Κυριακή 21 Μαΐου 2023

Αυτός ο ανατριχιαστικός πίνακας απεικονίζει γραφικά ένα παιδί να βιάζεται

 

Όπως μπορείτε να δείτε, αυτός ο ανατριχιαστικός πίνακας απεικονίζει γραφικά ένα παιδί να βιάζεται.

Αυτός είναι ο πίνακας που υπερασπίστηκε σθεναρά ο Πρόεδρος
της Γαλλίας –και πολλοί άλλοι αξιωματούχοι.
Είναι περίεργο: Η μόνη φορά που αυτοί οι άνθρωποι κάνουν λόγο για «ελευθερία του λόγου» είναι όταν υπερασπίζονται παιδεραστές σε ταινίες όπως το Cuties , βιβλία που περιέχουν πορνογραφικό υλικό, σε σχολικές βιβλιοθήκες ή «τέχνη» που κυριολεκτικά απεικονίζει έναν παιδόφιλο να βιάζει ένα παιδί. Με άλλα λόγια, ενώ αυτοί οι άνθρωποι είναι υπέρ της λογοκρισίας σ᾿οτιδήποτε αντίκειται στην ατζέντα τους, μετατρέπονται σε υπερασπιστές της ελευθερίας του λόγου όταν οι άνθρωποι αηδιάζουν εναντιωμένοι στην τρελή εμμονή τους με την φυσιολογικοποίηση της παιδεραστίας.
Αυτοί που υπερασπίζονται το Fuck Abstraction! βρήκαν μια δικαιολογία για να φανεί ως "έκφρασις ευγενούς σκοπού" : Ο πίνακας λέγεται ότι απεικονίζει εγκλήματα πολέμου που διέπραξε η Ρωσία στην Ουκρανία. Δεν υπάρχει απολύτως τίποτα σε αυτόν τον πίνακα που να αναφέρεται στη Ρωσία, την Ουκρανία, τον πόλεμο ή οτιδήποτε σχετικό.

Οι πίνακες δεν απαιτούν tweet για να εξηγηθεί το νόημά τους. Το νόημα μεταφέρεται από αυτό που υπάρχει μέσα στον πίνακα. Και αυτό που βλέπουν εκατομμύρια άνθρωποι είναι ένας άρρωστος και βαθιά διαταραγμένος «καλλιτέχνης» που αφιέρωσε χρόνο για να ζωγραφίσει τον παιδικό βιασμό με τον πιο παραστατικό τρόπο.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------