Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2010

Διαφορετική φέτος η κατηγορία νέων δημιουργών στα ΕΒΓΕ

Τα Ελληνικά Βραβεία Γραφιστικής & Εικονογράφησης προκηρύσσουν διαγωνισμό σχεδιασμού animation/motion graphics με θέμα «Γενετικά μεταλλαγμένα…».


Δεν υπάρχουν εικαστικά στοιχεία, λογότυποι ή λέξεις που θα πρέπει να περιέχει υποχρεωτικά το υποβαλλόμενο έργο. Αρκεί το μήνυμα να παραπέμπει στο θέμα του διαγωνισμού, το θέμα της γενετικής μηχανικής και των συνεπειών της όπως αυτά τα εκλαμβάνει ο κάθε διαγωνιζόμενος (επιστήμη, διατροφή, ιατρική κ.ο.κ.).
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Το έργο θα πρέπει να παραδοθεί:
σε ψηφιακό αρχείο μορφής .mov, διαστάσεως 1024×576, διάρκειας από 5 έως 30 δευτερολέπτων (codec: Photo-jpeg, sorenson, H.264 ή MPEG-4)
Η τεχνοτροπία του έργου μπορεί να είναι οποιαδήποτε κρίνει ο δημιουργός (3D, 2D, stop motion, cel animation, flash, κ.ο.κ.).
Η προθεσμία υποβολής συµµετοχών λήγει την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010.
ΕΠΑΘΛΑ
Ο νικητής του διαγωνισµού θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει το συνέδριο Εuropean Design Conference 2010 που θα πραγµατοποιηθεί στις 28-30 Μαΐου στο Rotterdam της Ολλανδίας. Τα έξοδα της αεροπορικής µεταφοράς, της διαµονής και της συµµετοχής στο συνέδριο είναι προσφορά της εταιρείας Carteco.
Εκτός αυτού, θα υπάρξουν και υλικά έπαθλα για το δεύτερο και τρίτο νικητή όπως αυτοί θα προκύψουν έπειτα από την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής.
Τέλος, ένας από τους τρεις πρώτους νικητές θα επιλεγεί κατόπιν συνεντεύξεως για 3μηνη πρακτική εξάσκηση στην εταιρεία Nomint.
Περισσότερες πληροφορίες για τα έπαθλα αυτά θα µπορείτε να έχετε µέσα από την ιστοσελίδα των ΕΒΓΕ και πιο συγκεκριμένα εδώ.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------