Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Η ιδεολογία δεν μπορεί να είναι άλλοθι για τη βλακεία.

 Οι κομματικοί συνδικαλιστές της Ομοσπονδία Τύπου - Χάρτου και της Πανελλαδικής Ένωσης Λιθογράφων γιατί δεν λένε κουβέντα για τους χιλιάδες λαθροαλλοδαπούς εισβολείς που έχουν κατακλύσει τα τυπογραφεία και οδηγούν στην ανεργία και στην πείνα τους Έλληνες εργαζομένους και τις οικογένειές τους.

Νιώθουν παντοδύναμοι οι κομματικοί συνδικαλιστές του κλάδου. Κι έχουν λόγους. Επένδυσαν χρόνια και χρόνια στον ευνουχισμό του εργατικού κινήματος και στην διάλυση της Ελληνικής τυπογραφίας. Έχουν λόγους που θέλουν τώρα να εισπράξουν. Δεν έχουν εξασφαλίσει μόνο την άκρα του τάφου σιωπή στα συνδικάτα που ελέγχουν για τα αίσχη και την σφαγή των εργαζομένων στην τυποεκδοτική και στον 902, αλλά έχουν έγκαιρα διαμορφώσει και την επόμενη στρατιά εργατοπατέρων που τώρα εμφανίζεται σαν εναλλακτική εντός των τειχών για να συνεχίσει να παραπλανά και να καταστρέφει την ελληνική εργατική δύναμη.

Δεν ξεγελούν τους τυπογράφους η ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΕ του κκε και τα τσιράκια τους

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΖΗΤΑΜΕ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΞΙΚΗΣ ΠΑΛΗΣ

Μπορούν τα κόμματα να ανταγωνίζονται τους ιδιώτες στο επιχειρείν;;;;

Μήπως η κρίση στον κλάδο έχει ρίζα στην ΚΡΙΣΗ ΙΔΕΩΝ που υπάρχει σε αυτόν;

Η διέξοδος βρίσκεται στη δική μας πάλη.
Πρέπει να εξασφαλιστεί η δουλειά του καθενός.
Οι εργαζόμενοι του κλάδου να περάσουν στην αντεπίθεση.
Ανυποχώρητος ταξικός αγώνας (κλικ εδώ)
Το τέλος της αυταπάτης. Δικαιολογημένος ο φόβος τους... Δε θα «ξεμπερδέψουν»!!! (κλικ εδώ)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------