Τρίτη 15 Απριλίου 2014

Τα συστημικά παπαγαλάκια δεν έχουν πάρει ακόμα χαμπάρι το τι γίνεται.

Ο Ελληνικός λαός σας κατάλαβε. Η κατηφόρα δεν θα έχει σταματημό.... "Χαμένη στο διάστημα" οι εκφραστές της χειρότερης ανθελληνικής πολιτικής. 

Αδυνατούν να πιστέψουν στον ΔΟΛ την κυκλοφοριακή καθίζηση του «ΒΗΜΑτος», ενώ συνεχίζεται η ελεύθερη πτώση και των ΝΕΩΝ. Έτσι που πάνε τα πράγματα σύντομα θα τεθούν σοβαρά ζητήματα επιβίωσης των δύο εφημερίδων.

Ας μην γελιόμαστε. Οι επιχειρήσεις των ΜΜΕ αποτελούν την εμπροσθοφυλακή του συστήματος. Υπερασπίζονται το καθεστώς έκτακτης ανάγκης και σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος της ιδεολογική τρομοκρατίας και του εκβιασμού της κοινωνίας.

Τα αφεντικά της ΄΄ενημέρωσης ΄΄ άνοιξαν πρώτοι το δρόμο στη ζούγκλα των νέων αποικιακών εργασιακών σχέσεων, επιβάλλοντας ατομικές συμβάσεις εξαθλίωσης, υπερεντατικοποίηση, ελαστική απασχόληση και άγρια λογοκρισία, την ίδια στιγμή που έχουν στείλει χιλιάδες Έλληνες στην ανεργία.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------