Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Κατασχέσεις ακινήτων και καταθέσεων, μια κοινωνία σε πλήρη ανημποριά

Σε προειδοποιητικά ραβασάκια για κατασχέσεις ακινήτων και καταθέσεων σε 827.396 οφειλέτες του δημοσίου προχώρησε η Εφορία. Όσοι μάλιστα δεν έχουν τη δυνατότητα εφάπαξ καταβολής του ποσού ή έστω για το ήμισυ αυτών, μπορούν να ρυθμίσουν την οφειλή τους για 48 μηνιαίες δόσεις. Αν δεν πράξουν όλα αυτά, η εφορία θα προβεί στην κατάσχεση καταθέσεων και ακινήτων.


Για την ώρα βλέπουμε μια κοινωνία σε πλήρη ανημποριά, με το βλέμμα των ανθρώπων απλανές, να προσπαθεί να χωνέψει πώς είναι δυνατό να του συμβαίνουν αυτά.
Για την ώρα, βλέπουμε την αγωνία της κοινωνίας για το τι θα γίνει, πού πηγαίνει, πού θα βρίσκεται αύριο. Και μέσα σ’ όλο αυτό το σκηνικό του χάους, της αβεβαιότητας και της ανασφάλειας όχι για το αύριο αλλά για το σήμερα, πορευόμαστε και εμείς οι τυπογράφοι, είτε έχουμε μικρές, είτε έχουμε μεγάλες επιχειρήσεις. Νέες συνθήκες δημιουργούνται καθημερινά και ο πλέον αστάθμητος παράγοντας είναι το ίδιο το κράτος.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------