Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Oμαδικός βιασμός 14χρονης

Ομαδικός βιασμός 14χρονης την περασμένη βδομάδα στην Νίκαια, από ομάδα οκτώ Πακιστανών και ο άγριος ξυλοδαρμός του 17χρονου συνοδού της, προκάλεσε τη νεολαία της περιοχής, η οποία αντέδρασε ανδροπρεπώς! Ακολούθησαν συμπλοκές που γενικεύτηκαν στου Ρέντη, στη Νίκαια, στον Κορυδαλλό και στον Κολωνό, που οδήγησαν στον τραυματισμό Ελλήνων περιοίκων, κυρίως ανηλίκων, αλλά και προκλήσεις εις βάρος των Ελλήνων από ομάδες αλλοδαπών, που κυκλοφορούν οπλισμένες με ρόπαλα στους δρόμους.

Η ΕΛΑΣ, αντί να συλλάβει τους δράστες των βιασμών, κυνηγά τους Έλληνες που αντιδρούν και σπεύδουν να προστατέψουν τις γειτονιές τους από τους βάρβαρους αλλοδαπούς, που βιάζουν Ελληνίδες. Χαρακτηριστικά είναι τα όσα συμβαίνουν εδώ και καιρό στο Γαλάτσι (όπου πρόσφατα δέχθηκαν επίθεση αστυνομικοί). Δεν μπορούμε φυσικά να ξεχάσουμε και τι έγινε στην ευρύτερη περιοχή εκεί (και συγκεκριμένα σε παιδική χαρά στο τέρμα της οδού Ιππολύτου, στα Άνω Πατήσια)  τον κτηνώδη βιασμό και τη δολοφονία μιας Ελληνίδας από αλλοδαπούς, τα χαράματα της Πρωτοχρονιάς, (ΞΕΨΥΧΗΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΚΙ ΕΞΩ. ΑΡΓΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ) λιγο πριν πετάξουν σαν τσουβάλι το αιμόφυρτο σώμα της. Υπόθεση που αποσιωπήθηκε από την ΕΛΑΣ και τα μέσα μαζικής επικοινωνίας. Αποσιωπήθηκε στα πλαίσια της πολιτικής ορθότητας, μιας και το θύμα ήταν Ελληνίδα και οι δράστες, αλλοδαποί.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------