Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Δίχως τέλος ο Γολγοθάς, η σταύρωση θα συνεχιστεί πιο ανελέητα

Διαδήλωση διαρκείας στο Σύνταγμα έως ότου «να φύγει η κυβέρνηση» πρότεινε ο Αλέκος Αλαβάνος με συνέντευξή του στη REAL NEWS.


Συντρόφια, με το ΠΑΜΕ πότε θα σταματήσετε τις βόλτες και την πασαρέλα στο σύνταγμα;;;;
Μην ξεχάσετε να πάρετε και καμία Ελληνική σημαία μαζί σας.

Από τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ

ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ
Δράση για την Πρωτομαγιά και την απεργία στις 11 Μάη
Οργάνωση - συμμαχία - αντεπίθεση μέχρι τη νίκη του λαού 
οι ταξικές δυνάμεις και οι πιο πρωτοπόροι εργάτες σε κάθε εργασιακό χώρο πρέπει να δώσουν αυτή τη μάχη με ευθύνη απέναντι στους εργαζόμενους της χώρας. Χρειάζεται τα ΔΣ των σωματείων, τα αγωνιστικά ψηφοδέλτια, οι επιτροπές αγώνα να συνεδριάσουν άμεσα και να οργανώσουν την κάθοδο του κλάδου στη συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς. Το ΚΚΕ είχε και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην οργάνωση της πάλης του λαού και των εργαζόμενων.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Χαρακτηριστική στιγμή της παραφροσύνης της ελλαδικής Αριστεράς και της μη κατανόησης του ιστορικού πλαισίου και του διακυβεύματος, ήταν όταν οι ελλαδίτες φαντάροι, μέλη των Κομμουνιστικών Πυρήνων του Πουλιόπουλου, φόρεσαν τα καλά τους μέσα στη φλεγόμενη Σμύρνη και παρουσιάστηκαν στο Νουρεντίον δηλώνοντας ότι ήταν σύμμαχοί του και ότι τους βοήθησαν να νικήσουν.Αφού ο Νουρεντίν έξυσε το κεφάλι του, τους έστειλε στα αμελέ ταμπουρού (τάγματα εργασίας), απ΄ όπου ελάχιστοι επέζησαν
. +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Κάτω απ’ την ελληνική σημαία πολεμούσε ο Δ.Σ.Ε. και η εκπαίδευση των παιδιών των πολιτικών προσφύγων ήταν τελείως εθνοκεντρική. Ακόμα και στην εξέγερση του Πολυτεχνείου, με την Ελληνική Σημαία κατέβηκαν και ο Παπαχρήστος απαγγέλλει τον εθνικό ύμνο στον “παράνομο” ρ/σ τη στιγμή που εισβάλουν τα τανκς.

“Οι εργάτες δεν είναι μια απόλυτη, μεταφυσική αξία. Άλλωστε, δύσκολα από «τάξη καθεαυτή» γίνεται «τάξη για τον εαυτό της» αποχτώντας ταξική συνείδηση, όπως θα πει ο Λούκατς. Αν όλοι οι εργαζόμενοι καταλάβαιναν το συμφέρον τους , ο σοσιαλισμός θα επιβαλλόταν με τον πιο άνετο τρόπο: με εκλογές. Η εργατική τάξη άγεται και φέρεται από δημαγωγούς και συχνά από αριστερούς δημαγωγούς, που δεν είναι παρά αριστεροί γραφειοκράτες, που νοιάζονται περισσότερο για το προσωπικό τους, παρά για το εργατικό συμφέρον” (“Οι λαοί της Ευρώπης, σσ.332-3).

Καλή Ανάσταση Ελλάδα

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------