Τρίτη 14 Ιουλίου 2015

Ο κομμουνιστής τσίπας και η πρώτη φορά αριστερά εκλέχθηκε για «να σκίσει τα μνημόνια»

Με ποιο δικαίωμα παρέβη τις προεκλογικές υποσχέσεις του, με ποιο δικαίωμα αψήφησε την λαϊκή ετυμηγορία του «ΟΧΙ» και με ποιο δικαίωμα δεσμεύει προς εκποίηση την δημόσια περιουσία; Είναι παράνομη, είναι αντισυνταγματική. Είναι ψεύτες και ΠΡΟΔΟΤΕΣ.


Να γιατί δεν ανέφερε καν την λέξη ΑΟΖ ο Τσίπρας.
Να γιατί δεν προχώρησε από κανένα μνημονιακό προδότη η ανακήρυξη της ΑΟΖ. Και να γιατί διακήρυξε την κατοχική υπαγωγή της Ελλάδας από το Καστελόριζο ο προδότης ΓΑΠ, εκεί όπου συναντώνται η ελλαδική και η κυπριακή ΑΟΖ.

Γιατί αυτή, η ελλαδική ΑΟΖ είναι το έπαθλο του Βερολίνου και των funds, μέσω της τοκογλυφικής κατοχής της εξουθενωμένης Ελλάδας με την υπογραφή των αριστερών του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι το αντάλλαγμα για να παραμένει στην εξουσία η διαπλεκόμενη κομματοκρατία και το τραπεζιτικό συμπλήρωμά της (που θα λάβει και άλλα 25 δις από την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας).

Το ΟΧΙ της 5ης Ιουλίου 2015 είναι ιστορικό και μεγαλειώδες καθώς εκδηλώθηκε από ένα ταλαιπωρημένο, βασανισμένο, προδομένο, πενόμενο λαό, από έναν ιστορικό λαό, που γνώρισε την κτηνώδη αστυνομική βαρβαρότητα το 2011 και την ακατάπαυστη εξαντλητική τρομοκρατία και προδοσία των μέσων μαζικής εξαπάτησης την τελευταία 10ετία.

Είναι παρακαταθήκη για να αντεπεξέλθουμε σε αυτά τα τρομερά που έπονται της σημερινής προδοσίας. Είναι άσβεστη πηγή ανάτασης και θάρρους, υπομονής και επιμονής, αυτοί οι 3,5 εκατομμύρια Έλληνες συμπατριώτες μας που πρόταξαν το συλλογικό, το κοινωνικό, το πατριωτικό εμείς, στο ιδιοτελές, το αντικοινωνικό και ραγιάδικο εγώ.

Είναι τρόμος και φόβος για τις κομματικές συμμορίες της διαπλεκόμενης «μεταπολίτευσης».

Σάπια κόμματα, βρωμεροί πολιτικοί, 
αυτό που σας αξίζει είναι η φυλακή.

 ΠΙΟ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ 
ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------