Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2020

δια χειρός και ψήφου ελληνικού λαού

 


Τα περισσότερα από τα τελευταία εβδομήντα χρόνια (70) την Πατρίδα μας κυβερνούν πολιτικές δυναστείες, που η ταυτότητα όλων αυτών αναγράφει ως επάγγελμα, πολιτικός, αφού υπήρξαν ανεπάγγελτοι!



 Αυτοί οι ανεπάγγελτοι γόνοι των πολιτικών δυναστειών της Πατρίδος μας, που είναι μοναδικό παγκόσμιο φαινόμενο, γεννήθηκαν για να είναι κυβερνήτες της Ελλάδος! 


Μεγαλώνοντας στα σατέν σεντόνια και τρώγοντας πλούσια εδέσματα, που ο φτωχός, μεροκαματιάρης λαός δεν τα έχει δει στον ύπνο του! 


Σπουδάζοντας από το χρήμα και τους κόπους του λαού σε ακριβά κολλέγια, σε χλιδάτα πανεπιστήμια του εξωτερικού, εκπαιδευόμενοι στο σαβουάρ βιβρ (savoir vivre) της “υψηλής κοινωνίας”, για το πως θα ξεγελάσουν τον ελληνικό λαό, όταν τελειώσουν την “εκπαίδευσή” τους, υφαρπάζοντας την ψήφο του! Δυναστείες πολιτικών λοιπόν, από τις ίδιες πολιτικές οικογένειες που γίνονται κυβερνήτες, εκλεγμένοι δημοκρατικά, αλλά επί της ουσίας κυβερνήτες μοναρχικών συστημάτων καταπίεσης του λαού! 



Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------