Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

«Σήμερα ο βιος μας, αύριο η ζωή μας»

Οι Έλληνες πετιούνται στους δρόμους. Η εφορία προχωράει με εντατικούς ρυθμούς στην κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων των Ελλήνων πολιτών. Αρκετούς μήνες τώρα η εφορία περνάει σε κατασχέσεις ακίνητης και κινητής περιουσίας οφειλετών προς το δημόσιο είτε αυτή βρίσκεται στα χέρια τους, είτε σε χέρια τρίτων.

Έχουν πραγματοποιηθεί περίπου 30.000 κατασχέσεις σε 20 μόλις εργάσιμες μέρες για το μήνα Φεβρουάριο. Η επιβολή δυσβάσταχτων φόρων σε συνδυασμό με τη μείωση μισθών και συντάξεων, αλλά και την αύξηση της ανεργίας κάθε άλλο παρά ευνοϊκά λειτουργούν για την οικονομία της χώρας.

Οι πολίτες και οι μικροεπιχειρήσεις χάνουν τους κόπους μιας ζωής και τα σπίτια τους για οφειλές μόλις λίγων εκατοντάδων ευρώ. Ενώ με τα δισεκατομμύρια ευρώ που έχουν κλαπεί από τους εκλεκτούς ή έχουν χαριστεί δεν ασχολείται κανείς.

Οι επιθέσεις εναντίον των Ελλήνων είναι πολύ καλά οργανωμένες.
Η Ελλάδα μας, χάνει για μία ακόμη φορά τους Έλληνες, που σκορπίζουν  στο δρόμο της προσφυγιάς σαν φοβισμένο κοπάδι.   

Άτομα του δημοσιογραφικού υποκόσμου προτρέπουν τους νέους μας και ιδικά τους επιστήμονες να μεταναστεύσουν από την χώρα μας αναζητώντας εργασία και καριέρα στην ξενιτιά. Το σάπιο ξενόδουλο λαθρολάγνο συνδικαλιστικό κίνημα κατάφερε από το Πέραμα ως την Ελευσίνα σε όλη την ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη και τα εργοστάσια Έλληνας να μην έχει μείνει. 

Ο ξεριζωμός του Ελληνικού έθνους συνεχίζετε και στην Ελλάδα. Μετά τις εκλογές δεν θέλουμε να φαντασθούμε το τι πρόκειται να γίνει.
Ποιους κοροϊδεύουν;

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------