Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΡΟΪΔΑ ?

Ο πρώην  Πρόεδρος  των   ΗΠΑ   Ronald   Regan  είπε την  φράση  <<μπορείς να κοροϊδέψης ολο τον κόσμο μια φορά, ισως και αρκετούς για δεύτερη φορά, αλλά δεν μπορείς να κοροϊδεύεις ολο τον κόσμο κάθε φορά >>.
Από τον κανόνα αύτόν έξαιρούνται οι Ελληνες.  Διότι οι  Ελληνες πολιτικοί τα καταφέρνουν και τους κοροϊδεύουν κάθε φορά που γίνονται έκλογές.  Ετσι και τώρα για τις ερχόμενες εκλογές, άρχισαν τό κόλπο τους με τη βοήθεια των  Μ.Μ.Ε.
Διαβάστε---ακούστε   headlines  χοντρές---- αρλούμπες  ...     Σατανικό σχέδιο  Merkel -- Sarkozy ,,,    Εργασιακός  μεσαίωνας ,,,,  Μάχη για τις συντάξεις ,,,  ( το καλλίτερο ) Ο  Thomson  με το συκωμένο φρύδι ,,,
Διαπραγματευόμαστε για πρώτη φορά,,, Εαν διαπραγματεύονται  βάζοντας στο τραπέζι την πιστόλα του  Γιώργη  καϊκαμε  αύτή αποδείχτηκε οτι ήταν  άδεια ,,,,.

Ποιοί  Διαπραγματεύονται ?     (  Εδώ θέλω να διευκρινήσω , σχολιάζω οτι άκούω  και διαβάζω .) 
Φήμες θέλουν εκλεγμένα άτομα στην ελληνική  Βουλή να έχουν κάνη φυλακή  για άπάτη.  Και άλλα  άτομα να έχουν  off  shore  bank  accounts .Που οί ελληνες δεν τα ξέρουν.  (  Ποιοί είναι αύτοί ; ποιά είναι τα ονοματάτους;  Για αύτόν τον σκοπό υπάρχουν  οι δημοσιογράφοι  . ) Αλλά νά ήσαστε σίγουροι οτι ή  Τρόϊκα τους ξέρει. Και αν κάποιοι άπό αύτούς κάθονται στο ίδιο τραπέζι νά διαπραγματευτούν με τους εταίρους ----- άμφιβάλω οχι μόνο για την ίκανοτητά τους αλλά και για τον  πατριοτισμό τους. !!!!!!

Η αλήθεια είναι οτι  και εαν χαρήσουν ολο το χρέος  μέχρι και το τελευταίο  πένι ,  την επόμενη μέρα οί  Ελληνες χρειάζονται δανεικά να πάνε στο  μπακάλι.  Τώρα τι διαπραγματεύονται ?,, το άφήνω στη νοημοσύνη του κάθε  Ελληνα. !!!!
Δική μου άποψη είναι οτι ξανά---κοροϊδεύουν τον  Ελληνικό Λαό, γιατί  ολοι τους θα είναι  ξανά----ύποψήφιοι.   Εαν εκλέξεται στις επόμενες εκλογές εστω και εναν άπό τούς σημερινούς εκλεγμένους ,,,,Α  ΤΟΤΕ  ΠΡΑΓΜΑΤΙ  ΕΙΣΤΕ  ΟΛΟΙ  ΚΟΡΟΪΔΑ ..!!!!!!!!!!!
Peter  Triantafyllos  Toronto  

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------