Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2019

Δωδεκαχρονος επενδυτής διέλυσε το νοσοκομείο παίδων, εκανε και μαγκιές με ψαλίδι

Δυελησε στην κυριολεξία  το «ΠΑΙΔΩΝ» ένας δωδεκάχρονος μετανάστης τραυματίζοντας και το προσωπικό. 

Οι συνοδοί του, μέλη Μ.Κ.Ο, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο από την προνοιακή δομή όπου βρισκόταν, όμως ο 12 χρονος μετανάστης  τους όρμηξε τραυματίζοντάς τους, ενώ προσπάθησε να τους καρφώσει με ένα ψαλίδι. 
Το 12χρονο  έφυγε  με βία κτυπώντας τους μέσα από τα χέρια των συνοδών. 

Σύμφωνα, με νοσηλευτές έγινε επιθετικό, άρχισε να τρέχει στους διαδρόμους του νοσοκομείου, έμπαινε μέσα σε γραφεία έσπασε εκτυπωτές, και ό,τι έβρισκε μπροστά του το πέταγε κάτω διαλύοντας τα πάντα 
«Άρχισε λοιπόν να χτυπάει το συνοδό με κλωτσιές και μπουνιές, πήρε ένα στυλό  και πάρα λίγο να του βγάλει το μάτι. Πήρε ένα ψαλίδι από την τσέπη μιας συναδέλφου και ήθελε να χτυπήσει κάποιον όποιον έβρισκε μπροστά του. Αυτοτραυματίστηκε, κόπηκε στο χέρι», δηλώνει χαρακτηριστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ένας προϊστάμενος του νοσοκομείου.
Ο δωδεκάχρονος ήταν άνευ λόγου στο «ΠΑΙΔΩΝ» για δυο μήνες, όπου μπαινοβγαινε όταν πριν λίγο καιρό μεταφέρθηκε σε προνοιακή δομή. 
Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες ήθελε να πάει κάπου όπου θα μπορεί να βγαίνει χωρίς να ελέγχεται.
Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου υπό την επίβλεψη ψυχολόγου, ο οποίος κατάφερε να το ηρεμήσει.
Όπως αναφέρουν οι νοσηλευτές, η κατάσταση στα δυο παιδιατρικά νοσοκομεία είναι ανεξέλεγκτη, καθώς έχουν δημιουργηθεί συμμορίες ανηλίκων μεσα στο νοσοκομείο παίδων μετά την έκρηξη του μεταναστευτικού.
Πριν έξι μέρες, μάλιστα, προϊσταμένη σε πανεπιστημιακή κλινική δήλωνε: «Τα παιδιά αυτά έχουν κινητά, έχουν tablets, έρχονται με το wifi, συνεννοούνται με τους διακινητές και  μετά φεύγουν, και εμείς  το βράδυ είμαστε στο αστυνομικό τμήμα των Αμπελοκήπων να καταθέτουμε».
Όπως ζητούν οι νοσηλευτές, τα ασυνόδευτα παιδιά πρέπει να μεταφερθούν σε προνοιακές δομές διότι κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα του προσωπικού και των υπολοίπων ασθενών του νοσοκομείου.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------