Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Είμαστε πολλοί που δεν αντέχουμε άλλο. Ή εμείς ή αυτοί,έφτασε η ώρα!!! 25/1/2015

Έλληνα, οι εθνοπροδότες σε εξαπάτησαν συνεχόμενα για όλα αυτά τα χρόνια παριστάνοντας τους δεξιούς και τους αριστερούς. 

Μην έχετε καμία αμφιβολία, τον μπακάλη της γειτονιάς να βάζαμε υπουργό οικονομικών και πρωθυπουργό, καλύτερα θα τα πήγαινε από τους παρδαλούς μπουρδολόγους οικονομολόγους και πολιτικούς αριστερούς και δεξιούς που σακάτεψαν την μεσαία τάξη, και τους εργάτες αφήνοντας για ακόμη μια φορά τα λαμόγια και τους κλέφτες με τους οποίους φοιτούσαν μαζί στα ακριβά ιδιωτικά κολέγια της Ελλάδας και του εξωτερικού στο απυρόβλητο.
Ή εμείς ή αυτοί, έφτασε η ώρα!!!

Πρώτη η «Ακρόπολη» παρουσίασε την κρυφή δημοσκόπηση μεγάλης δυτικής Πρεσβείας που έδειχνε το κλείδωμα του ΣΥΡΙΖΑ στην πρώτη θέση και της Χρυσής Αυγής στη δεύτερη.

Τέσσερις μέρες αργότερα η ενημερωτική ηλεκτρονική εφημερίδα zougla.gr επιβεβαίωσε απόλυτα την ίδια δημοσκοπική σειρά με νέα έρευνα που έκανε.

Λίγες μέρες αργότερα δύο ακόμη Πρεσβείες για εσωτερική τους χρήση κατέγραψαν σε δείγμα 2.500 ατόμων τις ίδιες ακριβώς τάσεις.

Τώρα σειρά πήραν και οι τζογαδόροι. Ίσως αυτή η δημοσκόπηση έχει και την μεγαλύτερη αξία αφού οι μυημένοι παίζουν τα λεφτά τους.

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η εφημερίδα μεγάλη εταιρεία στοιχηματικού τζόγου στην Αγγλία μέχρι το Σαββάτο το βράδυ έχει δεχθεί στοιχήματα 25.000.000 εκατ. ευρώ για την κατάταξη των κομμάτων όπως σας την παρουσιάζουμε σήμερα.

Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, δεύτερη η Χρυσή Αυγή, ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ των δύο κυβερνητικών κομμάτων και μέτρια παρουσία του υπό ίδρυση κόμματος του Γιώργου Παπανδρέου.

Οι αποδόσεις κέρδους που καταγράφει η εταιρεία έγινε σύμφωνα με πληροφορίες της «Α» με προηγηθείσα δημοσκόπηση.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε στις 29, 30 και 31 Δεκεμβρίου 2014 στην Ελλάδα, υπό την αιγίδα της Βρετανικής πρεσβείας στην Αθήνα και αφορά στην πρόθεση ψήφου στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου 2015.

Τα αποτελέσματα, που παρουσιάζει 
αποκλειστικά η «Α», είναι τα ακόλουθα:

ΣΥΡΙΖΑ 31%
Χρυσή Αυγή 22%
ΝΔ 19%
ΚΚΕ 6 %
Κόμμα Παπανδρέου 3%
ΠΑΣΟΚ 2,5%
ΠΟΤΑΜΙ 5,5%
ΑΝΕΛ 2,5 %
Λοιποί 8,5%




Η διαρροή της νέας δημοσκόπησης, η οποία είναι η ΠΡΩΤΗ που καταγράφει και το νέο κόμμα του Παπανδρέου, έγινε τα τελευταία εικοσιτετράωρα και τ’ αποτελέσματα της είναι άκρως εντυπωσιακά, αφού φαίνεται να παγιώνει την δεύτερη θέση στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή!

Είναι γεγονός ότι οι δημοσκοπήσεις των πρεσβειών είναι πολύ πιο έγκυρες από τις έρευνες – ανέκδοτα που πραγματοποιούνται κατόπιν παραγγελιών από τα κανάλια και τις εφημερίδες γιατί δεν έχουν το κίνητρο να «φορμαριστούν» τα αποτελέσματα.

Στην δημοσκόπηση αυτή ελήφθησαν υπόψη, εκτός από τις απαντήσεις των (τηλεφωνικώς) ερωτηθέντων, το διαμορφωμένο, κατά τον προηγηθέντα μήνα (30-ήμερο) κλίμα οικονομικής και εμπορικής πίστης, η γενικότερη κοινωνική και ψυχολογική διάθεση (mood) επιλεγμένων αντιπροσωπευτικών ομάδων του πληθυσμού, οι προσβάσεις στο Διαδίκτυο με την μορφή καταμέτρησης και επεξεργασίας σχολίων σε επιλεγμένες αντιπροσωπευτικές ιστοσελίδες πολιτικού περιεχομένου και σχολιασμού, «like» σε ιστοτόπους Facebook κλπ.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------