Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Τα κομματόσκυλα έχουν καταστρέψει τους εργαζομένους

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ καταγγέλλει την εργοδοσία της εφημερίδας “Ελευθεροτυπία”, «ΤΡΙΤΗ ΟΨΗ Α.Ε.», για την παντελή αδιαφορία της και την πρωτοφανή αναλγησία που επιδεικνύει έναντι των 140 συναδέλφων μας δημοσιογράφων, διοικητικών υπαλλήλων και τεχνικών.

Ενημερώνουμε ότι απέβη άκαρπη η τριμερής συμφιλιωτική διαδικασία ενώπιον του Υπουργείου Εργασίας, καθώς κατά την πρώτη συνάντηση δεν εδόθη εκ μέρους της Διοίκησης καμία αξιόπιστη προοπτική επανεκκίνησης της εφημερίδας, κατά την δεύτερη συνάντηση, η διοίκηση δεν συμμετείχε, επικαλούμενη την αποχή των δικηγόρων και κατά την τρίτη δεν προσήλθε, με αποτέλεσμα η διαδικασία συμφιλίωσης, η οποία προκλήθηκε κατόπιν σχετικού αιτήματος της ΕΣΗΕΑ να καταστεί άκαρπη.

Ήδη, έχουμε προσφύγει στην αρμόδια Επιθεώρηση Εργασίας και επίκειται η συζήτηση της καταγγελίας μας, αλλά και των ατομικών καταγγελιών πολλών συναδέλφων την 19η Ιανουαρίου 2015. Η ΕΣΗΕΑ και οι συνάδελφοι ζητούν την καταβολή των δεδουλευμένων ένδεκα μηνών, καθώς και του δώρου Χριστουγέννων 2014.



Επιπλέον, κατατέθηκαν μηνύσεις 
για μη καταβολή του δώρου Χριστουγέννων 
και ζητήθηκε η κίνηση της αυτόφωρης διαδικασίας κατά των υπαιτίων.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------