Πέμπτη 25 Μαΐου 2023

Η αποπλάνηση είναι νόμιμη στην ΕΛΛΑΔΑΡΑ

 

Οι τελευταίες έρευνες Ψυχιατρικής δείχνουν πως η δράση του παιδεραστή,  δεν οφείλεται σε διαταραχή ελέγχου παρορμήσεων αλλά είναι εκ προμελέτης, συνειδητή! 

Στο Ευρωπιστάν πάντως το δόγμα είναι ”ο καθένας να αγαπάει όποιον θέλει” και νομοθετήσαμε και μείωση ηλικίας συναίνεσης για ομοφυλοφιλικό σεξ (στο 15ο έτος) δηλ. 15χρονος με 60χρονο με κρατική συναίνεση.

Η Ελλάδα δεν τρώει…… γ………. τα παιδιά της!!!

Κατά μέσω όρο ένας παιδεραστής αντιστοιχεί σε 148 θύματα. Δηλαδή δύναται να διαπράξει 148 φορές στη ζωή του το ίδιο αδίκημα αυτό δείχνουν σύγχρονες ψυχιατρικές έρευνες. 

Οι οποίες μεταξύ των άλλων καταλήγουν ότι η παιδεραστία διακρίνεται σε αναπτυξιακή και επίκτητη και ότι δεν ισχύει αυτό που η ίδια επιστήμη πρέσβευε μέχρι πρότινος ότι μια πράξη παιδεραστίας οφείλεται σε διαταραχή ελέγχου παρορμήσεων ότι ο θύτης χάνει τον αυτοέλεγχό του λόγω ανάλογων ερεθισμάτων.

 Και σε αυτό το πόρισμα κατέληξαν γιατί οι έρευνες δείχνουν ότι υπάρχει ένα κοινό μοτίβο δράσης που σημαίνει ότι είναι αδικοπραξίες εκ προμελέτης και συνειδητές ενέργειες.

Άλλωστε το Ελληνικό Κοινοβούλιο του ελλαδιστάν, πιστό στις ντιρεκτίβες των Βρυξελλών με τον Ν.4356/2015 κατάργησε το άρθρο 347 ΠΚ για το ποινικό αδίκημα της παρά φύση ασέλγειας που διαφοροποιούσε τα όρια ηλικίας συναίνεσης για ομοφυλοφιλικό σεξ (ήταν στο 17ο έτος) από τα όρια συναίνεσης για ετεροφυλοφιλικό σεξ (είναι στο 15ο έτος) δηλ. 15χρονος με 60χρονο ταμάμ….στο Ευρωπιστάν.. 

Το τελευταίο το πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ το διατήρησε η ΝΔ έτσι για να μην έχουν αυταπάτες οι νοικοκυραίοι.. 

Η αποπλάνηση είναι νόμιμη στην ΕΛΛΑΔΑΡΑ και κοριτσάκια και αγοράκια μπορεί να τα παρασύρει ο καθένας με του κράτους τη συναίνεση.



Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------