Κυριακή 21 Μαΐου 2023

Ροτβάιλερ κατασπάραξε 53χρονη

 

ΣΟΚ Φρίκη: Ροτβάιλερ κατασπάραξε 53χρονη
που πήγε να του δώσει φαγητό!

Φρικτό θάνατο από το ροτβάιλερ του αδερφού της βρήκε μια 53χρονη γυναίκα, όταν δέχθηκε την επίθεση του σκύλου ενώ προσπαθούσε να τον ταΐσει.

H 53χρονη Πατρίτζια πήγε στο σπίτι του αδερφού της για να φροντίσει το ροτβάιλερ. Οι γείτονες άκουσαν τις κραυγές και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Οι διασώστες βρήκαν την 53χρονη γυναίκα σε μια «λίμνη» αίματος καθώς είχε δεχθεί αρκετά δαγκώματα στο κεφάλι, τα χέρια και το στήθος.

Ενδεικτικό της αγριότητας του ροτβάιλερ ήταν το γεγονός ότι χρειάστηκαν δύο ώρες για να καταφέρουν να προσεγγίσουν με ασφάλεια την άτυχη γυναίκα.

Χρειάστηκε, τελικά, η παρέμβαση αστυνομικών που πυροβόλησαν το ροτβάιλερ το οποίο στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο δημοτικό κυνοκομείο.

Η 53χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο νοσοκομείο όπου κατέληξε λίγο αργότερα. «Το κεφάλι διαλυμένο και το κορμί της ήταν σκισμένο σε διάφορα σημεία. Δεν έχω δει ξανά τέτοιο πράγμα» δήλωσε ένας από τους διασώστες. 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------