Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Aυξανόμενος κίνδυνος από τoν ισλαμικό φανατισμό και ρατσισμό

 Ισλαμικό Κράτος: «Οι ήρωες πήραν εκδίκηση για τον Προφήτη»

«Ήρωες» χαρακτήρισε σήμερα τους ρατσιστές δολοφόνους της πολύνεκρης επίθεσης στα γραφεία της σατιρικής εφημερίδας Σαρλί Εμπντό, το ραδιόφωνο του Ισλαμικού Κράτους στο Λίβανο.

«Οι ήρωες τζιχαντιστές σκότωσαν δώδεκα δημοσιογράφους και τραυμάτισαν περισσότερους από δέκα που εργάζονται στην εφημερίδα Σαρλί Εμπντό, παίρνοντας εκδίκηση για τον προφήτη Μωάμεθ», ανέφερε στο δελτίο του ο ραδιοφωνικός σταθμός αλ Μπαγιάν του ΙΚ.

Σύμφωνα με έναν αυτόπτη μάρτυρα, ενώ πυροβολούσαν και δολοφονούσαν δημοσιογράφους στα γραφεία της εφημερίδας οι δράστες φώναξαν «Ο θεός είναι μεγάλος».

Με πιο τρόπο αντιλαμβάνονται την δημοκρατία και την ελευθερία των απόψεων οι μουσουλμάνοι που ήδη βρίσκονται και ζουν στην Ευρώπη.

Γιατί δεν αναφέρετε πουθενά, ο ρατσισμός και η εγκληματικότητα που βιώνουν καθημερινά οι Ευρωπαίοι πολίτες από τους μουσουλμάνους.

Ο ρατσισμός και η τρομοκρατία των μουσουλμάνων δεν ενοχλεί την πολυπολιτισμική Ευρώπη και τους εγχώριους υποστηρικτές τους;;;???


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------