Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Πολλοί από τους… πρόσφυγες που έχουν φτάσει στην Ελλάδα θα παραμείνουν στη χώρα έως και δύο χρόνια και κάποιοι από αυτούς θα μείνουν μόνιμα εκτίμησε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας

Αποτέλεσμα εικόνας για Αστυνομία στη Σουηδία
Η Αστυνομία στη Σουηδία προειδοποίησε αυτή την εβδομάδα τις γυναίκες να μην βγαίνουν από τα σπίτια ασυνόδευτες μετά από τη μεγάλη αύξηση που έχουν σημειώσει οι σεξουαλικές επιθέσεις σε γυναίκες και παιδιά από άνδρες «ξένης καταγωγής».

Στην κάποτε φιλήσυχη πόλη του Östersund οι γυναίκες δεν τολμούν πια να βγουν από τα σπίτια τους, ύστερα από 8 σεξουαλικές επιθέσεις μέσα σε τρεις εβδομάδες.

Εκεί άνοιξε ένα κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στο οποίο μένουν 900 άνθρωποι, κυρίως από το Αφγανιστάν, τη Συρία και το Ιράκ.

Στο τελευταίο περιστατικό τρεις άνδρες περικύκλωσαν μια γυναίκα, την έριξαν στο έδαφος, τη χτύπησαν και προσπάθησαν να της τραβήξουν τα παντελόνια. Σώθηκε επειδή ήξερε πολεμικές τέχνες.

Είχε προηγηθεί η παρενόχληση δύο 10χρονων κοριτσιών σε μια στάση λεωφορείου από μια συμμορία ανδρών, οι οποίοι έβαλαν «χέρι» στα παιδιά και τα απειλούσαν να τα βιάσουν.

Μια άλλη γυναίκα δέχθηκε γροθιά στο πρόσωπο, που της έσκισε το φρύδι, από έναν άνδρα που απειλούσε να τη σκοτώσει, αφού πρώτα είχε κάνει ένα απρεπές σχόλιο για εκείνη.

Μια ακόμα γυναίκα ενώ περπατούσε μόνη της στον δρόμο δέχθηκε επίθεση από τρεις άνδρες, που τη ξυλοφόρτωσαν, την έριξαν στο έδαφος και της έβαζαν τα δάχτυλα στο στόμα , ενώ την έβριζαν και τις έλεγαν ανήθικες κουβέντες.
Αποτέλεσμα εικόνας για Αστυνομία στη Σουηδία
Η αστυνομία στο Östersund, μια πόλη με πληθυσμό 45.000, δήλωσε ότι ποτέ δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά τέτοια περιστατικά.

Ωστόσο, όπως σημειώνει η Express, η κάποτε φιλόξενη χώρα μετατρέπεται σε πεδίο μάχης όπου οι Σουηδοί φοβούνται να βγουν από τα σπίτια τους και η αστυνομία δέχεται επιθέσεις από μετανάστες.

Ένας άλλος φόβος που υπάρχει είναι ότι πολλοί μετανάστες λένε ψέμματα για τις ηλικίες τους, δηλώνοντας ανήλικοι. Πολλοί Σουηδοί καταγγέλλουν ότι η κυβέρνηση δεν τσεκάρει τις πραγματικές ηλικίες και υπάρχει ο κίνδυνος ενήλικοι να είναι στα σχολεία στις ίδιες τάξεις με ανήλικα παιδιά.

Ο πρόσφυγας που μαχαίρωσε την Αλεξάνδρα Μέζχερ μέχρι θανάτου, μια εθελόντρια σε κέντρο φιλοξενίας, ήταν ενήλικος όπως αποδείχτηκε και όχι 15χρονος όπως είχε δηλώσει.

Η Σουηδία βρίσκεται στο επίκεντρο της προσφυγικής κρίσης με 10.000 αιτούντες άσυλο να φτάνουν στο έδαφός της κάθε εβδομάδα.

Το 2015 η Σουηδία, με πληθυσμό 9,5 εκ., δέχθηκε μόλις 160.000 αιτήσεις παραχώρησης ασύλου.


Η Χώρα καταρρέει και οι Ελληνόφωνοι πολιτικοί σκέφτονται τα προσωπικά τους και κομματικά τους συμφέροντα.  Οι Έλληνες μεταναστεύουν, και οι λαθρό έρχονται στην Πατρίδα μας.
 Η χώρα έχει βαρέσει διάλυση σε όλα τα επίπεδα. Επικίνδυνες καταστάσεις έρχονται και κανείς δε μπορεί να τις σταματήσει. Φαίνεται ότι τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους και η πορεία προς το γκρεμό θα είναι χωρίς φρένα.

Η αριστερή κυβέρνηση βολοδέρνει μεταξύ ανικανότητας, αναποφασιστικότητας και μιας αριστερής ισοπεδωτικής λογικής που εξισώνει τους πάντες. Ακόμη και τους Έλληνες με τους Τούρκους, τους χριστιανούς με τους μουσουλμάνους, τους άθλιους ισλαμοφασίστες με ό,τι δημοκρατικό έχει μείνει στην Ευρώπη.

Η Ελλάδα βρίσκεται μπροστά σε ένα χάος που είναι σίγουρο ότι θα οδηγήσει σε εθνική τραγωδία. Η αφύπνιση είναι υποχρεωτική όμως ακόμη κι αν συμβεί δύσκολα θα αποφευχθούν τα χειρότερα.
Αποτέλεσμα εικόνας για αριστερή κυβέρνηση βολοδέρνει μΑποτέλεσμα εικόνας για αριστερή κυβέρνηση βολοδέρνει μΑποτέλεσμα εικόνας για αριστερή κυβέρνηση βολοδέρνει μ

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------