Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΑ ΕΚΔΟΤΙΚΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ.

*Έχουν κλείσει 120 ημέρες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο συγκρότημα της Μακεδονικής Εκδοτικής Εκτυπωτικής, αλλά η εργοδοσία δεν φαίνεται να συγκινείται. 
*Γενική Συνέλευση πραγματοποίησαν το απόγευμα της Τρίτης οι δημοσιογράφοι του «Αδέσμευτου Τύπου», αφού ο Δημήτρης Ρίζος τους έχει αφήσει απλήρωτους σχεδόν τρεις μήνες.
Η μία μετά την άλλη οι εταιρείες ΜΜΕ δημοσιεύουν τα οικονομικά στοιχεία του εννεαμήνου τους στα οποία καταγράφονται σημαντικές ζημίες. Η Καθημερινή Α.Ε., που εκδίδει την ομώνυμη εφημερίδα έχει και αυτή σημαντικές ζημίες τόσο στα αποτελέσματα του Ομίλου, όσο και της εταιρείας.

Συνολικά, στο Ομιλο, με τζίρο 47.668.307 από την 1η Ιανουαρίου έως την 30η Σεπτεμβρίου, οι ζημίες προ φόρων ανέρχονται στο ποσό των 10.122.757 ευρώ. Τα αντίστοιχα περσινά στοιχεία ήταν τζίρος 60.738.406 και ζημία 3.623.245 ευρώ.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------