Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Χαρίζουν ελληνικές ιθαγένειες ΠΑΝΤΟΥ.

Μέχρι και σε αλβανους  εμπόρους ναρκωτικών χαρίζουν την ελληνικη ιθαγένεια.


Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης κοκαϊνης στο Εκουαδόρ της Λατινικής Αμερικής με  την ελληνική αστυνομία να προχωρά σε τρεις συλλήψεις. 

Οι 3 συλληφθέντες την ερχόμενη Δευτέρα θα οδηγηθούν ενώπιον της 3ης Ειδικής Ανακρίτριας...
και οι Αρχές θεωρούν ότι επρόκειτο για ηγετικά στελέχη της οργάνωσης, που ετοιμαζόταν να μεταφέρει τεράστιες ποσότητες κοκαΐνης από τον Ισημερινό στην Αυστραλία. 

Ανάμεσα τους βρίσκεται ο και γιος γνωστής αστρολόγου, ο οποίος φέρεται να υποστήριξε πως ταξίδεψε στο Εκουαδόρ για να μεταφέρει κακάο και άτομα που συνάντησε στο Εκουαδόρ του ζήτησαν να φωτογραφίσει ένα σκάφος και να δώσει τις φωτογραφίες στον αλβανικής καταγωγής συγκατηγορούμενο του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit, ανέφερε ότι τον πίεζαν να βρει δικηγόρο και να τους φτιάξει «ελληνικά χαρτιά», ωστόσο όταν επέστρεψε στην Ελλάδα, άρχισε να απομακρύνεται από τα συγκεκριμένα πρόσωπα, καθώς υποψιάστηκε ότι δε θα μετέφεραν κακάο με το συγκεριμένο σκάφος αλλά κοκαΐνη. 

Ο δικηγόρος του Σπύρος Βλάσης υποστήριξε ότι δεν προκύπτει από πουθενά εμπλοκή του και πως ο ρόλος του ήταν βοηθητικός και δεν γνώριζε τίποτα για κοκαΐνη. Φέρεται να υποστηρίζει πως μετέβη στο Εκουαδόρ για επιχειρηματικούς σκοπούς και συγκεκριμένα για την μεταφορά κακάο. 

Τα Μέσα στο Εκουαδόρ μετέδωσαν εικόνες από τις τεράστιες ποσότητες κοκαϊνης που βρέθηκαν στο επίμαχο σκάφος: 
  1. Διαβαστε και την συνεχεια της υποθεσης ολοι αυτοι οι επικινδυνοι αλβανοι εχουν αποκτησει πλεον την ελληνικη ιθαγενεια:

    Αυτοί είναι οι εμπλεκόμενοι στο διεθνές κύκλωμα ναρκωτικών - Δείτε φωτογραφίες

    https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/esoteriki-asfaleia/727646_aytoi-einai-oi-emplekomenoi-sto-diethnes-kykloma-narkotikon

    ''...και ένας 42χρονος Έλληνας αλβανικής καταγωγής, που είχε συλληφθεί στην Ιταλία για 250 κιλά χασίς.

  2. Πληροφορίες αναφέρουν, δε, ότι έχουν συλληφθεί άλλα δύο άτομα στον Ισημερινό με τον έναν εξ αυτών να είνα ο αδερφός του 42χρονου.''

    · → για να καταλαβετε ποσες ιθαγενειες εχουν δωσει χωρις να το εχουμε συνειδητοποιησει,θα παιρνονται αποφασεις και θα τριβουμε τα ματια μας και θα αναρωτιομαστε πως; αλλα θα ειναι ηδη πολυ αργα.

  3. Φανταστειτε τι γινεται μπουκαρε παρανομα στην χωρα και του χαρισαν την ελληνικη ιθαγενεια αυτου του επικινδυνου ανθρωπου, αυτη η χωρα οδευει προς  διαμελισμό  και διάλυση.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------