανειοδότησης, όχι μόνο προς τους χρεοκοπημένους οργανισμούς των ΜΜΕ, αλλά και προς υγιείς επιχειρήσεις της ελεύθερης αγοράς, ο φιλοκυβερνητικός εκδοτικός όμιλος της οικογένειας Μπόμπολα, ενώ δεν τηρεί τις υποχρεώσεις του προς τις Τράπεζες, εμφανίζεται να ενθυλακώνει με συνοπτικές διαδικασίες ομολογιακό δάνειο 80 εκατομμυρίων ευρώ μέσα στο 2016!

Επί κυβερνήσεως δηλαδή Τσίπρα – Καμμένου, την ίδια στιγμή που στήνονται σόου, «δικαστήρια», εξεταστικές κ.λ.π. για να «πληρώσει η Διαπλοκή» ο κ. Φώτης Μπόμπολας, ο τακτικός συνομιλητής των Τσίπρα και Παππά, «ανταμείβεται» για την καλή… διαγωγή προς το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ, με «ζεστά» 80 εκατομμύρια ευρώ.

O φιλοκυβερνητικός εκδότης με την πολυσχιδή δράση – να μην ξεχνάμε πως είναι συνιδιοκτήτης μαζί με τον έτερο φιλοκυβερνητικό εκδότη Δημήτρη Μάρη της εταιρείας διαδικτυακού τζόγου «Stoiximan»– όπως αποκαλύφθηκε σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή, αποτελεί (ενεδεχομένως) το μόνο Έλληνα επιχειρηματία, που στην περίοδο της απόλυτης τρομοκρατίας που έχουν επιβάλλει στους (φοβισμένους) Τραπεζίτες οι Οικονομικοί Εισαγγελείς και το παρατραπεζικό καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί και παίρνει ακόμη δάνεια.
Και μάλιστα 80 εκατομμυρίων ευρώ!

Πάμε τώρα στο ρεπορτάζ:
Με ανοικτό το στόμα έμειναν τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής ακούγοντας τον ισχυρό άνδρα του ΠΗΓΑΣΟΥ, της εταιρείας δηλαδή που μεταξύ άλλων εκδίδει την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ , Φώτη Μπόμπολα να παραδέχεται ότι πριν από λίγους μήνες, κι ενώ η στρόφιγγα των τραπεζών έχει κλείσει εκταμιεύθηκαν 80 εκατομμύρια ευρώ προς την εταιρεία του.

Όπως είπε ο κ. Μπόμπολας πρόκειται για ομολογιακό δάνειο που υπεγράφη το 2014 αλλά η εκταμίευση των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ έγινε τον Απρίλιο του 2016.

Σύμφωνα με τον κ. Μπόμπολα το δάνειο αυτό είχε ως προορισμό την αποπληρωμή προηγούμενων δανείων σε άλλες τράπεζες.

Όπως ήταν φυσικό η αναφορά του κ. Μπόμπολα προκάλεσε τεράστια αίσθηση με αρκετά από τα μέλη της επιτροπής να επισημαίνουν ότι το δάνειο δόθηκε την ώρα που τα δάνεια είναι υπό δικαστική διερεύνηση και την ώρα που με βάση την κατάθεση του κ. Μπόμπολα και τα στοιχεία που υπάρχουν στην Επιτροπή ο κύκλος εργασιών της εταιρείας έχει μειωθεί δραματικά από τα 162 εκατομμύρια ευρώ του 2010 σε 33 εκατομμύρια ευρώ του 2015 δείχνοντας σημεία κατάρρευσης.

Να καταβληθούν τώρα τα δεδουλευμένα στον Πήγασο

Τις δραματικές εξελίξεις στον Όμιλο «ΠΗΓΑΣΟΣ» συζήτησαν τα διοικητικά συμβούλια των συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου.

Οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τον αγώνα τους με απεργιακές κινητοποιήσεις, καθώς εξακολουθούν να βρίσκονται αντιμέτωποι με την εντελώς παράνομη, αντεργατική και καταχρηστική συμπεριφορά της εργοδο­σίας.

Μια εργοδοσία η οποία, αφενός τους οφείλει δεδουλευμένες αποδοχές, που αντιστοιχούν στις αποδοχές των μηνών από Ιανουάριο 2017–Μάιο 2017 και αφετέρου μεθοδευμένα καταπατά κάθε συμφωνία και δέσμευση από την πλευρά της, επιδεικνύοντας μια συστηματική ασυνέπεια, ως.. συνέχεια μιας σειράς απολύσεων, περικοπών, μειώσεων (κατά τα τελευταία πέντε χρόνια) και την καταπάτηση της προσωπικής και επαγγελματικής αξιοπρέπειας των εργαζομένων.

