Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015

Είμαστε το παγκόσμιο κορόιδο. Μας πίνουν το αίμα

Δείτε το μεγεθος του εγκληματος των εντολοδοχων πολιτικαντηδων εις βαρος μας

Ο ελληνικός λαός είναι το μεγάλο κορόιδο της οικουμένης. Από τα 226,7 δισ. ευρώ που δανειστήκαμε στα πέντε χρόνια, μόνο τα 33,3 δισ. ευρώ (14,69%) κρατήσαμε εμείς για να καλυφθεί το έλλειμμα που είχε η χώρα μας.

Τα υπόλοιπα (193,4 δισ. ευρώ) πήγαν στην τσέπη των δανειστών μας, συν 76,7 δισ. ευρώ, λεφτά από την αφαίμαξη του ελληνικού λαού αυτά τα τραγικά πέντε χρόνια, για να πληρωθεί ο συνολικός λογαριασμός του Α' και του Β' Μνημονίου, που είχε φθάσει στα 270,1 δισ. ευρώ με τους τόκους και τα τοκοχρεολύσια.

Δειτε τωρα πως δημιουργηθηκε το χρεος αυτο εως το 2014 και ποιοι ευθυνονται για αυτο μεσα απο πινακες οι οποιοι ειναι αδιαψευστοι μαρτυρες για το πως και ποιοι καταχραστηκαν 1.4 τρις ευρω απο το 1974 εως σημερα φορτωνοντας τα στις πλατες μας.

Δειτε επισης σε πινακες τι παρελαβαν και τι παρεδωσαν οι κυβερνησεις απο το 1974 εως το 2009 αλλα και ποσα δις ευρω δωσαμε απο το 2010 εως σημερα για να αντιληφθειτε το μεγεθος του εγκληματος των εντολοδοχων πολιτικαντηδων εις βαρος μας.










Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------