Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Οι βολευτές να πληρώσουν τα 19.000 ευρώ και όχι ο Λαός. Τέτοια ξελιγωμένη γενιά "πολιτικών" δεν έχει ξαναεμφανιστεί στην Ελληνική ιστορία.

 Μπορεί να ακούγεται αδύνατο, αλλά δυστυχώς η Βουλή (εμείς) θα πληρώσει το διαζύγιο της Μιλένας Αποστολάκη.
Απόφαση των Ελλήνων Βολευτών να αρνηθούν να αφαιρέσουν τη Βολευτική Ασυλία της Μιλένας Αποστολάκη, στην προσπάθεια τους να την προστατεύσουν από μια Μήνυση που κατέθεσε εναντίον της ο πρώην σύζυγός της εισαγωγέας αυτοκινήτων, Συγγελίδης καταδικάστηκε από το Ευρωπαικό Δικαστήριο και η Ελληνική Βουλή (δηλ εμείς), πρέπει να 
πληρώσει πρόστιμο 12.000 ευρώ στο Συγγελίδη και 7.000 ευρώ τα δικαστικα έξοδα! σύνολο 19.000 ευρώ. Οι Έλληνες Βολευτές αρνήθηκαν να αφαιρέσουν τη Βολευτική Ασυλία από την Μιλένα Αποστολάκη, προκειμένου να δικαστεί γιατί αθέτησε τη συμφωνία να βλέπει ο πρώην συζυγός της τα παιδιά του μετά από το χωρισμό τους, με αποτέλεσμα ο  πρώην συζυγός της, να στραφεί στα Ευρωπαικά Δικαστήρια και να δικαιωθεί!
"Ό,τι είναι νόμιμο είναι και ηθικό";;;;
Τέτοια ξελιγωμένη γενιά "πολιτικών" 
δεν έχει ξαναεμφανιστεί στην Ελληνική ιστορία. 
Η τέως υπουργός του Σημίτη, Μιλένα Αποστολάκη και πρώην «ιδιαιτέρα» γραμματέας του μακαρίτη Ανδρέα Παπανδρέου βγαίνει στη σύνταξη πρόωρα από την Ολυμπιακή με το νόμο που έφτιαξε η ΝΔ και που τροποποίησε πρόσφατα ο υπουργός, A. Λοβέρδος. Η σύνταξη της εκτιμάται ότι θα φτάνει τα 2.500 ευρώ/μήνα, με 21 χρόνια «υπηρεσίας» στην Ο.Α. Τώρα, πόσο συχνά επισκεπτόταν τη δουλειά!!! κανείς δεν καλοθυμάται, αφού η κ. Αποστολάκη χρόνια τώρα ασχολείται αποκλειστικά με τα της πολιτικής ζωής του τόπου.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------