Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Επίθεση του σταλινικού ΚΚΕ κατά Τζήμερου στο περιφερειακό συμβούλιο

Αυτή την αντιμετώπιση είχε ο πολιτευτής Θάνος Τζήμερος από έναν τραμπούκο συνδικαλιστή του ΚΚΕ. Δυστυχώς, η χώρα τελεί υπό την ιδεολογική τρομοκρατία των νοσταλγών του Στάλιν και των σφαγέων του συμμοριτοπολέμου. Όταν το ΚΚΕ τεθεί εκτός νόμου ως εγκληματική οργάνωση που αντιστρατεύεται τη δημοκρατία και την ελευθερία της αγοράς, η χώρα θα κάνει ένα βήμα εμπρός. Έως τότε θα τρώμε καφέδες και μολότοφ στα μούτρα επειδή διαφωνούμε με τις σταλινικές πρακτικές.
 
 Με όλες τις υπερβολές σου είσαι μοναδικά χρήσιμος για την ανάδυση στην επιφάνεια όλης της υποκριτικής λαμογιάς που είναι κρυμμένη στον βυθό. Είσαι ο μόνος που ξεβρακώνεις την διακομματική ομερτά στο επίπεδο του εγχώριου συνδικαλισμού. Σε βρίζουν και σου επιτίθενται όλοι, από ΚΚΕ και ΑΝΤΑΡΣΥΑ μέχρι Χ.Α και ΠασοκοΝΔίτες...ΟΛΟΙ ! Γιατί ; Δύο πιθανοί λόγοι εξήγησης υπάρχουν γι αυτό. 1) 'Η είσαι τρελός και γραφικός και δεν σε γουστάρει κανείς και 2) ή είσαι επικίνδυνος για ΟΛΟΥΣ στο πολιτικό σκηνικό, χαλώντας την πιάτσα. Αν ίσχυε το 1, δεν θα σου επιτίθεντο διότι δεν θα ασχολούνταν καν μαζί σου. Οπότε, με την εις άτοπον επαγωγήν, προφανώς ισχύει το 2. Ε, και γι αυτό είσαι από χρήσιμος έως και αναγκαίος, ως πολιτική ύπαρξη στο παρόν σκηνικό.
 
 
Επίθεση κατά του Θάνου Τζήμερου εξαπέλυσε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης ΚΚΕ Γιάννης Πρωτούλης, ο οποίος μάλιστα κινήθηκε απειλητικά εναντίον του κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του συμβουλίου της Περιφέρειας Αττικής, στην οποία ετέθη θέμα παράτασης λειτουργίας κατά δύο ώρες στο Δήμο Αιγάλεω. Αργά το απόγευμα ο κ. Τζήμερος μετέβη στο αστυνομικό τμήμα Χολαργού και κατέθεσε μήνυση.

Όπως αναφέρει ο κ. Τζήμερος το θέμα ξεκίνησε κατά τη συζήτηση του αιτήματος του εμπορικού συλλόγου του Δήμου Αιγάλεω να παραταθεί λόγω εκδηλώσεων για δύο ώρες το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων. Το ΚΚΕ αντέδρασε έντονα διά του κ. Πρωτούλη με αποτέλεσμα ο κ. Τζήμερος να σχολιάσει την πραγματικότητα «πως γίνεται ένα κομματικός υπάλληλος που είναι άεργος επί της ουσίας, να εκπροσωπεί τα συμφέροντα των εργαζομένων».

Στο σημείο αυτό,  ο κ. Πρωτούλης άρχισε να τον βρίζει με σκαιό τρόπο αποκαλώντας τον φασίστα και άλλα σχετικά, πλησίασε κοντά του και τον έφτυσε στο πρόσωπο. Μάλιστα κατευθυνόμενος εναντίον του του πέταξε τον καφέ που ήταν πάνω στο τραπέζι που βρισκόταν μπροστά από τον κ. Τζήμερο.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------