Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

“FINANCIAL TIMES” – ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΝΕΚΡΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ

 

Ακόμη και στο παρά ένα της κάλπης, η Νέα Δημοκρατία έχει καταφέρει η Ελλάδα να φιγουράρει στα αρνητικά πρωτοσέλιδα του Τύπου, με τους έγκριτους “Financial Times” να επιφυλάσσουν δηλητηριώδη σχόλια για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, ενώ ταυτοχρόνως κάνουν λόγο και για περιορισμό της πολυφωνίας των ΜΜΕ.


ταυτόχρονα τονίζει με νόημα πως με αφορμή το σκάνδαλο των υποκλοπών αναδείχθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα με το κράτος δικαίου και ότι οι παράνομες παρακολουθήσεις αμαύρωσαν την εικόνα του Κυριάκου Μητσοτάκη, όπως επισημαίνεται από τους «Financial Times», οι οποίοι δίνουν ακόμη ένα ράπισμα στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ένα από τα εκατοντάδες από όταν ξέσπασε το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων πολιτικών αντιπάλων και φίλων, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών.


Ενώ για την τραγωδία στα Τέμπη το άρθρο αναφέρει πως το θανατηφόρο σιδηροδρομικό δυστύχημα έχει αναδείξει την άθλια κατάσταση ορισμένων δημόσιων υπηρεσιών και υποδομών.


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------