Την ίδια ώρα, οι Τράπεζες προχωρούν ανάλγητα στην εκποίηση των ενεχύρων που τους παρέδωσε ο  Μπόμπολας, χωρίς να λαμβάνουν υπόψη τους εργαζόμενους, οι οποίοι κράτησαν τις εφημερίδες ανοιχτές, με χρηματοδοτούμενη στην ουσία τη λειτουργία τους με τους απλήρωτους μισθούς τους. Ταυτόχρονα, ο Φώτης Μπόμπολας, οφείλει να δώσει εξηγήσεις για τις ενέργειές του και τη δήθεν εξυγίανση με μαζικές απολύσεις και μειώσεις αποδοχών που οδήγησαν τις εφημερίδες, τα έντυπα και τις ιστοσελίδες της εταιρείας στην καταστροφή και τους εργαζόμενους στην ανασφάλεια και την απόγνωση.

Σε συνέχεια της αίτησης που συζητήθηκε χθες ενώπιον του Ειρηνοδικείου Χαλανδρίου για τη χορήγηση προσωρινής διαταγής για συντηρητική κατάσχεση της περιουσίας της εταιρείας και τη λήψη ασφαλιστικών μέτρων, προκειμένου να διασφαλιστούν οι ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις τους,
τα Δ.Σ. των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ:

Κήρυξη της εταιρίας «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ» σε πτώχευση

Από τους εργαζόμενους της εφημερίδας «Αδέσμευτος Τύπος» του Δημήτρη Ρίζου λάβαμε και δημοσιεύουμε:
 
"Οι εργαζόμενοι της εφημερίδας «Αδέσμευτος Τύπος» (της εταιρίας «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΕ»), έχουμε κάθε λόγο να πανηγυρίζουμε, γιατί οι αγώνες μας αρχίζουν να δικαιώνονται.

Καταφέραμε με δικές μας ενέργειες, να κηρύξουμε την εταιρία σε πτώχευση, 5 ολόκληρα χρόνια μετά την αναστολή έκδοσης της εφημερίδας «Αδέσμευτος Τύπος», με δικηγόρο την Κατερίνα Π. Φλίνου, (έχει χειριστεί, εκτός των άλλων, και πάλι με πρωτοβουλία των εργαζομένων, και την..
υπόθεση κήρυξης σε πτώχευση, της εταιρίας ΕΞΠΡΕΣ Δ. ΚΑΛΟΦΩΛΙΑΣ ΑΕ - εκδότριας της οικονομικής εφημερίδας ΕΞΠΡΕΣ-, με την οποία κηρύχθηκαν σε πτώχευση και οι μέτοχοι και τα μέλη του ΔΣ της εταιρίας).

Θυμίζουμε, σε όσους δεν γνωρίζουν, πως η εφημερίδα έκλεισε τον Δεκέμβριο του 2012, ενώ εμείς ήμασταν απλήρωτοι από τον Ιούνιο του 2012, και οδηγήθηκε σε σήμερα σε πτώχευση, με αποκλειστική ευθύνη των μελών του ΔΣ.

Η απόφαση του δικαστηρίου, να κηρύξει σε πτώχευση την εταιρία, μας απελευθέρωσε από το καθεστώς ομηρίας που περιήλθαμε από το 2012. Ο «Αδέσμευτος Τύπος» έκλεισε χωρίς να δοθούν αποζημιώσεις, χωρίς να πληρωθούν τα δεδουλευμένα μας, ενώ κατά τη διάρκεια της λειτουργίας του δεν πλήρωνε τις συμβάσεις που όφειλε με απόφαση του εκδότη της.

Η κήρυξη της εταιρίας σε πτώχευση, εξυπηρετεί τα συμφέροντα των εργαζομένων.
Έγινε η αρχή. Βγήκε μια απόφαση, που αποτελεί δικαίωση των εργαζομένων, οι οποίοι φυσικά και δεν σταματάμε . Έτσι κι αλλιώς εκκρεμεί, μήνυση κατά των μελών για 7.3 εκατομμύρια ευρώ, που είναι μαύρη τρύπα στο ταμείο της εταιρίας, (η υπόθεση βρίσκεται στο στάδιο της ανάκρισης), ενώ το επόμενο βήμα είναι η διεκδίκηση για την αναγνώριση ενσήμων - χρόνου ασφάλισης, και το επίδομα αφερεγγυότητας.

Ο αγώνας συνεχίζεται, η ώρα της
δικαίωσης πλησιάζει…"

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------