Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2017

ΑΙΜΑΤΟΚΥΛIΣΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ… ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ

Ο σύντροφος Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του κκε, ήταν πολύ πιο σαφής στην ομιλία του στης 28/5/2017 στον Ταΰγετο, για την 3η Μεραρχία του ΔΣΕ. 

Ιδού η κυνική ομολογία του, για το ποιο ήταν το κατά Ζαχαριάδη «διεθνιστικό καθήκον» του ΚΚΕ και τα κατά Βλαντά «ρωσσικά συμφέροντα»:

«Είμαστε περήφανοι γιατί ακόμα και στις συνθήκες που διαμορφώθηκαν για το διεθνές κομμουνιστικό κίνημα με το λόγο του Τσόρτσιλ περί «σιδηρού παραπετάσματος» το Μάρτη του ‘46, το Δόγμα Τρούμαν και το Σχέδιο Μάρσαλ το ’47 και η ίδρυση του ΝΑΤΟ τον Απρίλη 1949, το ΚΚΕ με τον αγώνα του ΔΣΕ που ήταν αγώνας διεθνιστικός, εκπλήρωσε στο ακέραιο το διεθνιστικό χρέος του απέναντι στην εργατική τάξη και τα άλλα Κομμουνιστικά Κόμματα. 

Η Μ. Βρετανία και οι ΗΠΑ υποχρεώθηκαν να έχουν στραμμένη ενεργά την προσοχή τους στον ένοπλο λαϊκό κίνημα της Ελλάδας, να χρηματοδοτούν την εγχώρια αστική τάξη, για να θωρακιστεί το κράτος της. 

Ο ΔΣΕ λειτούργησε ως ασπίδα των Λαϊκών Δημοκρατιών της Αλβανίας, της Γιουγκοσλαβίας, της Βουλγαρίας και της Ρουμανίας στα κρίσιμα χρόνια 1946 – 1949».

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------