Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

φρίκη Σύριος προσφυγακιπροσφυγακ!!!!! βίασε ένα αγοράκι μόλις 3 ετών στα Ιωάννινα.

Ακόμη και η λέξη «φρίκη» δεν είναι αρκετή για να αποδώσει το μέγεθος της κτηνώδους πράξης ενός «πρόσφυγα», ο οποίος βίασε ένα αγοράκι μόλις 3(!) ετών στα Ιωάννινα. 

Η 30χρονη μητέρα του πολύ μικρού παιδιού έπαθε σοκ όταν είδε το παιδί της να επιστρέφει αιμόφυρτο και κλαίγοντας από τους αφόρητους πόνους από τις αθλητικές εγκαταστάσεις των Ιωαννίνων  όπου έγινε ο βιασμός.

Αμέσως, η μητέρα του το μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου εξετάστηκε από τους γιατρούς της Παιδιατρικής Κλινικής και στην συνέχεια από ιατροδικαστή, ο οποίος επιβεβαίωσε την σεξουαλική κακοποίηση.

Οι άνδρες της Ασφάλειας που ανέλαβαν να εντοπίσουν το ανθρωπόμορφο τέρας, κατέληξαν το πρωί της Πέμπτης σε έναν 20χρονο Σύρο «πρόσφυγα» που φιλοξενείται στο hot spot και του πέρασαν χειροπέδες.

Το περίεργο στην υπόθεση αυτή είναι ότι, σύμφωνα με τοπική ειδησεογραφική ιστοσελίδα, αυτό το κτήνος θα οδηγούνταν την Πέμπτη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών. 

Μια ξεκάθαρα κακουργηματική πράξη σε Πλημμελειοδικείο; Ας ελπίσουμε ότι αυτό γίνεται για λόγους καθαρά διαδικαστικούς και όχι για να πέσει «στα μαλακά» αυτή η ντροπή του ανθρώπινου είδους.


Αποτέλεσμα εικόνας για Αυτός είναι ο 20χρονος Σύρος που βίαζε τρίχρονο αγοράκι

Η ελληνική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 20χρονου αλλοδαπού που συνελήφθη  για βιασμό ενός ανηλίκου 3 ετών.  

Πρόκειται για τον: ALSHAHADA THAMER του MAJID και της SANA , γεννηθέντα την 17-07-1998 στη Συρία.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------