Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015

Mε την κομματική τους υποχρέωση, νομιμοποίησαν και την εργοδοτική αυθαιρεσία εκδοτών.

Κάποιοι από τους Προεδρικούς στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ προσέφεραν κάλυψη και κομματική προστασία στον υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. κ. Κικίλια




Επιστολή Δ. Τσαλαπάτη
"Με ιδιαίτερη έκπληξη διαπιστώνουμε ότι η πρότασή μας να πραγματοποιηθεί διάβημα στον Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Β. Κικίλια, για την δήθεν αδυναμία των αστυνομικών αρχών να εφαρμοσθεί η αυτόφωρη διαδικασία απέναντι στην άρνηση καταβολής δώρου Χριστουγέννων από εργοδότες (π.χ. "Ελευθεροτυπία", "Κέρδος" κ.λπ.) τροποποιήθηκε στην πορεία και εστάλη επιστολή στον Υπουργό Δικαιοσύνης απλώς για ξεκάρφωμα.

Καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι από τους Προεδρικούς στο ΔΣ της ΕΣΗΕΑ προσέφεραν κάλυψη και κομματική προστασία στον υποψήφιο βουλευτή της Ν.Δ. κ. Κικίλια.

Ταυτόχρονα όμως με την κομματική τους υποχρέωση, νομιμοποίησαν και την εργοδοτική αυθαιρεσία.

Με ανάλογη έκπληξη διαπιστώνουμε επίσης ότι η Πρόεδρος και η Γενική Γραμματέας της ΕΣΗΕΑ δεν περιέλαβαν στην ημερήσια διάταξη της αυριανής συνεδρίασης ως θέμα, συζήτηση για την κατάφωρη παραβίαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας κατά την προεκλογική περίοδο, η οποία δεν περιορίζεται στην περίπτωση Αρβανίτη.

Από τις 9 Δεκεμβρίου και με αφορμή την απόπειρα μετατροπής της ΕΣΗΕΑ σε Big Brother σάς είχε επισημανθεί ότι πρέπει να φροντίσουμε ώστε η Ένωση και οι δημοσιογράφοι να τηρήσουν υπεύθυνη στάση εν όψει των πολιτικών εξελίξεων.

Αλλά αντί γι' αυτό οι δύο παρατάξεις που συνεργάζονται και συγκροτούν την πλειοψηφία συμφώνησαν ακόμη και στην μετατροπή της επετείου για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του σωματείου, σε κυβερνητική φιέστα.

Ο εκμαυλισμός κορυφώθηκε με το παζάρι στα υπόγεια του Μαξίμου για να γίνει υπουργός της Κυβέρνησης η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, που μετά την αποπομπή της επέστρεψε, συγκαλεί το ΔΣ, και όλα αυτά με την ανοχή των τριών (3) εταίρων της, που πολιτικά δηλώνουν ότι ανήκουν στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Επαναφέρω και εγγράφως την πρόταση για συνολική συζήτηση του θέματος προ ημερήσια διάταξης και επανασυγκρότηση σε σώμα του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ".
 
 

ΗΈνωση και οι δημοσιογράφοι 
να τηρήσουν υπεύθυνη στάση 
εν όψει των πολιτικών εξελίξεων.

 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------