Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Θα κληθούν από τον ανακριτή τις επόμενες μέρες! Ταυτοποιήθηκαν 8 άτομα για την επίθεση στον πρύτανη της ΑΣΟΕΕ. Τους παραπέμπουν για εγκληματική οργάνωση και 4 άλλα κακουργήματα.

 




Η αστυνομία ταυτοποίησε 8 άτομα τα οποία εμπλέκονται στην επίθεση κατά του πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών στις 29/10/2020.

Τα 8 άτομα είναι γεννημένα από το 1994 έως το 2000, ελληνικής καταγωγής, ενώ οι 5 από αυτούς είναι φοιτητές της ΑΣΟΕΕ. Όλοι τους έχουν φάκελο στην κρατική ασφάλεια, για υποθέσεις επεισοδίων και καταλήψεων.

Την επόμενο εβδομάδα ο εισαγγελέας θα τους καλέσει για απολογία, ενώ αντιμετωπίζουν κακουργηματικές διώξεις.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

Εξιχνιάστηκε από τη Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής η υπόθεση της επίθεσης σε βάρος του Πρύτανη του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, την 29η Οκτωβρίου 2020.

Στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που διενεργήθηκε ταυτοποιήθηκαν για την εμπλοκή τους (8) άτομα, που κατηγορούνται για εγκληματική οργάνωση, αρπαγή από κοινού με βία και απειλή βίας, διά παρανόμου κατακρατήσεως με σκοπό ανοχής πράξης, για την οποία ο παθών δεν έχει υποχρέωση, παράνομη κατακράτηση και παράνομη βία από κοινού, διατάραξη λειτουργίας δημόσιας Υπηρεσίας από κοινού και φθορά ξένης ιδιοκτησίας πραγμάτων, χρησιμευόντων στο κοινό όφελος από κοινού.

Η προκαταρκτική εξέταση υποβλήθηκε στην Εισαγγελία και η υπόθεση παραπέμφθηκε σε κύρια ανάκριση

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------