Σάββατο 6 Μαΐου 2023

Marfin.... Ηταν 5 Μαίου του 2010!!!! Άλλη μία δολοφονία Ελλήνων από το αριστερό παρακράτος

 Όπως συμβαίνει πάντα στην Ελλάδα αυτή που έχουμε την μοναδική ευθύνη είναι οι Έλληνες τα θύματα

Η τραγωδία που στιγμάτισε την μνημονιακή Ελλάδα με τους τρεις νεκρούς, εκ των οποίων μία εγκυμονούσα. Το χρονικό, και η δικαίωση που ακόμα, 13 χρόνια μετά, δεν έχει έρθει.


Η ψηφοφορία στη Βουλή για το πρώτο μνημόνιο που κατέστρεψε την Ελλάδα είχε οριστεί στις 6 Μαΐου του 2010. 


Η παραμονή της ψηφοφορίας είχε κηρυχθεί ημέρα γενικής απεργίας και πορείας προς τη Βουλή. 

Η διαδήλωση μάλιστα εκείνης της ημέρας ήταν μία από τις μεγαλύτερες που έχει καταγραφεί στην πρόσφατη ιστορία της χώρας. Συμμετείχαν πάνω από 500.000 Έλληνες προσπαθώντας να αποτρέψουν τη σκλαβιά και την οικονομική καταστροφή της χώρας που την επέβαλαν με την ψήφο τους οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με το Λάος.


Marfin: Το χρονικό της τραγωδίας

Ενώ η κύρια πορεία των διαδηλωτών ανέβαινε την οδό Σταδίου κατευθυνόμενη προς τη πλατεία Συντάγματος, ομάδα κουκουλοφόρων αριστερών επιτέθηκε ξαφνικά στο κτίριο της Marfin. 


Έσπασα ξαφνικά την κεντρική πόρτα και τις τζαμαρίες 

Πέταξε μέσα μολότοφ και ένα μπουκάλι με βενζίνη. Αδιαφορώντας για την καταστροφή πού θα  προκαλούσαν και στους θανάτους. 


 Σύντομα βαρύς καπνός και φλόγες τύλιξε όλο το υποκατάστημα. 

Οι περισσότεροι υπάλληλοι στοιβάχτηκαν στον μικρό φωταγωγό που επικοινωνούσε μέσω πλέγματος με την ταράτσα, το οποίο πλέγμα ένας εξ αυτών κατάφερε και έσπασε. Στη συνέχεια αναρριχήθηκαν από τον φωταγωγό στη στέγη, απ' όπου πήδηξαν σε διπλανό κτίριο σπάζοντας τη τζαμαρία του με καδρόνι ενώ κάποιοι είχαν βγει στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου.


Κάποιες όλες ομάδες κομμουνιστών με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά, από αυτές που κινούνταν παράλληλα προς την πορεία, είχαν προσπαθήσει να πραγματοποιήσουν εμπρηστική επίθεση σε βιβλιοπωλείο της αλυσίδας Ιανός που βρισκόταν ακριβώς απέναντι από την τράπεζα και σε μίνι-μάρκετ, αλλά αποτράπηκαν εν μέσω αντιδράσεων από τους Έλληνες διαδηλωτές που πραγματοποιούσαν την πορεία.


Τραγικότερο όλων ήταν το γεγονός, όταν τη στιγμή που προσπαθούσαν τα πυροσβεστικά να πλησιάσουν τη μαρφίν για να σβήσω τη φωτιά που είχε εκδηλωθεί στο κτίριο μία άλλη ομάδα αριστερό εμπόδιζε τα πυροσβεστικά οχήματα να προσεγγίσουν τον χώρο.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------