Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2009

Ποιος δίνει άλλοθι;

«Οι οικονομικοί πόροι του Κόμματος προέρχονται από τις συνδρομές των μελών, από οικονομικές εξορμήσεις, από προαιρετικές εισφορές, δωρεές ή κληρονομιές, από επιχειρηματικές δραστηριότητες που αναπτύσσει το Κόμμα, από τους μισθούς, συντάξεις και αποζημιώσεις που παίρνουν τα εκλεγμένα ή εξουσιοδοτημένα από το Κόμμα σε δημόσια αξιώματα μέλη του και από την κρατική χρηματοδότηση που δικαιούται το Κόμμα» (Άρθρο 45 του Καταστατικού του ΚΚΕ).

Να μην περάσει η ιδεολογική τρομοκρατία Με τόλμη και αποφασιστικότητα απαντάμε στην επίθεση της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ

Το ότι το λέει το καταστατικό σας δεν σας νομιμοποιεί ούτε ηθικά σας επιτρέπει να ανταγωνίζεστε τους ιδιώτες στο επιχειρείν και να ξεκληρίζετε έναν ολόκληρο κλάδο… Ξεκληρίζεται η τυπογραφία!

Ένα κόμμα που είναι στη βουλή όπως το ΚΚΕ και που ψηφίζει νόμους, είναι παράλογο και παράνομο να έχει δικές του επιχειρήσεις. Είναι αθέμιτος ανταγωνισμός. Μας ανταγωνίζεστε αθέμιτα.

Συντρόφια, σταματήστε να κρύβεστε...

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;; Κίνημα Τυπογράφων Δύναμη αντίστασης, διεκδίκησης και πάλης

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------