Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2012

Να συλληφθούν και να λογοδοτήσουν οι πρωταίτιοι της εθνικής καταστροφής!

Την ώρα που το κράτος οφείλει περισσότερα από 6 δις ευρώ στους ιδιώτες, συλλαμβάνει πολίτες και τούς οδηγεί σιδηροδέσμιους στη φυλακή, επειδή ήταν ασυνεπείς στις φορολογικές τους υποχρεώσεις! Οι παραλογισμοί δεν έχουν τέλος σε αυτό τον τόπο! Το πιο εξωφρενικό όμως όλων, είναι ότι οι πρωταίτιοι της εθνικής καταστροφής της χώρας όχι μόνο δεν λογοδοτούν στη Δικαιοσύνη, αλλά συνεχίζουν αλώβητοι να "κυβερνούν" τον τόπο, έτοιμοι να ολοκληρώσουν το μεγαλύτερο έγκλημα από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους: να καταργήσουν την αυθυπαρξία της Ελλάδος και να παραδώσουν την εθνική κυριαρχία της, στους κατακτητές της!

 Αυτή την ύστατη ώρα που η χώρα παραδίδεται από τους πολιτικούς, ώστε να τεμαχιστεί και να λεηλατηθεί. Αυτή την ώρα που οι ίδιοι ένοχοι πολιτικοί ετοιμάζονται να εξαθλιώσουν περισσότερους Έλληνες, με νέα στραγγαλιστικά, αντισυνταγματικά μέτρα, καλείται η Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Να συλληφθούν λοιπόν και να λογοδοτήσουν οι πρωταίτιοι της εθνικής καταστροφής! ενώ πρώτα κατασχεθούν οι περιουσίες τους στο όνομα του κυρίαρχου Ελληνικού λαού.
 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------