Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

1,2 Εκατομμύρια ευρώ με Απευθείας Ανάθεση σε διαφημιστικές εταιρείες

Κρατικό χρήμα με Απευθείας Αναθέσεις και συνοπτικές διαδικασίες μοίραζε το Υπουργείο Τουριστικής Ανάπτυξης σε ολίγους και εκλεκτούς !!! 


Στην πρώτη περίπτωση (κλικ στην εικόνα) έχει δώσει με απευθείας ανάθεση 668.780 ευρώ(!) στην εταιρεία BLUE BOX Mαθιουδάκης & Σια Ο.Ε. για τη διοργάνωση και υλοποίηση (αορίστου) προγράμματος δράσεων, εκδηλώσεων της Αθήνας και της χώρας μας που πραγματοποιήθηκε στο Bryan Park της Νέας Υόρκης από 12 εώς 15 Ιουνίου 2009.



Στη δεύτερη περίπτωση περίπτωση (πατήστε κλικ) έδωσε άλλα 580.720 ευρώ(!) και πάλι με απευθείας ανάθεση σε άλλη μια άγνωστη εταιρεία διαφήμισης την LPCO LIVANIS PROFFESIONAL CONGRESS ORGANISERS S.A. για τη διοργάνωση και υλοποίηση (αορίστου) προγράμματος δράσεων, εκδηλώσεων της Αθήνας και της χώρας μας που πραγματοποιήθηκε στο Potter's Fields (που αποτελεί τμήμα του Hyde Park) στο Λονδίνο από 22 εώς 25 Μαιου 2009

Τα 580.720 € με απευθείας αναθέσεις του Μαρκόπουλου, πήγε στην εταιρία του Αντώνη Λιβάνη και του γιου του Ηλία. Μπείτε στην http://www.l-pco.gr/el και θα καταλάβετε τι εννοούμε. Τι να πει κανείς σε αυτή την χώρα; Και να φανταστείτε ότι είχε αναλάβει την εκτύπωση των ημερολογίων για το Κτηματολόγιο με απευθείας αναθέσεις επί Σουφλιά!


tiresias-press 

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------