Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Αστείες ερωτήσεις σε μία αστεία χώρα...

Πρόκειται για το μεγαλύτερο διακομματικό σκάνδαλο. Σε μία εποχή σκληρής λιτότητας, σε μία εποχή που η κυβέρνηση ζητάει σκληρές θυσίες από τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους, η Βουλή προσλαμβάνει εκατοντάδες παιδιά φίλους και συγγενείς. 
Πρόκειται για παιδιά, φίλους και συγγενείς των βουλευτών και για στελέχη των κομματικών τους μηχανισμών. Η σύμπνοια με την οποία αντιμετωπίζεται η δίκαιη λαϊκή αγανάκτηση δεν έχει προηγούμενο. Δεξιοί και αριστεροί μπορεί να διαφωνούν σε όλα, αλλά υπάρχει κι ένα θέμα στο οποίο συμφωνούν: Στις προσλήψεις νέων υπαλλήλων στη Βουλή. Που θα καθίσουν οι υπεράριθμοι υπάλληλοι; Τι δουλειά θα κάνουν; Αστείες ερωτήσεις σε μία αστεία χώρα...
Αισθάνομαι ντροπή που έχουμε πολιτικούς οι οποίοι χωρίς να έχουν προσφέρει τίποτα σε αυτήν την χώρα ψηφίζονται και ξαναψηφίζονται βουλευτές.
Αισθάνομαι ντροπή που η χώρα μου αναφέρεται σε όλο τον κόσμο σαν άντρο της διαφθοράς και της κλοπής, και τώρα ξαφνικά βρήκαν τους φοροφυγάδες όταν επι δεκαετίες αδιαφορούσαν.
Αισθάνομαι ντροπή να εχω κυβερνήτες που ψεύδονται και παραπλανούν ασύστολα τον λαό, που προτιμούν να δουν άνεργους, συνταξιούχους και μισθωτούς να πεινάνε αντί να φορολογήσουν τα λαμόγια που επι δεκαετίες φοροκλέβουν, πολιτικούς που επι δεκαετίες θησαυρίζουν.
Αισθάνομαι ντροπή να βλέπω στην κυβέρνηση υπουργούς που επί δεκαετίες προσέλαβαν ημετέρους, διόρισαν συγγενείς και φίλους, τακτοποίησαν φορολογικές υποθέσεις μεγάλων ονομάτων, πλούτισαν και έφαγαν τον άμπακο.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------