Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Ο Μαρξ, οι δημόσιοι υπάλληλοι, οι μετανάστες και οι αριστεροί

Ας το ξαναπούμε, για να εμπεδώνεται σιγά-σιγά!
Η Ελλάδα, είναι η τελευταία επί της ΓΗΣ Σοβιετία. Το τελευταίο κομμουνιστικό κράτος στον κόσμο.
Για όσους  δεν γνωρίζουν Μαρξ, να θυμίσω πως σύμφωνα με τον ίδιο, οι δημόσιοι υπάλληλοι αποτελούν «ένα τρομερό παρασιτικό σώμα που περικλείει την κοινωνία όπως ο εμβρυϊκός σάκος που καλύπτει το κεφάλι του βρέφους και κλείνει τους πόρους του».

«Οι δημόσιοι υπάλληλοι», έγραφε, «δεν έχουν κανένα οικονομικό λόγο ύπαρξης αλλά αποτελούν μια τεχνητή κάστα που συνυπάρχει με τις πραγματικές κοινωνικές τάξεις και για την οποία η διατήρηση του καθεστώτος είναι θέμα αυτοσυντήρησης».
Απίστευτο; Και όμως… διαβάστε το The Eighteenth Brumaire of Louis Bonaparteτου Μαρξ,και θα πειστείτε.

Αν λοιπόν κάποιοι επαγγελματίες «αριστεροί» παίρνανε τον Μαρξ τοις μετρητοίς, και όχι απλά για να το παίζουνε διανοούμενοι και «αγωνιστές» στα μπαράκια, τότε θα γνώριζαν ότι σύμφωνα με το ίνδαλμά τους, ο (λαθρο)μετανάστης ανταγωνίζεται τον ντόπιο εργάτη και σιγά σιγά αναγάγει το μεροκάματο στο δικό του επίπεδο. Είναι δηλαδή το πιο αποτελεσματικό όπλο του κεφαλαίου.
Επίσης, η μετανάστευση διαιρεί την εργατική τάξη της χώρας υποδοχής σε τόσα εχθρικά στρατόπεδα όσες και οι εθνοφυλετικές ομάδες διότι η κάθε μία καταλαβαίνει μόνο τον εαυτό της. Έτσι αναστέλλεται η εργατική επανάσταση και διαιωνίζεται η καπιταλιστική κυριαρχία.
Ο σκοπός της εισαγωγής ξένων εργατών, κατά τον Μαρξ πάντα, είναι η διατήρηση της δουλείας και η ακύρωση όλων των διεκδικήσεων των ντόπιων εργατών για μισθούς και συνθήκες εργασίας.
Θέλετε κι άλλα; Η λαθρομετανάστευση, έγραφε, χρησιμοποιείται αφ’ ενός ως απεργοσπαστικός μηχανισμός, αφ’ ετέρου με τον εργατικό υπερπληθυσμό – πλεόνασμα που δημιουργεί ρίχνει το επίπεδο ζωής σε κατάσταση δουλοπάροικου.!.

Ενας μυλος δηλαδη, οπου αλεθονται λαοι με σκοπο το κερδος. Ενω το νερο που χρειαζεται για να λειτουργησει, ο μύλος το κουβαλουν η αριστερά και οι κομουνιστές του Ελλαδιστάν.και του σημορητοπολέμου.
Στην Ελλάδα η κομμουνιστική αριστερά δεν έχει καμία σχέση με το εγχείρημα της κατάληψης των μέσων παραγωγής από την εργατική και αγροτική τάξη για τον απλούστατο λόγο ότι απεχθάνεται την εργασία άλλο τόσο όσο και τα παράσιτα των χρηματιστηρίων (τα οποία με την σειρά τους δεν έχουν καμία σχέση με τον καπιταλισμό). 
Η κομμουνιστική αριστερά έχει έναν και μοναδικό στόχο, να ζεί σε βάρος των άλλων, είναι δηλαδή εξ ορισμού κρατικιστική. 
Δεν είναι τυχαίο ότι οι μισοί αριστερά εργάζονται στο κράτος και οι άλλοι μισοί ζούνε από αυτό. 
Δεν είναι επίσης τυχαίο, ότι στα ιδεολογικά και κομματικά κείμενα της αριστεράς έχει αντικατασταθεί ο όρος "εργάτης" από τον όρο "εργαζόμενος" όπως και ο όρος "εργατιά" από τον "κόσμος της εργασίας", που βολεύουν περισσότερο τους αργόσμισθους πτυχιούχους αει και τει.

"το δικαίωμά ΜΟΥ στην δουλειά του κράτους" = "η υποχρέωσή ΣΟΥ να με πληρώνεις"


Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------