Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

άλλοι 22 εργαζόμενοι θα εισπράξουν 110.000 €

Σε νέα, άτακτη οπισθοχώρηση, έναντι των 108 απλήρωτων εργαζομένων, υποχρεώνεται η εργοδοσία του «Αγγελιοφόρου», που υπακούει στις εντολές του υιού Μπακατσέλου, καθώς καλείται πλέον να επωμιστεί τις ευθύνες της άρνησής της να καταβάλει δεδουλευμένες αποδοχές 6 μηνών.

Αργά την Παρασκευή, το μεσημέρι το Πολυμελές Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης δεν έκανε δεκτή την αίτηση που είχε καταθέσει η Εκδοτική Βορείου Ελλάδος ΑΕ, εκδότρια των εφημερίδων «Αγγελιοφόρος» και «Αγγελιοφόρος της Κυριακής»και του περιοδικού Close Up, ζητώντας να εκδοθεί προσωρινή διαταγή, ώστε να ανασταλούν οι ατομικές διώξεις σε βάρος της περιουσίας της.

Η πρόεδρος υπηρεσίας των ασφαλιστικών μέτρων απέρριψε – και μάλιστα στο σύνολο της – τη σχετική αίτηση της εταιρίας, αφήνοντας με αυτόν τον τρόπο ανοικτό το δρόμο, ώστε άλλοι 22 εργαζόμενοι να εισπράξουν την προσεχή Δευτέρα το ποσό των 110.000 € από τραπεζικούς λογαριασμούς της ΕΒΕ ΑΕ, μέσω της εκτέλεσης νέας κατάσχεσης.

Οι εν λόγω εργαζόμενοι, κυρίως διοικητικοί υπάλληλοι, έχουν επιτύχει την έκδοση δικαστικής απόφασης, μέσω της διαδικασίας των ασφαλιστικών μέτρων, για την προσωρινή επιδίκαση μισθών. Μάλιστα, σήμερα το πρωί άλλα 9 άτομα εισέπραξαν το ποσό των 48.000 € για δεδουλευμένους μισθούς μέσω κατάσχεσης.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------