Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Δάνειο 80 εκατομμυρίων ευρώ ενθυλάκωσε επί ΣΥΡΙΖΑ ο Φώτης Μπόμπολας!

Και μάλιστα 80 εκατομμυρίων ευρώ! 


H ανοιχτή γραμμή υποστήριξης του ιστορικού συγκροτήματος του ΕΘΝΟΥΣ προς την κυβέρνηση των «αδιάφθορων»… πολέμιων της Διαπλοκής των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, φαίνεται να ανταμείβεται πλουσιοπάροχα από το εγχώριο (φοβισμένο) Τραπεζικό κατεστημένο.

Αφού την ίδια περίοδο που έχει κλείσει η στρόφιγγα της Τραπεζικής δανειοδότησης, όχι μόνο προς τους χρεοκοπημένους οργανισμούς των ΜΜΕ, αλλά και προς υγιείς επιχειρήσεις της ελεύθερης αγοράς, ο φιλοκυβερνητικός εκδοτικός όμιλος της οικογένειας Μπόμπολα, ενώ δεν τηρεί τις υποχρεώσεις του προς τις Τράπεζες, εμφανίζεται να ενθυλακώνει με συνοπτικές διαδικασίες ομολογιακό δάνειο 80 εκατομμυρίων ευρώ μέσα στο 2016!

Επί κυβερνήσεως δηλαδή Τσίπρα – Καμμένου, την ίδια στιγμή που στήνονται σόου, «δικαστήρια», εξεταστικές κ.λ.π. για να «πληρώσει η Διαπλοκή» ο κ. Φώτης Μπόμπολας, ο τακτικός συνομιλητής των Τσίπρα και Παππά, «ανταμείβεται» για την καλή… διαγωγή προς το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ, με «ζεστά» 80 εκατομμύρια ευρώ.

O φιλοκυβερνητικός εκδότης με την πολυσχιδή δράση – να μην ξεχνάμε πως είναι συνιδιοκτήτης μαζί με τον έτερο φιλοκυβερνητικό εκδότη Δημήτρη Μάρη της εταιρείας διαδικτυακού τζόγου «Stoiximan»– όπως αποκαλύφθηκε σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή, αποτελεί (ενεδεχομένως) το μόνο Έλληνα επιχειρηματία, που στην περίοδο της απόλυτης τρομοκρατίας που έχουν επιβάλλει στους (φοβισμένους) Τραπεζίτες οι Οικονομικοί Εισαγγελείς και το παρατραπεζικό καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ, μπορεί και παίρνει ακόμη δάνεια.
Και μάλιστα 80 εκατομμυρίων ευρώ!

Πάμε τώρα στο ρεπορτάζ:
Με ανοικτό το στόμα έμειναν τα μέλη της εξεταστικής επιτροπής της Βουλής ακούγοντας τον ισχυρό άνδρα του ΠΗΓΑΣΟΥ, της εταιρείας δηλαδή που μεταξύ άλλων εκδίδει την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ , Φώτη Μπόμπολα να παραδέχεται ότι πριν από λίγους μήνες, κι ενώ η στρόφιγγα των τραπεζών έχει κλείσει εκταμιεύθηκαν 80 εκατομμύρια ευρώ προς την εταιρεία του.

Όπως είπε ο κ. Μπόμπολας πρόκειται για ομολογιακό δάνειο που υπεγράφη το 2014 αλλά η εκταμίευση των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ έγινε τον Απρίλιο του 2016.

Σύμφωνα με τον κ. Μπόμπολα το δάνειο αυτό είχε ως προορισμό την αποπληρωμή προηγούμενων δανείων σε άλλες τράπεζες.

Όπως ήταν φυσικό η αναφορά του κ. Μπόμπολα προκάλεσε τεράστια αίσθηση με αρκετά από τα μέλη της επιτροπής να επισημαίνουν ότι το δάνειο δόθηκε την ώρα που τα δάνεια είναι υπό δικαστική διερεύνηση και την ώρα που με βάση την κατάθεση του κ. Μπόμπολα και τα στοιχεία που υπάρχουν στην Επιτροπή ο κύκλος εργασιών της εταιρείας έχει μειωθεί δραματικά από τα 162 εκατομμύρια ευρώ του 2010 σε 33 εκατομμύρια ευρώ του 2015 δείχνοντας σημεία κατάρρευσης.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------