Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Βρώμικος πόλεμος από όλα τα λαμόγια, εναντίον της Ελληνικής τυπογραφίας

Συνάδελφοι, μας ήρθε μια πληροφορία.
Γνωστός και μεγάλος τυπογράφος μετέφερε την έδρα του τυπογραφείου του στην Βουλγαρία. Τυπώνει εδώ, κόβει τα Δ.Α.Τ. από την Βουλγαρία και παραδίδει τα έντυπα μαζί με μια φορτωτικής βουλγάρικης εταιρίας για να μην χρεώνει το ΦΠΑ.
(Δηλ. είναι -23% φτηνότερος από όλους μας).
Συγκεντρώνουμε στοιχεία και θα επανέλθουμε.
Όποιος συνάδελφος γνωρίζει οτιδήποτε για το θέμα παρακαλούμε να μας ενημερώσει.


Ανοικτή πληγή αποτελεί για τις χώρες της Ευρώπης η παραγωγή κάθε είδους πλαστών αντικειμένων σε τυπογραφεία της Βουλγαρίας. Και λέμε κάθε είδους, αφού στο αρχείο μας έχουμε καταγράψει, από τα αστυνομικά δελτία, περιπτώσεις παραχάραξης χαρτονομισμάτων, εισιτηρίων του ΟΑΣΘ, καρτών στάθμευσης, αδειών οδήγησης, αλλά και αρχαίων νομισμάτων! Προ ημερών, ο διευθυντής της Europol, κ. Ρ. Γουέινραϊτ, πραγματοποίησε επίσκεψη στη Βουλγαρία μετά την επιτυχή επιχείρηση της βουλγαρικής Αστυνομίας, σε συνεργασία με την Europol και το αμερικανικό Secret Service, όπου εντοπίστηκαν σε τυπογραφείο του χωριού Ντόινο Σαράν πλαστά χαρτονομίσματα 1,5 εκατ. ευρώ, ενώ ήδη έχουν κυκλοφορήσει σε 24 ευρωπαϊκές χώρες άλλες παρτίδες πλαστών ευρώ και δολαρίων.
Πέρσι τον Αύγουστο πέντε περιπτερούχοι κι ένας εφημεριδοπώλης συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι ομολόγησαν την παραγγελία στη Βουλγαρία 100.000 πλαστών εισιτηρίων του ΟΑΣΘ και 10.000 πλαστών καρτών στάθμευσης, τα οποία εισήγαγαν στη χώρα μας και τα διέθεταν σε περίπτερα και καταστήματα ψιλικών. Τον δε Σεπτέμβριο του 2008 στην εισαγγελία Ηρακλείου υπήρχαν τέσσερις πλήρεις φάκελοι με πλαστά έγγραφα, βάσει των οποίων 32 Βούλγαροι προσπαθούσαν να πάρουν ελληνικά-ευρωπαϊκά διπλώματα οδήγησης.

ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ 
ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. 
ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ
ΚΑΙ ΓΕΛΑΝΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------