Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Η αφορμή για την οποία διαδηλώνουν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης οι Λίβυοι της φωτογραφίας.

Τέσσερις ανήλικοι μαθητές Λυκείου της Αττικής και μία καθηγήτρια τραυματίστηκαν και διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, έπειτα από συμπλοκή με Λίβυους έξω από ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, όπου πραγματοποιούν την πενθήμερη εκδρομή τους.

Η ένταση ξεκίνησε έξω από γνωστό ξενοδοχείο στην οδό Μοναστηρίου λίγο πριν από τις έντεκα το βράδυ. Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, όταν Λίβυοι τραυματίες πολέμου, που φιλοξενούνται στο ξενοδοχείο και περιθάλπονται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, άρχισαν να παρενοχλούν σεξουαλικά κάποιες από τις ανήλικες κοπέλες του σχολείου.

Μετά από λογομαχία, ένας εκ των αλλοδαπών τραυμάτισε σοβαρά έναν μαθητή χτυπώντας τον με τις πατερίτσες του στο κεφάλι, με την καθηγήτρια να τραυματίζεται από διάφορα αντικείμενα που άρχισαν να εκτοξεύουν οι Λίβυοι, όταν κλιμακώθηκε η ένταση.

Αφού η κατάσταση ξέφυγε από τον έλεγχο, στο σημείο μετέβησαν άνδρες της αστυνομίας, που δέχτηκαν άμεσα επίθεση. Οι Λίβυοι άρχισαν να χτυπούν ανελέητα τους αστυνομικούς που έσπευσαν άμεσα να καλέσουν ενισχύσεις. Τότε στο σημείο έσπευσαν μοτοσυκλετιστές της ΔΙΑΣ και δύο διμοιρίες των ΜΑΤ και τότε μόνο οι Λίβυοι αναγκάστηκαν να σταματήσουν να χτυπούν μαθητές και αστυνομικούς. Η αστυνομία αποχώρησε δίχως να κάνει ούτε μια σύλληψη ή προσαγωγή!

Οι φωτογραφίες που βλέπετε προέρχονται από την πορεία διαμαρτυρίας που έκαναν στην συνέχεια οι Λίβυοι, διαμαρτυρόμενοι για “την συμπεριφορά της αστυνομίας”. Τους ενόχλησε το ότι κάποιοι αστυνομικοί αντιστάθηκαν στα χτυπήματα που δέχονταν!

Οι κάτοικοι της περιοχής είναι τρομοκρατημένοι καθώς οι Λίβυοι είναι ιδιαίτερα επιθετικοί και προκλητικοί. Επιτίθενται κατά ομάδες απρόκλητα σε περαστικούς, τους βρίζουν και παρενοχλούν συνεχώς διερχόμενες γυναίκες αποτελώντας πρώτη ύλη έτοιμη να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή από ξένες δυνάμεις, για συμμετοχή σε φυλετικούς πολέμους και “επαναστάσεις” αντίστοιχες με αυτές που πραγματοποίησαν και στην Λιβύη.
 Οι υπάνθρωποι αυτοί εγκληματίες πολέμου, αφού πρώτα έκαναν την “επανάστασή” τους παραδίδοντας όλο τον πλούτο και κυρίως το πετρέλαιο της χώρας τους κατευθείαν στα χέρια ξένων εταιρειών, και αφού λεηλάτησαν, βίασαν και δολοφόνησαν χιλιάδες αμάχους, τώρα με πρόσχημα τη “νοσηλεία” τους, διαμένουν και σιτίζονται δωρεάν σε πολυτελή ξενοδοχεία.
 alfeiospotamos.blogspot.com

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------