Τετάρτη 20 Αυγούστου 2025

Συνεχίζεται η κατάντια του ελληνικού λαού... «Απογειώνεται» η τιμή στο τυλιχτό σουβλάκι: Πόσο θα κοστίζει «Έρχονται» νέες ανατιμήσεις

 Πέντε ευρώ το σουβλάκι. Το 65%της τιμής του είναι φόροι.

Νέες ανατιμήσεις «έρχονται» στο αγαπημένο φαγητό των Ελλήνων, το τυλιχτό σουβλάκι, με αναφορές να κάνουν λόγο ότι η τιμή του θα ξεπεράσει τα πέντε ευρώ.

Σύμφωνα με το MEGA, το κόστος σήμερα στα ψητοπωλεία της Αττικής ξεκινάει από 3,70 και φτάνει μέχρι και τα 5,20. Ένα καλαμάκι χοιρινό ή κοτόπουλο ξεκινάει από 2,40 και φτάνει τα 3,70 ενώ μια μερίδα γύρο ή σουβλάκι ξεκινάει από 11 και φτάνει τα 13,5 ευρώ.

Την ίδια ώρα, οι αυξημένες πρώτες ύλες, οι φόροι και τα λειτουργικά έξοδα των καταστημάτων θα φέρουν νέες ανατιμήσεις, σύμφωνα με παράγοντες της αγοράς. Κάτι που ενδεχομένως να σταθεροποιήσει την τιμή του τυλιχτού στα 5 ευρώ.

«Δυστυχώς μάλλον θα γίνουν και άλλες ανατιμήσεις, τα νέα δεν είναι καλά από την αγορά, μειώσεις τιμών στην αγορά δεν υπάρχουν. Δεν μπορούν να κρατήσουν πλέον τιμές λόγω της άγριας φορολογίας και της απότομης αύξησης των δημοτικών τελών φοβάμαι μην ξεφύγουν τα πράγματα», είπε ο Ανδρέας Ανδριανάκης, αντιπρόεδρος ψητοπωλών Αττικής.

Με κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ μέχρι και το σουβλάκι έγινε είδος πολυτελείας, τόσο απλά είναι τα πράγματα. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της οικονομικής τους πολιτικής. Κλέβουν αυτοί πληρώνουμε εμείς, ξεκάθαρα πράγματα.



Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------