Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Πτώχευση στη Mass athens

Έπειτα από 30 χρόνια λειτουργίας στην εγχώρια αγορά, η Mass athens, που ιδρύθηκε το 1983 από τον μέχρι και σήμερα Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο Τάσο Πηλό, ρίχνει τίτλους τέλους, καθώς προχωρά σε πτώχευση.
Ήταν η εταιρεία που κυριαρχούσε στη διαφημιστική αγορά, ιδιαίτερα στους κρατικούς διαγωνισμούς των προηγουμένων ετών.  Τώρα όμως, προχωρά σε πτώχευση αφήνοντας 2.000.000 εκατ. ευρώ σε εκκρεμότητες προς τους συνεργάτες της.
Εκπρόσωποι της Mass athens δήλωσαν στα αρμόδια δικαστήρια ‘παύση πληρωμών’, ενώ ενημέρωσαν σχετικά και τους 25 εργαζόμενους που απασχολεί.
Την ίδια ώρα πυκνώνουν τα σύννεφα και για άλλες τρεις εταιρείες του κλάδου της διαφήμισης, οι οποίες επί μακρόν πρωταγωνιστούσαν στην αγορά και στα εγχώρια ΜΜΕ. Τρεις εταιρείες οι οποίες εάν θα "σκάσουν" θα δημιουργήσουν ένα φοβερό τσουνάμι σε μια μεγαλύτερη από αυτή της διαφήμισης αγορά.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------