Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΑΡΧΗΚΛΕΦΤΕΣ ή Σα να μην πέρασε μια μέρα...

Χροιά «γαλάζιου» πολιτικού σκανδάλου ενέχει η απόπειρα διαγραφής του προστίμου-μαμούθ 5,5 δισ. ευρώ στην «Ακρόπολις Χρηματιστηριακή».


Με έγγραφο-συγχωροχάρτι της Γενικής Διεύθυνσης Φορολογικών Ελέγχων του πρώην υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, κρίθηκαν εμπρόθεσμες οι προσφυγές που άσκησε η «Ακρόπολις» στις 16/9/2007 (κατατέθηκαν 13/11/2007) και βάσει του οποίου η χρηματιστηριακή κατάφερε να διεκδικεί δικαστικά μέχρι σήμερα τη διαγραφή του χρέους.

Το έγγραφο αυτό έδωσε χθες στη δημοσιότητα η ομοσπονδία των εφοριακών, ο πρόεδρος της οποίας, Γιάννης Γρίβας, άφησε να εννοηθεί πως υπήρχε «άνωθεν εντολή» υπέρ της εταιρείας, φωτογραφίζοντας τον τότε υπουργό Οικονομικών Γιώργο Αλογοσκούφη και τον υφυπουργό Αντώνη Μπέζα.

Ωστόσο, με την έκθεσή του το Ελεγκτικό Συνέδριο διαγράφει από τα έσοδα του προϋπολογισμού του 2008 το ποσόν των 5,5 δισ. ευρώ, επικαλούμενο την απόφαση του προϊσταμένου της ΦΑΕΕ Αθηνών. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διαγραφή εσόδων της τελευταίας εξαετίας  και μάλιστα από έναν και μόνο οφειλέτη.


ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ....Τη μη είσπραξη προστίμου, ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ, από τηλεοπτικό σταθμό πανελλαδικής εμβέλειας, κατήγγειλε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στις Εφορίες


Όπως επισήμαναν το πρόστιμο αυτό έπρεπε άμεσα να βεβαιωθεί και να εισπραχθεί.

Οι εφοριακοί θεωρούν ότι η μη είσπραξη του εν λόγω προστίμου εντάσσεται στο γενικότερο πλαίσιο πολιτικών παρεμβάσεων στο έργο των οικονομικών υπηρεσιών.

ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΥΧΟΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΑΣ...ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΛΙΟ...

ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ...ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ....

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------