Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Έγινε η ετήσια γενική συνέλευση του Συνδέσμου ΣΕΜΕΕ

Τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου με τη συμμετοχή μόλις 41 επιχειρήσεων από τις 175 που είναι εγγεγραμμένες.
Τη Συνέλευση προλόγισε ο Πρόεδρος του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου, κ. Γρηγόρης Κόκκορης, ο οποίος και καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και αναφέρθηκε εν συντομία στα πιο σημαντικά θέματα που απασχόλησαν και αυτή τη χρονιά το Σύνδεσμο.
Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης έγινε η παρουσίαση των πεπραγμένων της χρονιάς που πέρασε, όπου και φάνηκε το σοβαρό και σημαντικό έργο της απελθούσης Διοίκησης.
Ακολούθησε συζήτηση μεταξύ των συνέδρων, για διάφορα θέματα που αφορούν το Σύνδεσμο και τον κλάδο γενικότερα. Για πρώτη φορά, νομίζω, ότι στη συζήτηση έλαβαν μέρος τόσοι πολλοί παρευρισκόμενοι και δημουργήθηκαν μικροεντάσεις. Η αλήθεια είναι ότι και αυτή τη φορά, τα μέλη του Συνδέσμου δεν τίμησαν με την παρουσία τους τη Γενική Συνέλευση. Όπως πολύ σωστά σημείωσαν οι κ.κ. Κόκκορης και Ματσούκης, ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη χρονική περίοδο, ο Σύνδεσμος πρέπει να έχει τη στήριξη τουλάχιστον των μελών του. Θεωρώ ότι πρέπει να κατανοήσουμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να αλλάξουμε – έστω και λίγο- κάποιες καταστάσεις. Πρέπει να ακουστούν διάφορες απόψεις και προτάσεις, όπως έγινε από τον κ. Κανιό, ο οποίος έθεσε ένα θέμα στην ημερήσια διάταξη, που απασχολεί πολλούς επιχειρηματίες. Προσωπκή μου άποψη είναι ότι οι αλλαγές μπορεί να ξεκινούν από έναν, όμως αν δεν τις υποστηρίξουν πολλοί οι προσπάθειες δεν θα οδηγήσουν πουθενά.
Μετά το πέρας της Συνέλευσης διεξήχθησαν οι αρχαιρεσίες, για την εκλογή και ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Στις εκλογές ψήφισαν εκπρόσωποι των 41 εταιριών, δεν υπήρχαν λευκά ή άκυρα ψηφοδέλτια και οι υποψήφιοι έλαβαν τις εξής ψήφους:
ΚΟΚΚΟΡΗΣ Γρηγόρης              33
ΝΑΖΛΙΔΗΣ Νικόλαος                20
ΖΑΡΑΒΙΝΟΣ Νικήτας                19
ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΣ Νικόλαος                       19
ΤΣΕΚΟΥ Μαριάνα                     17
ΠΛΕΤΣΑΣ Κων/νος                   14
ΚΟΥΤΡΟΥΔΙΤΣΟΣ Χρήστος      14
Ως αναπληρωματικά μέλη, οι παρακάτω υποψήφιοι έλαβαν ψήφους:
ΜΟΥΓΙΑΚΑΚΟΣ Γρηγόρης        13
ΤΣΩΛΗΣ Χρήστος                    13
ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ Θωμάς              10
Στην επόμενη πρώτη συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί η συγκρότηση του νέου Δ.Σ. σε Σώμα και θα κατανεμηθούν οι αρμοδιότητες του κάθε μέλους.
Για την ελεγκτική επιτροπή των οικονομικών και περιουσιακών στοιχείων του Συνδέσμου εξελέγησαν οι κ.κ. Ανδρέου Ανδρέας και Ρόης Γιάννης με 15 και 30 σταυρούς προτίμησης αντίστοιχα. Αναπληρωματικοί ελεγκτές οι κ.κ. Σταθάτος Γεράσιμος και Παπαδόπουλος Άκης με 11 και 14 ψήφους αντίστοιχα.
Καλή επιτυχία σε όλους.

Πηγή http://gaonline.gr

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------